Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Στην «πρώτη» και βλέπουμε…!!

Στην «πρώτη» και βλέπουμε…
Την Δευτέρα το απόγευμα στα Σπάτα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ για την νέα σεζόν. Το «παρών» θα δώσουν Μάκος και Λεονάρντο παρά το γεγονός ότι όλα είναι ακόμα ανοιχτά για το μέλλον τους καθώς για τον πρώτο έχει φτάσει πρόταση της Μόναχο 1860 και για τον δεύτερο υπάρχει πάντα το ενδιαφέρον από την κορεατική Νταεγκού παρά το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις έχουν «παγώσει».

Το ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας για τον Γρηγόρη Μάκο ήταν δεδομένο αλλά την Κυριακή έφτασε στα γραφεία της Ένωσης και επίσημη πρόταση. Αυτή σύμφωνα με πληροφορίες δεν ξεπερνά τις 350 χιλιάδες ευρώ κάτι που σημαίνει ότι μαζί με ένα ποσό που θα χαρίσει ο παίκτης, αν μετακομίσει, η ΑΕΚ θα βάλει ουσιαστικά στα ταμεία της περίπου μισό εκατομμύριο.

Επιπλέον, η ιδέα να αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος δεν ενθουσιάζει τον διεθνή μέσο. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες και αφού ο Μάκος έχει συνάντηση με την διοίκηση της Ένωσης.

Όσο για την υπόθεση του Λεονάρντο, τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Η κορεατική Νταεγκού δεν αποδέχθηκε την αντιπρόταση της Ένωσης και επιμένει να δώσει τώρα 150 χιλιάδες ευρώ ως… ενοίκιο και αν ο παίκτης πείσει να αποκτηθεί τον Γενάρη έναντι ενός εκατ. ευρώ. Η Ένωση επιμένει να καταβληθεί τώρα ένα ποσό της τάξεως των 500 χιλιάδων και άλλα τόσα τον χειμώνα.

Η διοίκηση της Νταεγκού δεν έχει δεχθεί κάτι τέτοιο και οι διαπραγματεύσεις έχουν «παγώσει». Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να αλλάξει το σκηνικό το επόμενο διάστημα και με δεδομένο ότι η ΑΕΚ θέλει όσο τίποτα άλλο ζεστό χρήμα στα ταμεία της…


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: