Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Δε φεύγουν Σακό και Σαντόμ από την Παρί!!

Δε φεύγουν Σακό και Σαντόμ από την Παρί
Τέλος στα σενάρια αποδέσμευσης του Μαμαντού Σακό και του Κλεμέντ Σαντόμ από την Παρί Σεν Ζερμέν, έβαλε ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός των Παριζιάνων δεν προτίθεται να αφήσει τους δύο παίκτες να φύγουν , παρά τη θέληση τους να αποχωρήσουν από το «Παρκ Ντε Πρενς».

«Έχουμε αποφασίσει ότι ο Μαμαντού θα παραμείνει. Το ίδιο και ο Σαντόμ, αμφότεροι θα συνεχίσουν στην ομάδα. Ο Σαντόμ μου ζήτησε ξεκάθαρα να αποχωρήσει από το σύλλογο. Εγώ όμως του απάντησα ότι «χαρούμενος ή όχι, θα μείνεις», τόνισε ο 53χρονος προπονητής στη γαλλική εφημερίδα «Equipe».

Ο Σακό είχε δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από το σύλλογο διότι την περασμένη σεζόν αποτελούσε εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας πίσω από τους Μπίσεβατς, Άλεξ και Λουγκάνο. Την τελευταία χρονιά με τους Παριζιάνους είχε 22 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Για τον Σαντόμ έχει ήδη ενδιαφερθεί αυτό το καλοκαίρι η Λυών μέσω του προέδρου της, Ζαν Μισέλ Ολάς. Ο Γάλλος μέσος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 15 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και 4 στο Europa League με τους Πρωτευουσιάνους. πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: