Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ίβκοβιτς: «Εξεπλάγην με τον αποκλεισμό της Ελλάδας»

Ίβκοβιτς: «Εξεπλάγην με τον αποκλεισμό της Ελλάδας»
Ως κάτι κακό για το ευρωπαϊκό μπάσκετ χαρακτήρισε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τον αποκλεισμό της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο «Ντούντα» τόνισε πως δεν ήταν σε θέση να παρακολουθήσει τους δύο αγώνες, καθώς βρισκόταν στη Βαρκελώνη για την εκδήλωση της Ευρωλίγκας, ωστόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν αυτός που του πρόφτασε τα… μαντάτα.

«Ήμουν στη Βαρκελώνη και στην εκδήλωση της Ευρωλίγκας, γι’ αυτό δεν μπορούσα να δω τους αγώνες. Η σύνδεση στην πτήση ήταν κακή, όπου έφτασα σχεδόν πρωί. Ουσιαστικά δεν είχα πληροφόρηση για το τι ακριβώς έγινε. Πολλοί με πήραν για να μου πουν τα νέα. Για την ακρίβεια, ο Ζέλικο (Ομπράντοβιτς) ήταν αυτός που μου είπε για τον αποκλεισμό της Ελλάδας (από τη Νιγηρία). Αυτό, μαζί με τον αποκλεισμό της ΠΓΔΜ είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Εξεπλάγην, ωστόσο δεν μπορώ να πω κάτι ακριβώς, εάν δεν έχω δει τους αγώνες και χωρίς να έχω εικόνα για το τι έγινε», δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στον σερβικό Τύπο για τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: