Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Το αντίο του Πατσίνι!!

Το αντίο του Πατσίνι
Παρελθόν από την Ίντερ θα αποτελέσει ο Τζιανπάολο Πατσίνι, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος. Στο πλαίσιο της παρουσίασης των παικτών της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, ο Ιταλός επιθετικός, όταν πήρε τον λόγο, αποχαιρέτησε τους φιλάθλους των «νερατζούρι». Πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας, χωρίς, ωστόσο να έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από κάπου.

«Από την αρχή με εντυπωσίαζε να βλέπω όλον αυτό τον ενθουσιασμό που έχετε όλοι εσείς οι φίλαθλοι της ομάδας, ο οποίος με έκανε να δουλεύω με ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Δεν θα είμαι πια μέρος της προσπάθειας που κάνει η ομάδα. Είναι κάτι που δεν οφείλεται σε μένα. Θα ήθελα να άλλαζε η κατάσταση, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα πλέον», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του 28χρονου φορ.

Ο Πατσίνι αγωνίστηκε για ένα χρόνο με την φανέλα της Ίντερ, ωστόσο, πέρα από κάποια καλά παιχνίδια, δεν μπόρεσε να καθιερωθεί ως βασικό στέλεχος της ομάδας, παρά τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί στην αρχή, με τον Αντρέα Στραματσιόνι να μην τον έχει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: