Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Απομένουν υπογραφές για Σάντσεθ και Παναθηναϊκό!!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σάντσεθ είναι ο Παναθηναϊκός. Σύντομα οι εξελίξεις, δεν αποκλείεται και αύριο να «κλείσει» το deal.

Απομένουν υπογραφές για Σάντσεθ και Παναθηναϊκό

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού δούλεψαν αρκετά πάνω στη μεταγραφή αυτή και είναι μια ανάσα από την επίτευξή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε σημαντικά σημεία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί.

Στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν ότι όλα θα πάνε καλά και πως -ακόμη και αύριο- θα ακούσουν από τον Σάντσεθ το "ναί".

Η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του ο Σάντσεθ. Επίσης, για τον παίκτη ανάμεσα στα στοιχεία που έχουν «μετρήσει» υπέρ των πρασίνων είναι το γεγονός πως έχει διαπιστώσει το πόσο πραγματικά τον θέλουν στην ομάδα. Σε κάτι τέτοιο ενδεχομένως να έχουν... βοηθήσει και οι οπαδοί του τριφυλλιού.

Δεν είναι λίγοι αυτοί, οι οποίοι μέσω του προφίλ που διατηρεί ο παίκτης στο Facebook και Twitter τον έχουν καλέσει να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού τονίζοντάς του πως θέλουν να τον δουν να αγωνίζεται στη Λεωφόρο.

inner

Πρέπει να επισημάνουμε ότι οι πράσινοι έχουν αποφασίσει να κινηθούν και για άλλον έναν κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα αποτελεί εναλλακτική λύση των βασικών επιλογών που θα έχει ο Αναστασίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: