Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Μένει Τουρκία ο Κουαρέσμα, αλλά…!

Μένει Τουρκία ο Κουαρέσμα, αλλά…
Μπορεί η παρουσία του Ρικάρντο Κουαρέσμα στην Μπεσίκτας να οδεύει προς το τέλος της, αλλά ο Πορτογάλος φαίνεται πως θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Τουρκίας.

Αυτό διότι η Γαλατασαράι είναι πρόθυμη να του προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας και να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο ίδιος ο παίκτης φέρεται ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο αυτό, καθώς όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την γείτονα χώρα, επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη.

Για τον 29χρονο εξτρέμ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον καθώς το όνομά του βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα των Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάλαγα, Λα Κορούνια, Σαραγόσα, Ζενίτ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπράγκα.

Ωστόσο, ο Κουρέσμα και η οικογένεια του είναι πολύ ικανοποιημένοι από την ζωή τους στην Πόλη και για το λόγο αυτό απόλυτο φαβορί για την απόκτησή του είναι η Γαλατασαράι.

Το ποσό που θα χρειαστεί να εκταμιεύσει η πρωταθλήτρια Τουρκίας για να ολοκληρωθεί η συμφωνία υπολογίζεται στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.Το συμβόλαιο του διεθνή μεσοεπιθετικού με την Μπεσίκτας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013 αλλά και οι δύο πλευρές θέλουν να διακόψουν την συνεργασία τους. πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: