Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Όχι εν θερμώ αποφάσεις στην Εθνική Ανδρών!!

Η τάση που επικρατεί στα υψηλά ιστάμενα κλιμάκια της ΕΟΚ μετά την τεράστια αποτυχία της Εθνικής Ανδρών να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι να μην παρθούν εν θερμώ αποφάσεις.
Η ήττα σοκ από τη Νιγηρία στα προημιτελικά του προολυμπιακού τουρνουά σκόρπισε τεράστια απογοήτευση στον ίδιο το Γιώργο Βασιλακόπουλο και φυσικά στα μέλη του τεχνικού τιμ και τους Έλληνες διεθνείς. Ο ισχυρός άνδρας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης έφυγε μόνος του από τη Βενεζουέλα, αφού τα μέλη της υπόλοιπης αποστολής έμειναν «εγκλωβισμένα» στη χώρα, μια και δεν υπήρχαν άλλες πτήσεις -με ενδιάμεσο σταθμό τη Γερμανία- για την Ελλάδα.
Οι διεθνείς ήταν έντονα απογοητευμένοι, ενώ οι συζητήσεις τους επικεντρώθηκαν στο σκληρό παιχνίδι των Νιγηριανών, στο φάουλ που δεν δόθηκε στο Βασίλη Σπανούλη, αλλά και στο επιθετικό φάουλ που προηγήθηκε πάνω στο Νίκο Ζήση. Βέβαια, κανείς δεν είχε όρεξη για πολλές κουβέντες, ενώ οι περισσότεροι προσπαθούν ακόμα να χωνέψουν πώς η Εθνική έχασε μέσα από τα χέρια της το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Αναφορικά με την επόμενη ημέρα, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν θα μπει στη διαδικασία να πάρει βιαστικές αποφάσεις. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ συνηθίζει, άλλωστε, να μην ανοίγει άμεσα τα «χαρτιά» του, ειδικά όταν πρόκειται για αποφάσεις που αφορούν στην τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: