Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Πλώρη για τα ημιτελικά!!

Πλώρη για τα ημιτελικά!
Έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2013 της Τουρκίας, η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει τη Δευτέρα την Πορτογαλία για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Euro, στον υπέρ πάντων αγώνα για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Μόνο με νίκη πανηγυρίζει η Ελλάδα την είσοδο της στην τετράδα του τουρνουά.

Οι Ίβηρες, θεωρούνται μια από τις ευρωπαϊκές δυνάμεις σε αυτές τις ηλικίες με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Έντγκαρ Μπόρχες, να αρέσκεται σε άκρως επιθετικό παιχνίδι, δείγμα των έξι γκολ που έχει πετύχει η Πορτογαλία σε δύο αγώνες κόντρα στην «οικοδέσποινα» Εσθονία (3-0) και στην Ισπανία (3-3). Οι σημερινοί αντίπαλοι μας βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με 4 βαθμούς και ισοβαθμούν με την Ισπανία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Κώστας Τσάνας δεν μπορεί να υπολογίζει τον αμυντικό του Παναθηναϊκού, Νίκο Μαρινάκη, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα από τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στην Εσθονία. Ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης είναι ο πιθανότερος να τον αντικαταστήσει, όπως και στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στους «οικοδεσπότες». Η Εθνική εάν επικρατήσει «καπαρώνει» το ένα από τα δύο εισιτήρια και θα συμμετάσχει στα ημιτελικά.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 στην πόλη Χααπσάλου.

Πιθανή ενδεκάδα Εθνικής: Καπίνο, Λυκογιάννης, Μπουγαϊδης, Μπάλλας, Σταφυλίδης, Μαυρίας, Φουρλάνος, Κουρμπέλης, Κατίδης, Διαμαντάκος, Γιαννιώτας

Βαθμολογία 1ου ομίλου:

1. Πορτογαλία 4
2. Ισπανία 4
3. Ελλάδα 3
4. Εσθονία 0


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: