Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Η αλήθεια είναι δώρο!!

Ο Μάνος Αντώναρος -μετα τις δηλώσεις του Ιαν Βουγιούκα- γράφει -ως οφείλει- ένα νέο άρθρο για τη (μη) συμμετοχή του παίκτη στην Εθνική Ομάδα.
Η αλήθεια είναι δώρο

Διάβασα προ ολίγου τις δηλώσεις του Ιαν Βουγιούκα για τη μη συμμετοχή του στους αγώνες που έδωσε η Εθνική Ομάδα στη Βενεζουέλα.
«….Ήθελα να βρίσκομαι με την υπόλοιπη αποστολή στη Βενεζουέλα για να πετύχουμε τον στόχο μας, αλλά δεν μου δόθηκε ποτέ αυτή ευκαιρία. Ευελπιστώ πως μελλοντικά θα είμαι ξανά σε θέση να φορέσω με τιμή την γαλανόλευκη φανέλα. Με εκτίμηση, Ιαν Βουγιουκας»
Ετσι διαψεύδει τον προπονητή του Ζούρο, που είχε δηλώσει αμέσως μετα τον αποκλεισμό:
«Όσο για τον Βουγιούκα, θα πρότεινα να ρωτήσετε τους παίκτες αν αποκλείστηκε σωστά ή όχι. Στο πιο σημαντικό φιλικό που θα τον δοκιμάζαμε, εναντίον της Ρωσίας, είπε ότι δεν μπορούσε να αγωνιστεί ενώ ούτε ο γιατρός, ούτε ο φυσιοθεραπευτής διαπίστωναν πρόβλημα.»
Προηγήθηκε η δήλωση του εθνικού προπονητή και (περίπου) 48 ώρες μετά ήρθε η δήλωση του παίκτη. Ενδιάμεσα (χθες) έγραψα ένα άρθρο, που τα έσουρνα κανονικά στον Βουγιούκα… γιατί –όπως εξηγούσα- δεν μ’αρέσουν οι αχάριστοι άνθρωποι… και φυσικά ο Ιαν χρωστά πολλά στο μπάσκετ.
Ενας εκ των δυο λέει την αλήθεια. Να την λένε και οι δυό αποκλείεται. Όπως και να’χει εγώ θα μπορούσα να κάνω (τώρα) την πάπια. Να περιμένω 1-2 μέρες και μετα να ανεβάσω π.χ. ένα άρθρο με τις δηλώσεις του Τζοχατζόπουλου…ή για την «επανεξέταση» του Σαμαρά…
Ελα όμως που δεν είμαι ΚΑΘΟΛΟΥ της γνώμης ότι οι δημοσιογράφοι πρέπει να κρύβονται . Αν ο Βουγιούκας έχει δίκιο, ΤΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για όλα όλσα έγραψα γι’ αυτόν. Και το εννοώ… Αν ο Ζούρος έχει δίκιο τότε ισχύουν αυτά που έγραψα για τον Ιαν…
Όμως (και αυτό το «όμως» δεν αλλάζει τα παραπάνω) το κομμάτι το’γραψα γιατί πραγματικά δεν γουστάρω που τόσοι Ελληνες μπασκετμπολίστες έχουν γυρίσει και τώρα, αλλά και λίγο παλιότερα την πλάτη στην Εθνική Ομάδα… που ΤΟΟΟΟΣΑ της οφείλουν. Θα μπορούσα να γράψω ένα comment, που να “χαθεί» ανάμεσα στα πολλά δικά σας… έτσι όμως θα είχα απλώς «χειρισθεί» το θέμα για να βγω λάδι.
Όχι… οφείλω του Ιαν ένα άρθρο, που θα μπει στην πρώτη σελίδα.
Αφού δεν μ’ αρέσει η αχαριστία, δεν μου επιτρεπόταν να κάνω κάτι ανάλογο. Μας διαβάζουν (μεταξύ άλλων) και παιδιά, που πρέπει να μάθουν ότι η συγγνώμη, δεν είναι ντροπή… αντιθέτως.
Καλή Κυριακή σε όλους/ες σας.
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: