Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Πήρε Μάρκοβιτς η Καλλονή!!

Οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της Καλλονής συνεχίζονται κι αυτή τη φορά ήταν η ώρα του Μίροσλαβ Μάρκοβιτς να ντυθεί στα χρώματα των νησιωτών!

Πήρε Μάρκοβιτς η Καλλονή
Ακόμα μια προσθήκη ενόψει της νέας σεζόν για την Καλλονή. Οι νησιώτες απέκτησαν τον Μίροσλαβ Μάρκοβιτς, τον υψηλόσωμο επιθετικό που τις δύο προηγούμενες χρονιές έπαιζε στην Τσεχία, για λογαριασμό της Μπρνο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή Μίροσλαβ Μάρκοβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός (1.84) γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου του 1989 στην πόλη Αραντζέλοβατς της Σερβίας.

Την επαγγελματική του καριέρα την ξεκίνησε από την Κρκα το 2007. Έχει περάσει από τις Μπάνικ Οστράβα, Ζενιτ Κασλάβ, Γκράφιν Βλάσιμ, Βικτόρι Ζισκοφ, Ντούκλα Πράγας, Ρουζεμπέροκ και Μπουντεγιόβιτσε. Τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε στην κορυφαία κατηγορία της Τσεχίας και στην Μπρνο.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αρχή».

Τέλος ο Ούκιτς από Τσεντεβίτα!

Παρελθόν από την Τσεντεβίτα αποτελεί ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, όπως ανακοινώθηκε από την κροατική ομάδα.

Τέλος ο Ούκιτς από Τσεντεβίτα
Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς αποχωρεί από την Τσεντεβίτα. Όπως ανακοινώθηκε από τον κροατικό σύλλογο, ο 31χρονος πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, όπως επίσης και οι Ιβάν Ράμλιακ και Άντε Ντέλας.

Η Τσεντεβίτα κατέκτησε φέτος για δεύτερη σερί σεζόν το πρωτάθλημα και έφτασε στον τελικό της Αδριατικής Λίγκας εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στην επόμενη Ευρωλίγκα. *Πηγή: sport-fm.gr*

ΑΕΚ σε ΕΠΟ: «Δεν θα γλυτώσετε την τιμωρία»


Οργισμένη ανακοίνωση για την τοποθέτηση Τσαχειλίδη στην ΚΕΔ από την ΑΕΚ. Η Ένωση μιλά για «σύνθεση καρικατούρα της προηγούμενης», τονίζοντας πως κανένας υπεύθυνος δεν θα γλιτώσει απ' την τιμωρία.

ΑΕΚ σε ΕΠΟ: «Δεν θα γλυτώσετε την τιμωρία»
Όπως σας ενημέρωσε από το απόγευμα της Πέμπτης το sport-fm.gr σε ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ «βράζουν» με τον ορισμό του Γιάννη Τσαχειλίδη. Ένα 24ωρο αργότερα ήρθε η σκληρή αντίδραση της «Ένωσης» για τις επιλογές της ΕΠΟ, στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα ΚΕΔ.

Σε αυτή, οι «κιτρινόμαυροι» με… φουλ επίθεση κάνουν λόγο πως η «περίοδος της προκλητικής ανομίας έχει παρέλθει» ενώ χαρακτηρίζουν τη νέα σύνθεση ως μια «καρικατούρα της προηγούμενης».

Παράλληλα, τονίζεται πως στην ΑΕΚ είναι έτοιμοι να προασπίσουν τα συμφέροντά τους ενώ, υπογραμμίζουν πως όσοι είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση που έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο θα τιμωρηθούν.


Αναλυτικά:

«Αποτελεί μοναδική άμυνα για τον οποιονδήποτε να μπορεί να ζει μέσα στον δικό του κόσμο. Για όποιον έχει τόσο πολύ ταυτιστεί με τη διαφθορά και έχει χάσει κάθε αναστολή. Για όποιον συνειδητά υπηρετεί την παρανομία, ώστε δεν πιστεύει ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Όλοι αυτοί ζουν ανάμεσά μας, αλλά θα πρέπει να αντιληφθούν την πραγματικότητα.

Αν, κύριοι της ΕΠΟ, μετά τα όσα έχουν συμβεί δεν έχετε ακόμα καταλάβει ότι η περίοδος της προκλητικής ανομίας σας έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί ώστε να μας παρουσιάζετε απόλυτα φυσιολογικά και χωρίς ίχνος ντροπής μία σύνθεση της ΚΕΔ καρικατούρα της προηγούμενης, το πρόβλημα δεν είναι δικό μας. Εμείς γνωρίζουμε τι θα κάνουμε και πώς θα προασπίσουμε τα συμφέροντά μας. Σας μοιάζουμε για πρόβατα επί σφαγήν;

Εσείς καλείστε να αντιμετωπίσετε κατάματα την πραγματικότητα που οι ίδιοι δημιουργήσατε. Εσείς καλείστε να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε χάσει κάθε νομιμοποίηση πρώτα απ’ όλα στη συνείδηση του μέσου Ελληνα φίλαθλου. Μέχρι τότε, σταματήστε να αναζητάτε καλεσμένους στο παιχνίδι της σημαδεμένης τράπουλας.

Η χυδαιότερη όλων των εποχών ύβρις σας απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει προ καιρού ολοκληρωθεί. Καλείστε να καταλάβετε ότι έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία της νέμεσης. Και δεν θα γλυτώσετε την τίσιν.

Η τραγωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου κάπου εδώ ολοκληρώνεται. Αφήστε το να βρει το δρόμο του».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αλλαγή στην περιοδεία της Συμμαχίας!!

Λόγω έκτακτου «θέματος» μετατέθηκε κατά μια εβδομάδα η «επίσκεψη» της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στην Πάτρα.

Αλλαγή στην περιοδεία της Συμμαχίας
Λόγω έκτακτων επιχειρησιακών αναγκών, η Παναθηναϊκή Συμμαχία ανακοίνωσε την μετάθεση της περιοδείας της στην Πάτρα κατά μία εβδομάδα.

Η ανακοίνωση: «Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας στην Πάτρα ότι η αυριανή εκδήλωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στο Hotel Astir Patras στις 27/6 και ώρα 19:00 μεταφέρεται για την ερχόμενη εβδομάδα λόγω εκτάκτων επιχειρησιακών αναγκών. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την ημερομηνία και την ώρα».

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού του χρόνου!!

Σύμφωνα με τις εφημερίδες, ο Ολυμπιακός θα παίζει του χρόνου με Οτσόα, Σαμπαλί,Σταφυλίδη, Σπάχιτς, Μεξές, Ντιόπ, Χριστοδουλόπουλο, Κακά, Ροναλντίνιο, Μιραλάς, Μπερμπάτοφ.Και ακόμα δεν μπήκε ο Ιούλιος.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού του χρόνου
Γράφει ο Στέφανος Χάρης

Οι μοναδικοί που δεν ασχολούνται με τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις στη χώρα είναι οι Ολυμπιακοί αγαπητέ αναγνώστη. Και στο φοίνικα να μας γυρίσει ο Αλέξης δεν πρόκειται να το καταλάβουν, γιατί αυτή την περίοδο έχουν σημαντικότερα πράγματα να κάνουν. Τι; Να μετράνε ονόματα υποψήφιων στόχων σε εφημερίδες και sites…

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες του δίνουμε και καταλαβαίνει, αλλά νομίζω ότι φέτος οι εφημερίδες έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ. Τα ονόματα που έχουν γραφτεί μέσα σε ένα μήνα στον αθλητικό Τύπο είναι περισσότερα και απ’ τις προφητείες του Γέροντα Παϊσιου, που έχει δημοσιεύσει η «Ελεύθερη Ώρα» τα τελευταία τρία χρόνια.

Πάρτε χαρτί και μολύβι και κρατήστε σημειώσεις. Το 1/30 απ’ όσα γράφτηκαν αν ισχύει τότε ο Ολυμπιακός θα παίζει του χρόνου με την εξής ενδεκάδα:Τερματοφύλακας ο εξαδάχτυλος Οτσόα. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αν πωληθεί ο Ρομπέρτο, ο Μεξικάνος θα πάρει γάντια βασικού. Αν μείνει ο Ισπανός, τότε ο Οτσόα θα δώσει μάχη με τον γκολκίπερ της Πόρτο, Αντρές Φερνάντες (θέμα ωρών η απόκτηση του) για μια θέση στην εξέδρα. Για τον πάγκο θεωρείται κλεισμένος ο Αργεντινός Ρομέρο.

Δεξί μπακ αν δεν προχωρήσει το κόλπο γκρόσο με το Βασίλη Τοροσίδη και αν δεν επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Καφού (ο Ριβάντο που γυρίζει στα 43 είναι καλύτερος;) θα είναι ο Γιουσούφ ο Σαμπαλί. Έχοντας αναδειχτεί πρωταθλητής κόσμου με την U-20 Γαλλίας (συνομήλικος του Μιναλά και του Οφορίκουε) έρχεται με φόρα για να πάρει φανέλα βασικού σπίτι του.

Για τη θέση του αριστερού μπακ οι γνώμες των εφημερίδων τριίστανται. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τους, αν δεν προκριθεί η λύση Βύντρα (παίζει με την ίδια αποτυχία και στα δυο άκρα) και αν ο νέος κόουτς δεν καταλήξει στη δοκιμασμένη λύση Μαρκάνο (παίζει και στόπερ και μπακ, σαν το Λια τον Κώτσιο) τότε ο εκλεκτός θα είναι ο Σταφυλίδης. Ο νεαρός με τις εμφανίσεις του στο εξωτερικό έδειξε ότι διαθέτει όλα τα απαραίτητα τατουάζ για την επιστροφή του στην Ελλάδα…

Στα στόπερ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αν δεν πει το μεγάλο «ναι» ο Νέτο, τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τον Μεξές, ή τον Σαμπράνο, ή τον Μπακαρί Κονέ, ή τον Μπρούνο Άλβες, ή το Σιανί, ή το Σπάχιτς, ή το Σίβοκ (όλοι μαζί, μισό πόδι Σαντάνα δεν κάνουν).

Στα χαφ καθαρό εξάρι θα είναι ο Ντιόπ (έρχεται από πρόπερσι) ενώ ρόλο 8αριού αναμένεται να αναλάβει ο Λάζαρος (στεγνά) Χριστοδουλόπουλος. Η οπισθοχώρηση του Λάζαρου και της πρώην κοτσίδας του κρίνεται αναγκαία για να χωρέσει στην ενδεκάδα και ο Κακά…

Οι «ερυθρόλευκοι», όπως διαβάσαμε τώρα τελευταία, θέλουν πολύ τον Βραζιλιάνο και θα κινηθούν για την απόκτησή του, αν δεχτεί να είναι το επίσημο μπακ απ του Φορτούνη…

Στην τριάδα της επίθεσης αγαπητέ αναγνώστη τα κουκιά είναι μετρημένα. Πρώτη φορά αριστερά θα παίξει ο Ροναλντίνιο, ο οποίος μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να απαντήσει στις προτάσεις του Ολυμπιακού (θα ξεκινήσει από την πρόταση του 2006 και πριν βγει ο Αύγουστος θα έχει φτάσει και στη φετινή).

Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα παίξει φυσικά ο Μιραλάς. Ο Βέλγος παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος του να φύγει από τον Ολυμπιακό και δέχεται να ξαναγυρίσει, αρκεί να παίζει Ευρώπη του χρόνου ο Θρύλος (εκτός απ’ την Ευρώπη, μπορεί να μας βγάλει και απ’ το Τσάμπιονς Λιγκ ο Τσίπρας). Αν δεν επιστρέψει ο «νέος Ρονάλντο» του «Νικολακό» (Βλαχοδήμος) τότε ο Μιραλάς, μπορεί να ελπίζει ότι η επιθυμία του θα γίνει πράξη.

Στην κορυφή της επίθεσης, η έγκριτη «Γάτα» το έχει τούμπανο και οι υπόλοιπες εφημερίδες κρυφό καμάρι, ότι η θέση είναι κλεισμένη από τον Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος έχει συμφωνήσει, αλλά ο Ολυμπιακός τον έχει ακόμα στο περίμενε γιατί ψάχνει κάτι καλύτερο. Και είναι λογικό. Αν τέλη Ιουνίου φτάσαμε στο Μπερμπάτοφ, σε ένα μήνα το πολύ, ο αθλητικός Τύπος θα ‘χει φέρει πακέτο στο λιμάνι Καβάνι-Σουάρες (Ο Ζλάταν απορρίφθηκε γιατί θυμίζει Αλέκο Τάτση στο στιλ). Άντε και εις ανώτερα! *Πηγή: sport-fm.gr*

Φθηνά εισιτήρια για το Παγκόσμιο Εφήβων!

Προσιτά για όλα τα βαλάντια είναι τα εισιτήρια για τους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων στο Ηράκλειο.

Φθηνά εισιτήρια για το Παγκόσμιο Εφήβων
Από το Σάββατο και για εννιά συνολικά μέρες φιλοξενείται στο Ηράκλειο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, στα Δύο Αοράκια και στο ΚΓ Πανεπιστημίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι πολύ προσιτές για όλο το κοινό. Συγκεκριμένα για την πρώτη φάση της διοργάνωσης είναι 5 ευρώ και για την τελική φάση 10 ευρώ στο ΚΓ Ηρακλείου Δύο Αοράκια. Η τιμή των εισιτηρίων στο ΚΓ Πανεπιστημίου είναι 5 ευρώ, για όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Παράλληλα η είσοδος θα είναι δωρεάν για παιδιά μέχρι 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται στα εκδοτήρια των δύο γηπέδων, που θα ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη της πρώτης αναμέτρησης της ημέρας. Από αύριο θα λειτουργήσει και ειδικό κιόσκι στην πλατεία Λιονταριών στο κέντρο του Ηρακλείου, το οποίο θα παραμένει ανοιχτό από τις 10π.μ. ως τις 6μ.μ.

Για όσους δεν μπορούν να είναι στο γήπεδο, η κρατική τηλεόραση θα καλύψει τηλεοπτικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων. Συγκεκριμένα, από την ΕΡΤ2 θα μεταδοθούν όλοι οι αγώνες της Εθνικής ομάδας (Σάββατο 27/06/2015 Κορέα – Ελλάδα 20:30, Κυριακή 28/06/2015 Ελλάδα – Δομινικανή Δημ. 20:30, Τρίτη 30/06/2015 Ελλάδα – Σερβία), των ΗΠΑ (Σάββατο 27/06/2015 Ιράν – ΗΠΑ 17:45, Κυριακή 28/06/2015 ΗΠΑ – Κροατία 18:25, Τρίτη 30/06/2015 ΗΠΑ – Αίγυπτος 16:00) και την Τρίτη (30/06/2015) το Τυνησία - Αυστραλία 18:15.

«Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς…»

Καυστικά σχολίασε την τοποθέτηση Τσαχειλίδη στην ΚΕΔ ο Βαγγέλης Γραμμένος. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 (με αφορμή τη συνέλευση της ΕΠΟ) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας εξαπέλυσε βέλη στην ομοσπονδία.

«Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς…»
Έντονη κριτική στους χειρισμούς της ΕΠΟ, σε όλα τα «καυτά» ζητήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, έκανε ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Άρη Ασβεστά, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας τόνισε ότι η ομοσπονδία δεν έκανε κανέναν απολογισμό -όπως θα έπρεπε- στη σημερινή γενική συνέλευση.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι «συνταράσσεται η κοινή γνώμη από τις αποκαλύψεις κι από την πλευρά της ΕΠΟ υπάρχει εκκωφαντική σιωπή», σχολίασε την τοποθέτηση Τσαχειλίδη στην ΚΕΔ με την παροιμία «άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς».


Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Γραμμένος στην εκπομπή «Αποκάλυψη τώρα»

Για τη διεύρυνση του σώματος της συνέλευσης της ΕΠΟ: «Δεν αλλάζει κάτι το διευρυμένο σώμα έτσι όπως διευρύνεται. Θα έπρεπε να στηρίζεται στη δυναμική κάθε Ένωσης. Δεν μπορεί η ΕΠΣ Μακεδονίας με 120 σωματεία να έχει μια ψήφο, όπως άλλες πολύ μικρότερων νομών».

Για το θέμα του Άρη: «Όχι μόνο ο Άρης, αλλά και άλλες ομάδες έχουν δίκιο. Πρέπει να εφαρμοστούν οι κανονισμοί και να ανέβουν ομάδες από την τρίτη κατηγορία. Έκανα σήμερα την επισήμανση γιατί είμαστε στις 20 Ιουνίου και πρέπει να μάθουν οι ομάδες τι θα γίνει. Όσο προχωρούσε η διαδικασία διαπίστωσα ότι υπάρχει μια κωλυσιεργία και ότι μπορεί να μη συμπληρωθούν τα κενά. Ρώτησα πάρα πολύ απλά τι συζητήθηκε γι’ αυτό. Περιμένουν τέσσερις ΠΑΕ. Μου είπαν ότι δε θα αγγιχθεί η κατάσταση των τεσσάρων δευτεραθλητριών. Δεν είμαι σίγουρος όμως».

Για το αποτέλεσμα της συνέλευσης: «Θα φτάσω σε σημείο να μην καταλαβαίνω τι πάμε και κάνουμε στις συνελεύσεις. Εγώ ξέρω ότι σε μια συνέλευση πας και εκθέτεις τα πεπραγμένα σου και επί τη βάση αυτών πρέπει να τοποθετηθούν οι Ενώσεις. Το είπα και δεν το είπα κακοπροαίρετα. Επειδή παραιτήθηκε ο Σαρρής, θα δώσουμε εμείς άφεση αμαρτιών για ό,τι έγινε στο ποδόσφαιρο; Η πρόσκληση της συνέλευσης έλεγε διοικητικός απολογισμός. Είδατε εσείς κανέναν απολογισμό; Πρώτα λες τι έκανες και μετά τι θα κάνεις. Έτσι λέει η λογική, αλλά και ο νόμος. Δεν είδα όμως κάτι τέτοιο».

Για τους χειρισμούς στα ανοιχτά μέτωπα με τη Δικαιοσύνη: «Έπρεπε ένα πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ, είτε η Πειθαρχικής επιτροπή, είτε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας να ζητούσε εξηγήσεις για όλα αυτά που έγιναν, αφού λάμβανε γνώση από τον κ. Κορέα. Υπάρχει όμως μια εκκωφαντική σιωπή. Συνταράσσεται η κοινή γνώμη από αυτά που γίνονται γνωστά και δεν συγκινείται κανείς. Τι περιμένον; Αν εκδοθεί παραπεμπτικό βούλευμα σε δίκη για το συμβούλιο, τι θα κάνει η ΕΠΟ; Εγώ δεν είπα να αποδοθούν ευθύνες, εγώ είπα να εξεταστεί τι συνέβη».

Για την είσοδο τακτικών δικαστών στα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ: «Εδώ και χρόνια μιλάω για τους τακτικούς δικαστές. Θα κινηθούν στην επόμενη γενική συνέλευση. Υπάρχει μια διαφωνία με τον κ. Κοντονή, αλλά πιστεύω ότι θα ξεπεραστεί και είτε με επιλογή, είτε με κλήρωση από λίστα, θα επιλέγονται τακτικοί δικαστές».

Για την τοποθέτηση Τσαχειλίδη στην ΚΕΔ: «Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Δε λύνονται έτσι τα προβλήματα στο ποδόσφαιρο. Το ερώτημα το δικό μου είναι άλλο και δεν μπόρεσα να το θέσω σήμερα. Τον Βασάρα τον είχε διώξει η ΕΠΟ και τώρα τον ξαναφέρνει. Ήταν λάθος η αποπομπή Βασάρα και για ποιους λόγους; Αυτό ήθελα να ακούσω, αλλά σιγά μην το άκουγα. Σε μια διοίκηση που δεν έπραξε τίποτα δεν μπορώ να δώσω θετικό πρόσημο. Γι’ αυτό θα καταψηφίσω τον διοικητικό απολογισμό, όπως έκανα και με τον οικονομικό».

Γαλατάσαραϊ για Λάσμε!!


Σύμφωνα με το sportando, η Γαλατάσαραϊ κατέθεσε ήδη επίσημη πρόταση στον... ελεύθερο Στέφαν Λάσμε, που δεδομένα απασχολεί και τον Παναθηναϊκό.

Γαλατάσαραϊ για Λάσμε
Την... πόρτα του Στέφαν Λάσμε χτύπησε η Γαλατάσαραϊ. Σύμφωνα με το sportando, οι Τούρκοι κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Γκαμπονέζο σέντερ, προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ακόμα είναι... νωρίς να φανούν προθέσεις για πιθανό deal, ωστόσο φαίνεται -σύμφωνα με το δημοσίευμα- οτι η «τσιμπόμ» έδειξε έμπρακτα πως θέλει τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού, ο οποίος προ ημερών έμεινε ελεύθερος απ' την Αναντολού Εφές (προκειμένου να γλιτώσει το υψηλό συμβόλαιό του και με πρόθεση να τον επαναπροσεγγίσει).

Όπως και να 'χει, ο παίκτης είναι πάντα και στο... στόχαστρο του τριφυλλιού. Προφανώς πρέπει πρώτα να κλείσει το θέμα προπονητή -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με την πρόσληψη του Τζόρτζεβιτς- και στη συνέχεια θα μπουν σε σειρά τα μεταγραφικά θέματα.

Φέτος ο Λάσμε είχε 6,8 πόντους και 3,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα με την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ κατέκτησε μαζί της το Κύπελλο Τουρκίας κι έφτασε στους τελικούς του πρωταθλήματος, όπου είχε 9,6 πόντους και 5,3 ριμπάουντ ανά αγώνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κοροβέσης: «Θα καταθέσω την ψυχή μου στο γήπεδο»


Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ παραχώρησε ο Νίκος Κοροβέσης ο οποίος τόνισε πως θα δώσει και την ψυχή του για να βοηθήσει το «Δικέφαλο του Βορρά».

Κοροβέσης: «Θα καταθέσω την ψυχή μου στο γήπεδο»
Να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλει ο Νίκος Κοροβέσης που μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης της ομάδας.

Τόνισε πως περίμενε πολύ καιρό για αυτήν τη μεταγραφή, αντιλαμβάνεται πως ήρθε η ώρα να αποδείξει τις ικανότητες του, αλλά πρόσθεσε πως είναι έτοιμος να καταθέσει και την ψυχή του στο γήπεδο για να βοηθήσει την ομάδα και να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του «PAOK TV»:

Για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του: «Το περίμενα αρκετό καιρό αυτό το ξεκίνημα. Ήταν το όνειρό μου να πάρω μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και εύχομαι να φανώ αντάξιος στις προσδοκίες του κόσμου, της διοίκησης και της ομάδας γενικά».

Για το αν νιώθει άγχος: «Άγχος δεν θα το έλεγα. Αυτή την στιγμή κάνω μια νέα αρχή, πρέπει να αποδείξω πράγματα. Στην προηγούμενη ομάδα μου είχα αποδείξει ποιος είμαι. Τώρα πρέπει να ξεκινήσω πάλι από την αρχή για να αποδείξω σε όλους εδώ ποιος είμαι και να φανώ χρήσιμος σε όλους».

Για το κίνητρό του: «Τίποτα άλλο από τον ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα που θέλει Έλληνας παίκτης θέλει να παίξει σε αυτήν την ομάδα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα».

Για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς: «Θα είναι έτοιμη η ομάδα, αν και το χρονικό διάστημα δεν είναι μεγάλο. Πιστεύω θα γίνει καλή δουλειά και ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό σύνολο».
Για το πώς θα περιέγραφε τον εαυτό του: «Θα δώσω τα πάντα για να πετύχω τον στόχο μου. Θα καταθέσω την ψυχή μου στο γήπεδο».











*Πηγή: sport-fm.gr*

Από Αμερική... Ελλάδα για τον Ολυμπιακό!! (pic)

Η αγάπη του μικρού Λίνκολν για τον Ολυμπιακό τον έφερε απ' τις ΗΠΑ στην Ελλάδα και ενώ ήδη απέκτησε τη νέα φανέλα της ομάδας!

Από Αμερική... Ελλάδα για τον Ολυμπιακό (pic)
Η αγάπη για μια ομάδα δεν κοιτά ούτε εθνικότητα, ούτε χώρα, ούτε ηλικία, ούτε Ήπειρο!

Ο μικρός Λίνκολν, λοιπόν, έχει «καψούρα» με τον Ολυμπιακό. Και ταξίδεψε απ' την Φλόριντα για να πάρει μια... γεύση απ' τον αγαπημένο του συλλόγου.

Και το καλύτερο για τον πιτσιρικά είναι πως έπεσε πάνω στην παρουσίαση της νέας φανέλας των Πειραιωτών. Και προφανώς δεν έχασε την ευκαιρία να την αποκτήσει και να την προβάρει μπροστά στον «φακό» της ΠΑΕ.



*Πηγή: sport-fm.gr*

Πήρε το χάλκινο η Λεμπλ!!


Ένα ακόμα μετάλλιο προστέθηκε στην συγκομιδή της ελληνικής αποστολής στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού, με την Ηλέκτρα Λεμπλ να κατακτά την 3η θέση στα 100μ. πεταλούδα.

Πήρε το χάλκινο η Λεμπλ
Συνεχίζονται οι ελληνικές διακρίσεις στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού.

Η Ηλέκτρα Λεμπλ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα με χρόνο 1.00.54. Μάλιστα, μοιράστηκε την 3η θέση με την Λάουρα Στέφενς απ’ τη Μεγάλη Βρετανία, η οποία είχε τον ίδιο χρόνο.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσίδα Πολίνα Εγκόροβα (59.36), ενώ το ασημένιο κατέληξε στην Βρετανή Αμέλια Κλάινς (1:00.12).

Νωρίτερα η 16χρονη κολυμβήτρια κατέκτησε την πρόκριση στον τελικό των 200μ. μικτής ατομικής, που θα γίνει αύριο στις 16.28, με χρόνο 2:16.97. *Πηγή: sport-fm.gr*

Φόρεσε Αρμάνι ο Ρέπεσα!!

Την πρόσληψη του Γιάσμιν Ρέπεσα ανακοίνωσε η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και ο Κροάτης τεχνικός επιστρέφει στην Ιταλία.

Φόρεσε Αρμάνι ο Ρέπεσα
Ο Γιάσμιν Ρέπεσα θα είναι, όπως αναμενόταν, ο νέος προπονητής της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο.

Ο 54χρονος Κροάτης τεχνικός ανακοινώθηκε πως θα είναι ο διάδοχος του απολυθέντος Λούκα Μπάνκι.

Την προηγούμενη διετία οδήγησε την Τσεντεβίτα στην κατάκτηση ισάριθμων πρωταθλημάτων στην πατρίδα του, ωστόσο η Ιταλία δεν είναι ξένη γι’ αυτόν, καθώς έχει δουλέψει σε Φορτιτούντο Μπολόνια, Βίρτους Ρόμα και Μπενετόν Τρεβίζο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ασταμάτητος ο Ηρακλής!!

Κάθε μέρα και κάποιος πηγαίνει στον Ηραλή ή ανανεώνει το συμβόλαιό του! Αυτή τη φορά αποκτήθηκε ο Άγγελος Χαντί, πρώην βασικό στέλεχος του Εργοτέλη. «Πιο σημαντικό το Ηρακλής απ' το... Χαντί» είπε!

Ασταμάτητος ο Ηρακλής!
Χθες ο Λαζάρ, σήμερα ο Χαντί (κι ενδιάμεσα πολλές ανανεώσεις). Ο Ηρακλής είναι ασταμάτητος στο μεταγραφικό παζάρι, ανακοινώνοντας και την απόκτηση του 25χρονου μέσου. Ο Χαντί αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Εργοτέλη (όπου έχει διατελέσει και αρχηγός), μετρώντας συνολικά απ' το 2010 111 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο Ηρακλής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Άγγελο Χαντί για τα επόμενα δύο χρόνια».

«Ο Άγγελος είναι ένας παίκτης που ταιριάζει με την φιλοσοφία της ομάδας μας» είπε ο προπονητής του Ηρακλή κ. Νίκος Παπαδόπουλος και συνέχισε λέγοντας ότι: «είναι ένας παίκτης έχει το ταλέντο άλλα και την νοοτροπία για να βοηθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Superleague».

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε ότι: «Για μένα το όνομα που έχει μπροστά η φανέλα είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό που έχει πίσω. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και καθώς ξέρω ότι ο κόσμος είναι διψασμένος για επιτυχίες θα κάνω τα πάντα για τους ευχαριστήσω».

«Είναι πολύ θετικό να γνωρίσεις ένα τέτοιο νέο παίκτη με τόσο ταλέντο που πέρα από τις ικανότητες του, πάντα βάζει την ομάδα και το παιχνίδι πάνω από τον εαυτό του» είπε ο πρόεδρος του Ηρακλή κ. Σπύρος Παπαθανασάκης και συνέχισε λέγοντας ότι «ο Άγγελος είναι αυτός ο παίκτης που πιστεύω ότι μπορεί να ενσωματωθεί πολύ εύκολα στην ομάδα ομαλά και θα είναι μεγάλο κέρδος για τον Ηρακλή τα επόμενα χρόνια».

Στιλ: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»!

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία του στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Λουκ Στιλ ο οποίος ετοιμάζεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με το «τριφύλλι» κι ετοιμάζει βαλίτσες για Champions League.

Στιλ: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»!
Έτοιμος να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό είναι ο Λουκ Στιλ που στον ένα χρόνο που πέρασε κάτω από τα δοκάρια της ομάδας έδειξε πως έχει την κλάση να καλύψει τη θέση του τερματοφύλακα και τις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Ο Άγγλος γκολκίπερ μίλησε στην ιστοσελίδα «barnsley-chronicle.co.uk» και φυσικά αναφέρθηκε στην Μπάρνσλεϊ στην οποία αγωνιζόταν πριν έλθει στο «τριφύλλι». Τόνισε ότι μετά τον υποβιβασμό της είχε αρχίσει να αμφιβάλλει για το αν θα κατάφερνε να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο, όμως ο Παναθηναϊκός του έδωσε μια ευκαιρία που δεν την άφησε να πάει χαμένη.

Αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα εμπειρία του, εξέφρασε τη χαρά του και επιπλέον στην πρόκληση και την προοπτική του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αμφέβαλλα για το αν θα κατάφερνα να φτάσω στο επίπεδο που ήθελα και μετά τον υποβιβασμό της Μπάρνσλεϊ. Είχε φτάσει η στιγμή για να αποχωρήσω και να δοκιμάσω κάτι νέο. Είχα σχεδιάσει ένα τετραετές πλάνο από τη στιγμή του υποβιβασμού, ώστε να φτάσω στο επίπεδο που επιθυμούσα. Η πρώτη σεζόν πήγε πολύ καλά, αλλά, ξέρω ότι χρειάζεται να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά. Δεν ξέρω τι θα μου φέρει το μέλλον, όμως, είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό.

Όλοι αιφνιδιάζονται επειδή μπόρεσα να πάρω μεταγραφή από τη League One στην ομάδα που ανήκω τώρα. Προσωπικά, πάντα πίστευα ότι ένα διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου θα μου ταίριαζε περισσότερο. Είναι πιο τεχνικό στην Ελλάδα απ' ότι στην Αγγλία και λιγότερο φυσικό. Σχεδόν σε κάθε περίπτωση που μου επιστρέφεται η μπάλα, υπάρχει η απαίτηση να την πασάρω σε συμπαίκτη μου και όχι να κάνω βολέ. Πάντα ήμουν τερματοφύλακας αυτού του είδους, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να το δείξω. Δεν μπορείς να παίξεις έτσι στην Αγγλία, γιατί οι αγωνιστικοί χώροι βρίσκονται σε κακή κατάσταση και οι αντίπαλοι επιθετικοί είναι πολύ πιεστικοί.

Θα είναι οι μικρότερες καλοκαιρινές διακοπές που θα κάνω, αλλά νομίζω ότι αξίζει. Αυτό πρέπει να κάνεις αν θέλεις να προκριθείς στο Champions League. Κάτι που ανέκαθεν ήταν από τα όνειρά μου. Αν τα καταφέρουμε, θα είμαστε σε ένα άλλο επίπεδο και είναι πολύ πιθανό με την ομάδα που έχουμε. Ότι κάνω στην καριέρα μου, θα οφείλεται σε ένα μεγάλο μέρος στην Μπάρνσλεϊ που μου έδωσε την ευκαιρία και πάντα θα την ευγνωμονώ
».

Πήρε Κουτσοσπύρο ο Αγροτικός Αστέρας!!

Σημαντική ενίσχυση για τον Αγροτικό Αστέρα, που ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου Χρήστου Κουτσοσπύρου. «Να βοηθήσω να φτάσει ψηλά η ομάδα», ανέφερε ο 34χρονος φορ.

Πήρε Κουτσοσπύρο ο Αγροτικός Αστέρας
Προσθήκη και ιδιαίτερα «δυνατή» για τον Αγροτικό Αστέρα. Η ομάδα του Ευόσμου έκανε δικό της τον Χρήστο Κουτσοσπύρο, τον 34χρονο επιθετικό με πολλές παραστάσεις απ’ τα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας και της Football League. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε Αιγινιακό και Ερμιονίδα.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού, Χρήστου Κουτσοσπύρου. Η μεταγραφή του 33χρονου καταξιωμένου στράικερ στον Εύοσμο αποτελεί εκπλήρωση ενός εκ των πρωταρχικών στόχων της διοίκησης και του προπονητή για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο γεννημένος στις 14/10/1981 επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναιτωλικό για να ακολουθήσουν Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα, Βέροια, Πιερικός, ξανά Παναιτωλικός, Αιγινιακός και μέχρι πρότινος η Ερμιονίδα. Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τους «σταχυοφόρους» και επέλεξε το νούμερο 77».

Μετά τις υπογραφές, ο Κουτσοσπύρος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αγροτικού Αστέρα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ο Αστέρας είναι ένα club που συνεχώς κάνει βήματα προόδου, αποπνέει υγεία σε όλα τα επίπεδα και προσφέρει οικονομική ασφάλεια. Είναι γνωστό πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο ότι εδώ κάτι χτίζεται και θέλω να συμμετέχω σε αυτή τη διαδικασία, βοηθώντας ώστε η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

«Ο τρόπος με τον οποίο με προσεγγίσαν ο πρόεδρος και ο προπονητής με έκαναν να αισθάνομαι πολύ ιδιαίτερα. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες, γιατί έχω παίξει πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο και όσες φορές επωμίστηκα πρωταγωνιστικό ρόλο φάνηκα αντάξιος της πρόκλησης. Η αλήθεια είναι, ότι μου αρέσουν τα δύσκολα».

«Ο Αγροτικός Αστέρας είναι ανερχόμενη δύναμη και θέλει να συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά και να εξελίσσεται. Για αυτό το λόγο, γνωρίζω ότι ο κόσμος έχει απαιτήσεις από την ομάδα. Θα κάνω ότι περνά από τα πόδια μου για να τους προσφέρω χαρά κάθε αγωνιστική, ώστε να φεύγει από το γήπεδο περήφανος για την ομάδα του και με ένα χαμόγελο στα χείλη».

Ο θηλυκός Μέσι είναι… γλύκα!! (pics)


Συνήθως οι γυναίκες που παίζουν μπάλα δεν είναι αυτό που λέμε «μπιμπελά». Μοιάζουν πιο δυναμικές. Η Αλέξια Πουτέγιας όμως δεν είναι μονάχα η θηλυκή εκδοχή του Λιονέλ Μέσι. Είναι και… γλύκα η άτιμη!

Ο θηλυκός Μέσι είναι… γλύκα (pics)
Σουτ, τάκλιν, τζαρτζαρίσματα.

Είναι δύσκολο μέσα από τέτοιες… δραστηριότητες ν’ αποκαλυφθεί θηλυκότητα.

Κι όμως. Υπάρχουν γυναίκες που μπορούν να μαγέψουν -τόσο με την μπάλα στα πόδια, όσο και μ’ ένα απλό βλέμμα.

Όπως, ας πούμε, η Αλέξια Πουτέγιας. Γιατί η 21χρονη μεσοεπιθετικός της γυναικείας ομάδας της Μπαρτσελόνα δεν είναι απλώς παιχτάρα. Δεν είναι ότι (με γκολ σαν αυτό που είχε σημειώσει προ διετίας) έχει χαρακτηριστεί «θηλυκός Μέσι».

Είναι και ότι βγάζει περισσότερη γλύκα κι από το… αριστερό πόδι του Αργεντινού σούπερ σταρ!



inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Καμπάνες»… μέχρι και αποβολή ομάδων

Η Ευρωλίγκα αποφάσισε να αυστηροποιήσει τα μέτρα ασφαλείας και τον πειθαρχικό της κώδικα. Όπως αποφασίστηκε, πλέον θα προβλέπεται ως τιμωρία ακόμη και αποβολή μιας ομάδας από τη διοργάνωση.

«Καμπάνες»… μέχρι και αποβολή ομάδων
Η σεζόν που τελείωσε ήταν η πιο προβληματική από θέμα μέτρων ασφαλείας για την Ευρωλίγκα. Ο αθλητικός δικαστής είχε περισσότερη δουλειά από πότε, ενώ υπήρξε μια σειρά από σοβαρά περιστατικά, με μεγαλύτερο τη δολοφονία ενός οπαδού του Ερυθρού Αστέρα πριν τον αγώνα με τη Γαλατάραϊ για την πρώτη φάση.

Η Ευρωλίγκα αποφάσισε να αυστηροποιήσει τον πειθαρχικό της κώδικα και να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα.

Η επιτροπή που εξέτασε την υπόθεση και στην οποία είχαν εκπροσώπηση πέντε ομάδες από πέντε διαφορετικές χώρες, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός (οι υπόλοιπες ήταν οι Μπαρτσελόνα, Ερυθρός Αστέρας, Άλμπα Βερολίνου και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ) κατέληξε σε μια σειρά από προτάσεις που θα τεθούν προς ψήφιση στη συνεδρίαση της Ευρωλίγκας τον Ιούλιο.

Οι ομάδες θα κληθούν να έχουν υπεύθυνο ασφαλείας που θα ενημερώνει τους φιλάθλους για τις ευθύνες και τις πιθανές κυρώσεις, διοργανώνοντας και σχετικές καμπάνιες στις οποίες θα συμμετέχουν μέλη των ομάδων. Οι θεατές που θα διαπιστωθεί πως δημιουργούν επεισόδια, θα τιμωρούνται με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Παράλληλα, σε περιπτώσεις που κρίνεται αναγκαίο θα απαγορεύεται η μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών, ενώ αν χρειαστεί θα κλείνει μέρος της κερκίδας ή και ολόκληρο το γήπεδο.

Αν μια ομάδα διαπιστωθεί πως έχει κατ’ επανάληψη ελλείψεις στα μέτρα ασφαλείας ή οι οπαδοί της έχουν επεισοδιακή συμπεριφορά, θα τιμωρείται αυστηρά, με πρόστιμα, απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών της ακόμη και σε Final Four, υποχρέωση διεξαγωγής αγώνων της σε ουδέτερο γήπεδο, ενώ θα απειλείται ακόμη και με απώλεια του αγώνα στα χαρτιά ή αποβολή από τη διοργάνωση! Μάλιστα σε πόλεις που έχουν ιστορικό επεισοδίων, η Ευρωλίγκα σκέφτεται πριν την έναρξη της σεζόν να οργανώνει συναντήσεις με τους εκπροσώπους των ομάδων, των κυβερνητικών αρχών και της αστυνομίας για να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Έκλεισε» για πέντε χρόνια ο Παγιέ!


Παίκτης της Γουέστ Χαμ είναι και επίσημα ο Ντιμίτρι Παγιέ. Πενταετές το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 28χρονος στα «σφυριά», τα οποία δεν γνωστοποίησαν το ποσό της απόκτησής του από την Μαρσέιγ.

«Έκλεισε» για πέντε χρόνια ο Παγιέ
Την φανέλα της Γουέστ Χαμ θα φοράει και επίσημα τη νέα σεζόν ο Ντιμίτρι Παγέ. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε κι εν συνεχεία ανακοινώθηκε.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε θα τον κρατήσει για τα επόμενα πέντε χρόνια στο «Μπόλεϊν Γκράουντ», ενώ υπάρχει δυνατότητα επέκτασης για ακόμη ένα.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της συμφωνία της Γουέστ Χαμ με την Μαρσέιγ. Αυτή, ήταν η τρίτη προσθήκη των «σφυριών» για τη νέα χρονιά, καθώς είχαν προηγηθεί οι Πέδρο Ομπιάνγκ και Ντάρεν Ράντολφ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ξεκινά ο Παναθηναϊκός!

Το Σάββατο ξεκινά… ανεπίσημα η νέα σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες ανά γκρουπ θα περάσουν από εργομετρικά τεστ τις προσεχείς μέρες, ενώ όλοι μαζί θα ενσωματωθούν στις 2 Ιουλίου.

Ξεκινά ο Παναθηναϊκός
«Ραντεβού» στο Κορωπί έχουν δώσει για το Σάββατο (27/6) πολλοί παίκτες του Παναθηναϊκού και τεχνικό τιμ για την «ανεπίσημη» πρώτη ενόψει της νέας χρονιάς. Οι πράσινοι έχουν ήδη χωριστεί σε γκρουπ και έστω κι αν δεν θα ‘ναι όλοι παρόντες, θα αρχίσουν να περνούν από εργομετρικά τεστ.

Όσοι ενσωματωθούν στις 2 Ιουλίου, θα περάσουν εξίσου απ’ τις ανάλογες εξετάσεις, για να φανεί η κατάστασή τους προτού ξεκινήσουν τα... βάσανα.

Α’ γκρουπ (27/06): Αναγνωστόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Δώνης, Βέμερ, Καλτσάς, Μαρινάκης.

Β’ γκρουπ (28/06): Στιλ, Μπούρμπος, Πέτριτς, Ατζαγκούν, Αγγελόπουλος, Εσιέν.

Γ’ γκρουπ (02/07): Κοτσόλης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπεργκ, Λουντ, Πράνιτς, Λαγός, Καρέλης, Νίνης, Ζέκα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πρώτη «καμπάνα» από Τούντορ!

Αστεία… δεν σηκώνει και το έκανε σαφές από την πρώτη κιόλας μέρα ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο Φακούντο Περέια άργησε να μεταβεί στη Νέα Μεσημβρία και ο προπονητής του ΠΑΟΚ του επέβαλε πρόστιμο 500ευρώ.

Πρώτη «καμπάνα» από Τούντορ
Δεν συγχωρεί πειθαρχικά παραπτώματα ο Ιγκόρ Τούντορ, πράγμα που έγινε σαφές από την πρώτη προπόνηση στον ΠΑΟΚ.

Ο Φακούντο Περέιρα έφτασε με καθυστέρηση στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Ο Κροάτης τεχνικός έδειξε πως δεν… παίζει και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο ύψους 500 ευρώ.

Φυσικά, η κίνηση του Τούντορ έχει περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα, που θέλει να δείξει πως πρέπει άπαντες να τηρούν τους κανόνες εντός της ομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Έλληνας της Αυστραλίας!

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, Έλληνα θα βρεις από κάτω. Η Εθνική Εφήβων δεν είναι η μόνη ομάδα με Έλληνες στο ρόστερ της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ηρακλείου.

Ο Έλληνας της Αυστραλίας
Παντού υπάρχει ένας Έλληνας. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του Ηρακλείου η δική μας ομάδα δεν είναι η μόνη με Έλληνες.

Έλληνα έχει και η Αυστραλία. Το όνομα αυτού, Τζέρεμι ΜακΚέι (αριστερά στη φωτό). Το όνομά του δεν θυμίζει… Ελλάδα, ωστόσο βαπτίστηκε Γεράσιμος και ο πατέρας του είναι από την Κεφαλονιά. Η οικογένειά του κατοικεί στη Μελβούρνη κι ο ίδιος αγωνίζεται στην τοπική Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ.

Ο... Γεράσιμος δεν έχει αγωνιστεί ακόμη σε επίσημο ματς με την Αυστραλία κι αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Καναδά για τον τρίτο όμιλο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Σύγκρουση γιγάντων στο Βίνια ντελ Μαρ!!


Σε ένα από τα πλέον αμφίρροπα ζευγάρια των προημιτελικών του Κόπα Αμέρικα, η Αργεντική του Λιονέλ Μέσι αντιμετωπίζει την Κολομβία του Χάμες Ροντρίγκες με φόντο μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Σύγκρουση γιγάντων στο Βίνια ντελ Μαρ
Μόνο στρωμένος με ροδοπέταλα δεν είναι ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Κόπα Αμέρικα για το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, της Αργεντινής του Λιονέλ Μέσι, καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου (02:30, ΣΚΑΪ) αντιμετωπίζει την Κολομβία που διαθέτει την καλύτερη άμυνα του τουρνουά έχοντας μόλις ένα γκολ παθητικό, στο στάδιο Σαουσαλίτο του Βίνια Ντελ Μαρ.

Την ίδια ώρα, ο «Λίο» φαίνεται να μην έχει βρει ακόμα τη χημεία με τα άλλα «αστέρια» της ομάδας, τους Αγκουέρο, Ντι Μαρία έχοντας μόλις 4 γκολ στο ενεργητικό τους.

Αυτό το γεγονός θέλει να εκμεταλλευτεί και η Κολομβία που αναμένεται να παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς και να εκμεταλλευτεί κάθε πιθανότητα αντεπίθεσης.

«Δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις όταν αντιμετωπίζουμε δύο άμυνες ζώνης. Χρειάζεται υπομονή, αλλά έχουμε τους παίκτες για να τα καταφέρουν», εξήγησε ο Χαβιέρ Μασεράνο, θέλοντας να κατευνάσει την κριτική που ασκείται για τις «φτωχές» εμφανίσεις της Αργεντινής.

Από την άλλη μεριά, ο Έντουιν Βαλέντσια θα είναι η μοναδική απουσία της Κολομβίας εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο, ωστόσο υπάρχουν παίκτες όπως ο Φαλκάο, Ιμπάρμπο, Μπάκα που μπορούν να καλύψουν τα κενά.

«Η ομάδα είναι σαν οικογένεια και όλοι συμφωνούμε ότι δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει, γιατί πρόκειται για μια ομαδική δουλειά», ανέφερε ο Ιμπάρμπο, προσθέτοντας ότι «η Αργεντινή είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου».

Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Βραζιλία-Παραγουάη.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στις 02:30 (27/6) από τον ΣΚΑΪ.

Πιθανές ενδεκάδες

Αργεντινή (4-3-3): Ρομέρο - Ρόχο, Οταμέντι, Γκαράι, Ζαμπαλέτα - Μπίλια, Παστόρε, Μασεράνο - Ντι Μαρία, Αγκουέρο, Μέσι

Κολομβία (4-5-1): Όσπινα - Μουρίγιο, Ζαπάτα, Αρμέρο, Αρίας - Βαλέντσια, Σάντσες, Ροντρίγκες, Κουαδράδο, Γκουτιέρες - Φαλκάο
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος ο Σλούκας από τον Ολυμπιακό!!

Άκαρπη ήταν η τετράωρη συνάντηση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου με τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος αποχαιρέτησε τους πρωταθλητές Ελλάδας. «Δεν ήταν οικονομικό το θέμα», ξεκαθάρισε ο διεθνής γκαρντ.

Τέλος ο Σλούκας από τον Ολυμπιακό

Ο διεθνής γκαρντ τα είπε για τέσσερις ώρες με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, παρουσία και του Γιώργου Σκινδήλια, αλλά δεν μεταπείστηκε από το αφεντικό των «ερυθρολεύκων» και θα αναζητήσει μια νέα πρόκληση -όπως όλα δείχνουν συνεχίζοντας στην Φενερμπαχτσέ.

«Δεν ήταν οικονομικό το θέμα», ξεκαθάρισε ο ίδιος εξερχόμενος από την συνάντηση, όπου του έγινε νέα βελτιωμένη πρόταση για τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 2,6 εκατ. ευρώ, πλησιάζοντας την πρόταση των Τούρκων.

Η πειραϊκή ΚΑΕ θα τοποθετηθεί με επίσημη ανακοίνωση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ!! (video)

Δείτε πλάνα από την πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ! (video)
Τα... βάσανα άρχισαν και πάλι τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας υπό τα βλέμματα του νέου τεχνικού της ομάδας, Ιγκόρ Τούντορ και των συνεργατών του.

Στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ "ανέβηκε" ένα βίντεο με πλάνα από την προπόνηση της ομάδας. Δείτε το, όπως και φωτογραφίες...




inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Νάστος: «Μαζί μεγαλώσαμε τον Ατρόμητο»

Το γεγονός ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία του Ατρόμητου με τον Βαγγέλη Νάστο επιβεβαιώθηκε και τυπικά, καθώς ομάδα και παίκτης εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση.

Νάστος: «Μαζί μεγαλώσαμε τον Ατρόμητο»
Η απόφαση για μη συνέχιση της συνεργασίας του Ατρόμητου με τον Βαγγέλη Νάστο ήταν γνωστή και σήμερα επιβεβαιώθηκε η συγκεκριμένη εξέλιξη, με τις δύο πλευρές να γνωστοποιούν με κοινή τους ανακοίνωση τις εξελίξεις.

Ο πολύπειρος πρώην -πλέον- άσος του Ατρόμητου ευχαρίστησε διοίκηση και κόσμο ενώ τονίζεται ότι υπάρχει ανοιχτή πρόταση από την ΠΑΕ της ομάδας του Περιστερίου προς τον παίκτη να συνεχίσει να προσφέρει στο σύλλογο από διοικητικό ή αγωνιστικό πόστο, είτε άμεσα είτε στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να αποχαιρετήσεις κάποιον που έχει προσφέρει πολλά!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος και ο Βαγγέλης Νάστος έπειτα από έξι χρόνια απόλυτα πετυχημένης συνεργασίας χωρίζουν τους δρόμους τους καθώς ολοκληρώθηκε η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Ο Βαγγέλης Νάστος ήρθε στον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2009 και αποχωρεί αφήνοντας πίσω του 132 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας (5 γκολ), 17 συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδας (κι έναν τελικό) και 3 συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ (1 γκολ στο Σαράγεβο). Αποτέλεσε υπόδειγμα επαγγελματία, αρχηγού και ξεχώριζε για το ήθος και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Η ομάδα μας σεβόμενη τη μεγάλη του προσφορά κατέθεσε στον Βαγγέλη Νάστο ανοικτή πρόταση για να αναλάβει είτε άμεσα, είτε στο μέλλον εφόσον συνεχίσει το ποδόσφαιρο, διοικητικό ή αγωνιστικό πόστο.

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr ο Βαγγέλης Νάστος τόνισε τα εξής: "Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί έκλεισα κατά τον καλύτερο τρόπο ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Είμαι όμως και χαρούμενος γιατί στα έξι αυτά υπέροχα χρόνια όλοι μαζί διοίκηση, παίκτες, φίλαθλοι "μεγαλώσαμε" τον Ατρόμητο και σήμερα είναι μία από τις σημαντικότερες ελληνικές ομάδες.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα μαζί τους.

Τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ. Ιδιαίτερα τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και που συνεχίζουν να μου δείχνουν.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και για τους φιλάθλους μας που θα τους έχω για πάντα μέσα στην καρδιά μου. Τους Fentagin αλλά και τον κάθε φίλαθλο ξεχωριστά γιατί στο πρόσωπό τους έβλεπα την αγάπη που νιώθουν για εμένα. Τους αγαπώ κι εγώ το ίδιο.
Να συνεχίσουν να είναι κοντά στην ομάδα, με περισσότερη αφοσίωση και συσπείρωση γιατί ο Ατρόμητος το αξίζει και πρέπει κάθε χρόνο να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος"».


*Πηγή: sport-fm.gr*

Στη Χετάφε ο Εσκριμπά!

Συμβόλαιο τριών ετών με την Χετάφε υπέγραψε ο Φραν Εσκριμπά, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός.

Στη Χετάφε ο Εσκριμπά
Ο Εσκριμπά είναι ο νέος τεχνικός της Χετάφε. Λίγες ημέρες μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Έλτσε ο Ισπανός προπονητής συμφώνησε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας της Μαδρίτης.

Όπως αναφέρει ο Τύπος της χώρας ο Εσκριμπά υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών. Θα υπάρξει σύντομα ανακοίνωση από την Χετάφε, αλλά και παρουσίαση του στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο Εσκριμπά ήταν ανάμεσα στα ονόματα των τεχνικών που "κοίταξε" ο Ολυμπιακός. Μάλιστα ήταν αρκετά ψηλά στη λίστα του, αλλά -τελικά- οι ερυθρόλευκοι επέλεξαν τον Μάρκο Σίλβα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Είπε ψέματα ο Μπλάτερ;


Νέα δεδομένα για το μέλλον του Σεπ Μπλάτερ στην προεδρία της FIFA βάζει ελβετικό δημοσίευμα, καθώς αναφέρει ότι ο 79χρονος παράγοντας του ποδοσφαίρου εκμυστηρεύτηκε ότι δεν έχει παραιτηθεί!

Είπε ψέματα ο Μπλάτερ;
Φεύγει ο Μπλάτερ ή μήπως…

Μύλος με τον πρόεδρο της FIFA. Σύμφωνα με ελβετικό δημοσίευμα (blick.ch), ανέφερε σε παρευρισκόμενους σε εκδήλωση στο Μουσείο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ότι δεν έχει υποβάλλει την παραίτηση του και πως το μέλλον του θα κριθεί από το Κογκρέσο.

Ο ίδιος πάντως είχε δηλώσει τον Ιούνιο, τέσσερις ημέρες μετά την επανεκλογή, αλλά και την υπόθεση διαφθοράς που είχε ξεσπάσει, ότι δεν θα συνεχίσει στο πόστο του.

«Αγαπώ την FIFA περισσότερο από οτιδήποτε και θέλω μόνο το καλό της. Αποφάσισα να δηλώσω συμμετοχή στις περασμένες εκλογές για το καλό του ποδοσφαίρου. Η εντολή (σ.σ η επανεκλογή του δηλαδή), όμως που μου δόθηκε φαίνεται πως δεν υποστηρίζεται από όλους. Γι’ αυτό λοιπόν καλώ το συντομότερο δυνατό έκτακτο συνέδριο για να αποφασίσουμε τον αντικαταστάτη μου. Δεν θα μείνω. Δεν θα είμαι υποψήφιος αυτή τη φορά», είχε δηλώσει.

Όσο για το πώς βλέπει το μέλλον, είχε πει: «Από την στιγμή που δεν θα είμαι υποψήφιος προσωπικά και με δεδομένο ότι είμαι απαλλαγμένος από τους περιορισμούς που επιβάλλουν οι εκλογές θα μπορέσω να επικεντρωθώ στο να οδηγήσω μακρόχρονες ριζικές μεταρρυθμίσεις που θα πατήσουν πάνω στις προηγούμενες προσπάθειες μας. Για χρόνια δουλέψαμε σκληρά για να κάνουμε μεταρρυθμιστικές διοικητικές αλλαγές , αλλά είναι σαφές σε εμένα ότι αν και αυτές πρέπει να συνεχιστούν, δεν είναι από μόνες τους αρκετές». *Πηγή: sport-fm.gr*

«Προβάδισμα της Ρόμα για Μαζουακού»

Το ενδιαφέρον της Ρόμα για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού επαναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι οι Ρωμαίοι βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση για τη μεταγραφή του Γάλλου.

«Προβάδισμα της Ρόμα για Μαζουακού»
Το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Αρτούρ Μαζουακού «αναθερμαίνουν» οι Ιταλοί με σημερινά τους δημοσιεύματα, ώστε ο Γάλλος να αποτελέσει τον διάδοχο του Χοσέ Χολέμπας που είναι έτοιμος να αποχωρήσει για τη Γουότφορντ.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ του mercato365.gr, η Ρόμα επανεξετάζει την περίπτωση του νεαρού αριστερού μπακ του Ολυμπιακού από τη στιγμή που και ο Άσλεϊ Κόουλ δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι «παρά το γεγονός ότι ο Μαζουακού ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του, θεωρείται ένας πιθανός στόχος για το ιταλικό πρωτάθλημα και το μέλλον του θα μπορούσε να είναι συνυφασμένο με τη Serie A, με τη Ρόμα να είναι στην πρώτη θέση για την απόκτησή του».

Παράλληλα, ως άλλοι υποψήφιοι για το αριστερό άκρο της άμυνας θεωρούνται οι Λέιβιν Κουρζάβα και Λούκας Ντίνιε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Νέα ασφαλιστικά μέτρα από την ΕΠΣ Θεσσαλίας!!

Νέα ασφαλιστικά μέτρα κατά της διοίκησης της ΕΠΟ κατέθεσε η ΕΠΣ Θεσσαλίας. Την Δευτέρα -πιθανότατα- η εκδίκασή τους.

Νέα ασφαλιστικά μέτρα από την ΕΠΣ Θεσσαλίας

Μάλιστα, ο Γιώργος Γκιρτζίκης έδειξε την έντονη ενόχλησή του για την απόφαση των μελών της ΕΠΣ Θεσσαλίας να επιμείνουν χαρακτηρίζοντας την ως "χυδαία".

"Είναι ντροπή, δεν γίνεται κάθε 48 ώρες να είμαστε στα δικαστήρια", ήταν κάποια από τα λόγια του κ.Γκιρτζίκη.

Να θυμίσουμε ότι η ΕΠΣ Θεσσαλίας είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της διοίκησης της ΕΠΟ και πριν από λίγες ημέρες, ζητώντας από το ειρηνοδικείο να αποφασίσει τη "διάλυση" του ΔΣ της ομοσπονδίας, καθώς κρίνει ότι το έργο της δεν είναι τέτοιο που προάγει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν έχει διευκρινιστεί ποια διαφοροποίηση υπάρχει στα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία έχει καταθέσει τώρα συγκριτικά με αυτά που προηγήθηκαν.

Η εκδίκασή τους θα γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μια αγωνιστική και πρόστιμο σε Ολυμπιακό!!

Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 10.200 ευρώ τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή ο Ολυμπιακός για τα γεγονότα στον τελευταίο τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Μια αγωνιστική και πρόστιμο σε Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» θα εκτίσουν την ποινή στον πρώτο τους εντός έδρας αγώνα για τις εγχώριες διοργανώσεις της επόμενης περιόδου, ενώ υπενθυμίζεται πως είναι τιμωρημένοι για μια αγωνιστική και από την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει πως επιβάλλεται:

1) για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.000,00€,
2) για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€,
3) για επεισόδια εντός γηπέδου, αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (ρίψη κροτίδων), πρόστιμο 2.200,00€,
4) για επεισόδια εντός γηπέδου, αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση καπνογόνων), πρόστιμο 2.200,00€,
5) για επεισόδια εντός γηπέδου, αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση βεγγαλικών λάμψης), πρόστιμο 2.200,00€
6) για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων κατά την διάρκεια του αγώνα, που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 1.200,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 14-6-2015.

Διετής αποκλεισμός σε Μενσά-Μπονσού!


Βαριά ποινή επιβλήθηκε στον Ποπς Μενσά-Μπονσού, ο οποίος θα μείνει δύο χρόνια μακριά από κάθε αθλητική δραστηριότητα, για χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Διετής αποκλεισμός σε Μενσά-Μπονσού
Δύο χρόνια μακριά από κάθε αθλητική δραστηριότητα θα μείνει ο Μενσά-Μπονσού,ο οποίος βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες στις 18 Απριλίου.

Ο σέντερ της ΑΕΚ φάνηκε πως έκανε χρήση διεγερτικής ουσίας, όμως ο ίδιος υποστήριξε πως η συγκεκριμένη ουσία περιλαμβάνεται σε ένα σκεύασμα που παίρνει για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια

Η FIBA πάντως του επέβαλε βαριά τιμωρία, αλλά και πρόστιμο στον παίκτη των «κιτρινόμαυρων»

Αναλυτικά η απόφαση:

«Επιβάλλεται σε βάρος του Mensah Bonsu Nana Yaw Dwene, καλαθοσφαιριστή της ΑΕΚ ΚΑΕ, οι ακόλουθες ποινές, για χρήση της απαγορευμένης διεγερτικής ουσίας αμφεταμίνη, ήτοι για παράβαση άρθρων 128Α, 128Β, 128Γ, 128Δ, 128Ε, 128Ζ και 128Η παρ. 2.1 στοιχ. β, δ, ε, στ και ζ του νόμου 2725/1999, τα οποία προστέθηκαν με τα άρθρα 58 και 59 του νόμου 3057/2002, σε συνδυασμό με το άρθρο 99 του Πειθαρχικού Κανονισμού της Ε.Ο.Κ. και το άρθρο 10.2 του ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ της FIBA όπως ισχύει:

1. Προσωρινή απαγόρευση συμμετοχής σε κάθε είδους αθλητικές συναντήσεις και διοργανώσεις όλων των αθλημάτων για δυο (2) έτη, από την ημερομηνία λήψης του δείγματος (18-4-2015).

2. Στέρηση κάθε είδους παροχών και ευεργετημάτων της Πολιτείας και των αθλητικών Ομοσπονδιών και των τυχόν φορολογικών απαλλαγών, καθώς επίσης και διακοπή τυχόν υποτροφίας που έχει χορηγηθεί για χρονικό διάστημα ένος (1) έτους, από την ημερομηνία λήψης του Α΄ δείγματος.

3. Επιστροφή κάθε οικονομικής παροχής που τυχόν του δόθηκε από την ημέρα τέλεσης της παράβασης.

4. Χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ΕΥΡΩ.

5. Έκπτωση και αποκλεισμός από συμμετοχή σε διοίκηση, όργανο ή επιτροπή οποιουδήποτε αθλητικού φορέα ή σωματείου αθλητών για δύο (2) χρόνια».

Όταν ο Αραβίδης συνάντησε τον κορυφαίο της Premier League!!

Την τύχη να συναντήσει (έτσι το αναφέρει και ο ίδιος) τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της φετινής Premier League, Εντέν Αζάρ, είχε ο Χρήστος Αραβίδης.

Όταν ο Αραβίδης συνάντησε τον κορυφαίο της Premier League
 
 
 
 
 
 
 
 
Πολυ τυχερός που συνάντησα τον καλύτερο Παίχτη της #PremierLeague Eden Hazard....ΥΠΕΡΠΑΙΚΤΗΣ!!!!!!       ✌️⚽️
Posted by Xristos Aravidis Official on Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015
 
 
 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μετά τη Dream Team… η Ελλάδα!!

Η Ελλάδα είναι μετά τις ΗΠΑ η πιο πετυχημένη (μαζί με Σερβία και Λιθουανία) χώρα σε επίπεδο Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων. Το δείχνουν και τα στοιχεία.

Μετά τη Dream Team… η Ελλάδα

Αποστολή στο Ηράκλειο, Χρήστος Ρομπόλης

Οι ΗΠΑ είναι κυρίαρχος του θεσμού, μετρώντας πέντε κατακτήσεις και τρεις δεύτερες θέσεις. Ακολουθούν τρεις χώρες, που έχουν κατακτήσει από τρία μετάλλια κι ανάμεσά τους είναι η Ελλάδα, που έχει απουσιάσει μόλις μια φορά από το βάθρο στις τέσσερις εμφανίσεις της στη διοργάνωση.

Το 1995 είχε στεφθεί-ούσα αήττητη σε οκτώ ματς-παγκόσμια πρωταθλήτρια νικώντας στον τελικό του ΟΑΚΑ την Αυστραλία με 91-73 (Ρεντζιάς 33, Παπανικολάου 21, Κακιούζης 19, Χατζής 8, Μπαρλάς 3, Καράγκουτης 3, Καλαϊτζής 3, Σούλης 1).

Το 2009 οι Έλληνες Έφηβοι, λίγο πριν στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης στη Ρόδο, «ζεστάθηκαν» κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. Στον τελικό «λύγισαν» απέναντι στις ΗΠΑ με 88-80 (Σλούκας 17, Παππάς 16, Κασελάκης 15, Παπανικολάου 12, Γιάνκοβιτς 8, Κατσίβελης 5, Μάντζαρης 3, Σαρικόπουλος 2, Γεωργάκης 1, Παπαντωνίου, Καραθανάσης, Αγγελόπουλος).

Το 2003 στη Θεσσαλονίκη η Ελλάδα υπέστη μόνο μία ήττα, με 73-72 από τη Λιθουανία του Λίνας Κλέιζα στα ημιτελικά, αλλά αυτή ήταν αρκετή για να την περιορίσει στην τρίτη θέση, καθώς στον μικρό τελικό επιβλήθηκε 73-63 της Κροατίας (Βουγιούκας 20, Σουρλής 13, Σχορτσανίτης 10, Περπέρογλου 10, Βασιλόπουλος 7, Ξανθόπουλος 7, Βασιλειάδης 6, Αποστολίδης, Θέος.

Στη μοναδική άλλη συμμετοχή της στη διοργάνωση, η Ελλάδα ήταν έβδομη το 1999 στην Πορτογαλία, με απολογισμό τέσσερις νίκες και ισάριθμες ήττες με ρόστερ τους Φώτση, Λ. Παπαδόπουλο, Διαμαντόπουλο, Παπαμακάριο, Πετρόπουλο, Πέττα, Δορκοφίκη, Γλυνιαδάκη, Μαντζάνα, Αγαδάκο, Παππά και Υφαντή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το «αύριο» είναι εδώ!!


Οι ειδικοί μιλούν για την καλύτερη «φουρνιά» των τελευταίων ετών. Το sport-fm.gr λίγο πριν το τζάμπολ του Παγκοσμίου Εφήβων του Ηρακλείου σάς παρουσιάζει τα ανερχόμενα αστέρια της Εθνικής.

Το «αύριο» είναι εδώ!

Αποστολή στο Ηράκλειο, Χρήστος Ρομπόλης

Το sport-fm.gr παρουσιάζει τους 12+1 παίκτες της χρυσής φουρνιάς του Ηλία Παπαθεοδώρου που ετοιμάζεται να προσφέρει πλούσιο θέαμα και ελπίδες για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον στους Έλληνες φίλους του μπάσκετ.

Μιχάλης Λούντζης (1,95μ., Παναθηναϊκός): Είναι ο Βενιαμίν της Εθνικής. Γεννημένος στις 4/8/1998, αλλά με ταλέντο, σωματικά προσόντα (1,95μ.) και αγωνιστική ωριμότητα ικανά για να τα βάλει με μεγαλύτερους, όπως απέδειξε και φέτος στον Παναθηναϊκό. Ακόμη πιο εντυπωσιακό για το ταλέντο και τις προοπτικές του είναι το γεγονός ότι μέχρι τα 13 του έπαιζε ποδόσφαιρο, μάλιστα ως αμυντικό χαφ, προτού πάρει τόσο μπόι που τον οδήγησε σε στροφή στο μπάσκετ. Ο Ζακυνθινής καταγωγής γκαρντ έδειξε από την πρώτη στιγμή πως… το’ χε, αυτό «φώναζε» από τις εμφανίσεις του στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και την Εθνική Παίδων, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να τον κάνει δικό του το περασμένο καλοκαίρι. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά να του δώσει έντεκα συμμετοχές στο πρωτάθλημα, δύο στην Ευρωλίγκα όπου έγινε ο νεότερος παίκτης που παίζει στα play offs, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου, το οποίο κατέκτησε σε ηλικία 16 ετών και 247 ημερών, επίδοση που επίσης αποτελεί ρεκόρ. Ελλείψει του τραυματία συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό Αντώνη Κόνιαρη θα έχει ενεργό ρόλο, ίσως και πρωταγωνιστικό στην ομάδα των Εφήβων.

inner

Δημήτρης Σταμάτης (1,92μ., Πανιώνιος): Γιος του άλλοτε μεγάλου σουτέρ Αντώνη Σταμάτη και βαπτιστήρι του Σταύρου Ελληνιάδη, ο Δημήτρης δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με το μπάσκετ. Όχι όμως λόγω ονόματος, αλλά κληρονομικού χαρίσματος. Παρότι δεν διακρίνεται για τα σωματικά του προσόντα, το ταλέντο του περισσεύει και η έφεσή του στο σκοράρισμα είναι εντυπωσιακή. Το έδειξε στην Ευρυάλη (πρώτος σκόρερ στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ στα 15 του), αλλά και φέτος στον προβληματικό Πανιώνιο βρήκε χώρο και χρόνο να παρουσιάσει δείγματα της αξίας του. Τέτοια πάντως έχει δείξει εν αφθονία με τις μικρές Εθνικές ομάδες, αφού ήταν πρωταγωνιστής στην Εθνική Παίδων που το 2013 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και την Εθνική Εφήβων που το 2014 ήταν τέταρτη στα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Κι αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να έχει ηγετικό ρόλο στην ελληνική ομάδα.

Γιώργος Παπαγιάννης (2,17μ., Παναθηναϊκός): Δεν είναι μόνο ότι δεν έχει καν ενηλικιωθεί (κλείνει τα 18 στις 3 Ιουλίου), ούτε ότι βλέπει τον κόσμο από τα 2,17μ., ενώ ταυτόχρονα είναι και γρήγορος. Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι προικισμένος από τη φύση όχι μόνο με τρομερά σωματικά προσόντα, αλλά και με άφθονο ταλέντο. Όταν σε ένα καλοκαίρι ψήλωσε κατά 15 πόντους αποφάσισε, στα 10-11 χρόνια του, να ενταχθεί στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Μια διαφωνία για τα οδοιπορικά του τον οδήγησαν στην έξοδο και στο Περιστέρι, όπου υπό την καθοδήγηση του Αργύρη Πεδουλάκη βρέθηκε να παίζει στο παιδικό και το… Ανδρικό. Στις 5 Ιανουαρίου του 2012 έγινε ο νεότερος παίκτης που παίζει στην Α1, σε παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Παρότι είχε πρόταση και από τη Ρεάλ, προ δύο καλοκαιριών επέλεξε να παίξει σε αμερικανικό λύκειο, ενώ πέρσι αποδέχτηκε την πρόταση του «τριφυλλιού». Τα κολέγια των ΗΠΑ σχηματίζουν ουρά για να τον αποκτήσουν κι όχι άδικα, αφού οι προοπτικές του δεν έχουν ταβάνι. Υπήρξε κι αυτός βασικό στέλεχος στην ομάδα Παίδων που πήρε το χάλκινο (επελέγη στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης) και των Εφήβων που κατέκτησε την τρίτη θέση τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (2,02μ., Παναθηναϊκός): Έχει χαρακτηριστεί το μεγαλύτερο ταλέντο της ηλικίας του στην Ευρώπη. Και μάλλον όχι άδικα. Στα μπασκετικά πηγαδάκια το όνομά του συζητείται εδώ και χρόνια, αφού γινόταν προ πολλού λόγος για έναν αριστερόχειρα ξανθομάλλη που κάνει φοβερά πράγματα. Κι όμως έκλεισε τα 18 μόλις τον περασμένο Ιανουάριο. Το καλοκαίρι του 2012 ο Παναθηναϊκός προνόησε να τον κάνει δικό του και όλοι ποντάρουν και το… σπίτι τους πως θα φτάσει εκεί που μπορεί. «Αν δεν σηκώσουμε ευρωπαϊκό με τον Χαραλαμπόπουλο αρχηγό μέσα στην επόμενη πενταετία, να μη με λένε Γιαννακόπουλο», δήλωσε σε ανύποπτη στιγμή φέτος το αφεντικό της πράσινης ΚΑΕ για τον μικρό. Η εμπιστοσύνη δεν έμεινε στα λόγια, αφού φέτος μέτρησε 106 λεπτά συμμετοχής στην Ευρωλίγκα και πολλά περισσότερα στο πρωτάθλημα. Μέλος κι αυτός των Παίδων που το 2013 κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ήταν πέρσι στην καλύτερη πεντάδα της αντίστοιχης διοργάνωσης των Εφήβων. Η ατυχία τού χτύπησε την πόρτα λίγες μέρες πριν το τζάμπολ στο Ηράκλειο, αλλά παραμένει στέλεχος της ομάδας.

inner

Ντίνος Μήτογλου (2,10μ., Wake Forest): Ο πατέρας του, Δημήτρης, έκανε αξιόλογη ποδοσφαιρική καριέρα σε ΠΑΟΚ και Δόξα Δράμας. Ο υιός Ντίνος δεν θα μπορούσε με μπόι στα 2,10μ. να επιλέξει κάτι διαφορετικό από το μπάσκετ. Το ταλέντο του είχε φανεί από την εποχή που αγωνιζόταν στα Αστέρια και ο Άρης δαπάνησε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 50.000 ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2013. Ο μικρός με τα πλούσια αθλητικά προσόντα και το εξαιρετικό μακρινό σουτ είχε αλματώδη εξέλιξη και πριν καν ενηλικιωθεί πήρε την απόφαση να μετακομίσει στις ΗΠΑ. Ο άλλοτε ΝΒΑερ Ντάνι Μάνινγκ τον επέλεξε για το πρόγραμμα του Wake Forest κι ο Μήτογλου μετρά ήδη ένα χρόνο στο κολέγιο που ανέδειξε μεταξύ άλλων τον Τιμ Ντάνκαν και τον Κρις Πολ, έχοντας 9,7 πόντους και 4,6 ριμπάουντ σε 22,3 λεπτά συμμετοχής στη ρούκι σεζόν του στο NCAA. Υπήρξε μέλος της Εθνικής Εφήβων που πέρσι ήταν τέταρτη στην Ευρώπη πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Βασίλης Μουράτος (1,92μ., Ολυμπιακός): Μετακομίζοντας πέρσι στον Ολυμπιακό έγινε ο πρώτος παίκτης που παίρνει μεταγραφή για κάποιον εκ των δύο «αιωνίων» από ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος μετά από 14 χρόνια. Δεν ήταν όμως έκπληξη, αφού είχε δείξει τις προδιαγραφές του στην ομάδα των Αγίων Αναργύρων, αλλά και τις «μικρές» εθνικές ομάδες. Το παρατσούκλι του ήταν από τότε Kill Bill και η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να συνεργαστεί με το πρότυπό του, τον Βασίλη Σπανούλη, στον Ολυμπιακό. Διαθέτει κι αυτός πλούσια αθλητικά προσόντα και περίσσιο μπασκετικό θράσος για την ηλικία του, ενώ αγωνιζόμενος πλέον σε μια ομάδα που δίνει τόπο στα νιάτα (έκανε ντεμπούτο στις Α1 στις 12 Οκτωβρίου) και κάνοντας προπονήσεις με κορυφαίους παίκτες μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει. Ήταν μέλος της Εθνικής Παίδων που στέφθηκε χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2013, ενώ πέρσι με τους Εφήβους κατετάγη τέταρτος στην Ευρώπη.

inner

Διονύσης Σκουλίδας (2,01μ., Περιστέρι): Πρόκειται για την ήρεμη δύναμη της Εθνικής. Η παρουσία του Χαραλαμπόπουλου δεν του επέτρεπε πάντα να έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε, ωστόσο πρόκειται για έναν παίκτη για όλες τις δουλειές. Με μπόι στα δύο μέτρα και μεγάλο άνοιγμα χεριών, ο φόργουορντ του Περιστερίου που κατάγεται από τα Τρίκαλα ίσως έχει την ευκαιρία να λάμψει εν τη απουσία του άσου του Παναθηναϊκού. Το 2013 ήταν καταπληκτικός στο παιχνίδι που χάρισε στην Εθνική Παίδων το χάλκινο μετάλλιο, με 20 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ απέναντι στην Ιταλία. Πέρσι στάθηκε άτυχος, καθώς υπέστη κάταγμα στο μετακάρπιο στη διάρκεια του Ευρωπαϊκού U18 και απουσίασε από το Παγκόσμιο U17.

Βασίλης Τολιόπουλος (1,88μ., Κολοσσός Ρόδου): Αν κι έκλεισε μόλις προ ημερών (15/6) τα 19, μετρά ήδη δύο χρόνια παρουσίας στην Α1. Άλλωστε για τον Βασίλη Τολιόπουλο όλα έγιναν… γρήγορα. Στα 9 του οι ανιχνευτές ταλέντων του Πανιωνίου τον ξεχώρισαν στην Αθλητική Ένωση Ταύρου και τον πήραν στη Νέα Σμύρνη, ενώ σύντομα έγινε πρωταθλητής Παίδων με τους «κυανέρυθρους» και βρέθηκε στις μικρές εθνικές ομάδες. Το 2013 απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά κατέληξε στον Ίκαρο Χαλκίδας, ενώ πέρσι μετακόμισε στον Κολοσσό έχοντας ακόμη περισσότερο ενεργό ρόλο στην ομάδα της Ρόδου (22 συμμετοχές με 8 λεπτά κατά μέσο όρο). Απόντος του Αντώνη Κόνιαρη θα έχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα περισσότερο «χώρο» και χρόνο στη θέση του πλέι μέικερ.

Γιώργος Τσαλμπούρης (2,16μ., Iowa State): Με μπόι στα 2,16μ. και ικανότητα να παίζει μακριά από το καλάθι, ο Γιώργος Τσαλμπούρης θυμίζει κάτι από τον Γκρεγκόρ Φούτσκα. Γεννημένος στη Βέροια, ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του και αναδείχθηκε από τον Πιερικό/Αρχέλαο Κατερίνης. Το όνομά του απασχόλησε από νωρίς τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, αλλά ο ψιλόλιγνος φόργουορντ έπραξε μάλλον σοφά αποδεχόμενος την πρόταση του Iowa State. Στη ρούκι του σεζόν στο NCAA μπορεί να μην είχε πολύ χρόνο συμμετοχής (1,4 πόντους και 0,8 ριμπάουντ σε 4,4 λεπτά συμμετοχής), ωστόσο δούλεψε πολύ υπό την καθοδήγηση του εδώ και λίγες μέρες νέου προπονητή των Μπουλς, Φρεντ Χόιμπεργκ, ο οποίος πίστεψε πολύ στις προοπτικές εξέλιξης του νεαρού γίγαντα. Μέσα σε ένα χρόνο ο Τσαλμπούρης πρόσθεσε αρκετά κιλά σε μυϊκό όγκο, βελτιώθηκε σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού και δείχνει πως το μέλλον τού ανήκει.

inner

Θωμάς Κώττας (2,06μ., ΠΑΟΚ): Για μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, που «ψάχνεται» για ταλέντα, δεν ήταν δύσκολο να εντοπίσει από νωρίς τον Θωμά Κώττα. Το 2011 τον ενέταξε στις ακαδημίες του από τον Αίαντα Αμυνταίου κι έκτοτε η πορεία του είναι σταθερά ανοδική. Ο νεαρός σέντερ, που αποτελεί από την Παμπαίδων σταθερά μέλος των μικρών εθνικών ομάδων, ξεχωρίζει για τα σωματικά του προσόντα, αφού έχει ύψος 2,06μ. και είναι πολύ «δεμένος» συγκριτικά με άλλους παίκτες στην ηλικία του. Πέρσι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στο «Δικέφαλο του Βορρά» και ο μετρ στην ανάδειξη παικτών Σούλης Μαρκόπουλος τού έδωσε αρκετές ευκαιρίες τη φετινή περίοδο.

Σωτήρης Μπιλλής (1,96μ., Πανιώνιος): Πρωταγωνιστής και πρωταθλητής σε επίπεδο Παίδων και Εφήβων με τον Πανιώνιο, ο Σωτήρης Μπιλλής δεν θα μπορούσε να ήταν… τυχαίος. Μπορεί να μην κάνει πολύ «θόρυβο» με τους αριθμούς του, ωστόσο είναι ένας γκαρντ/φόργουορντ που προσφέρει σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού και κρίνεται πολύτιμος για τις ομάδες του. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τον εμπιστεύτηκε και πέρσι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τουρκίας. Φέτος στον προβληματικό Πανιώνιο είχε τη δυνατότητα να αποκτήσει τις πρώτες πολύτιμες παραστάσεις του από την Α1. Έπαιξε σε 14 ματς και μέτρησε 7:42 στο παρκέ κατά μέσο όρο, κάτι που θα ζήλευαν πολλοί συνομήλικοί του.

Τάιλερ Ντόρσεϊ (1,92μ., Oregon): Μπήκε στις ζωές μας ξαφνικά στις αρχές Ιουνίου. Από τύχη «ανακαλύφθηκε» στις ΗΠΑ κι όταν διαπιστώθηκε πως έχει γνήσιες ελληνικές ρίζες κινήθηκαν αστραπιαία οι διαδικασίες για να εξασφαλίσει τα απαραίτητα χαρτιά. Ο παππούς του, από την πλευρά της μητέρας του, είχε γεννηθεί στην Αθήνα, προτού μεταναστεύσει για ένα καλύτερο αύριο. Αυτός είναι ο «δεσμός» του Τάιλερ Ντόρσεϊ με την Αθήνα. Ο νεαρός Καλιφορνέζος ολοκλήρωσε το Μαρανάθα ως ένας από τους κορυφαίους γκαρντ των λυκείων στις ΗΠΑ με αριθμούς που προκαλούν ίλιγγο: 34 πόντους, 10,4 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ κατά μέσο όρο. Τα κολέγια σχημάτιζαν ουρά για να τον αποκτήσουν και παρότι αρχικά είχε πει το ναι στην Αριζόνα (όπου παρεμπιπτόντως προπονητής είναι ο ομοσπονδιακός των ΗΠΑ U19, Σον Μίλερ), τελικά επέλεξε το Όρεγκον. Οι ειδικοί μιλούν για… draft material, εκτιμώντας πως αν δουλέψει μπορεί να παίξει στο ΝΒΑ. Στην Εθνική Εφήβων έδειξε από την πρώτη μέρα να ξεχωρίζει για τα αθλητικά του προσόντα, το επιθετικό του ταλέντο, αλλά και τη σοβαρότητά του.

Κώστας Οικονομόπουλος (1,92μ. Πανιώνιος): Ξεχώρισε από τον Μίλωνα, τον οποίο οδήγησε πέρσι στον τελικό Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ. Μοιραία ήρθε γι’ αυτόν η «προαγωγή» στον γειτονικό Πανιώνιο πέρσι το καλοκαίρι και τις έξι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α1 είχε ισάριθμες συμμετοχές παίζοντας για 24:35 στην πρεμιέρα απέναντι στον Κολοσσό. *Πηγή: sport-fm.gr*