Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Στη Football League η Nίκη Βόλου!!

Την επιστροφή της στη Φούτμπολ Λιγκ μετά από πέντε χρόνια πανηγυρίζει η Νίκη Βόλου, η οποία στην αυλαία των πλέι οφ απέσπασε «χρυσή» ισοπαλία 0-0 από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στη Νέα Ιωνία. Οι «κυανόλευκοι» κράτησαν την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία και μαζί με τους 4.000 οπαδούς τους, που βρέθηκαν στο «Π. Μαγουλάς», πανηγύρισαν έξαλλα τη μεγάλη επιτυχία.
Στη Football League η Nίκη Βόλου!
Η ομάδα της Μαγνησίας διατήρησε την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους, ενώ από την πλευρά τους οι παίκτες του Γιώργου Καλτέκη περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο.
Στην επανάληψη, παρόλο που η Νίκη εξακολούθησε να έχει τον έλεγχο, οι Λαρισαίοι φάνηκαν περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν την εστία του τερματοφύλακα Βούρα. Ωστόσο, στο 73' έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Λεβνάιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα, γεγονός που έκανε πιο εύκολο το έργο της Νίκης.
Το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδη πίεσε στη συνέχεια τους αντιπάλους του αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Ωστόσο, και η ισοπαλία ήταν αρκετή για τους γηπεδούχους για να πανηγυρίσουν την άνοδο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: