Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Αρχίζουν τα δύσκολα!

Ούτε 20 ημέρες μετά την τελευταία τους αγωνιστική υποχρέωση, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέψουν στη δράση, καθώς στο πρόγραμμα της Παρασκευής υπάρχει διπλή προπόνηση.

Αρχίζουν τα δύσκολα
Έχοντας ξεκουραστεί σχετικά λίγο και σίγουρα λιγότερο απ’ ότι άλλες χρονιές, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν δώσει ραντεβού για σήμερα (10:00) στο προπονητικό κέντρο (έχει προγραμματιστεί και απογευματινή προπόνηση), πληρώνοντας την κακή εικόνα της ομάδας στο δεύτερο μισό της σεζόν και την ελάχιστη συγκομιδή στα play off.

Με τον Ιγκόρ Τούντορ πλέον στο τιμόνι, ξεκινάει το χτίσιμο του «Δικεφάλου του Βορρά» για τη σεζόν 2015-16, 19 ημέρες μετά την ήττα (1-0) από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ σε τρεις εβδομάδες υπάρχει επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για το Europa League. Στις 16 Ιουλίου οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας μια εκ των Μπρόουτον (Ουαλία) και Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (Κροατία) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Απόντες θα είναι οι Ρατς, Κάτσε, Τζιόλη, Μακ, Νομπόα, Κουλούρη, Ποζογλου και Δεληγιαννίδη, που έχουν εξασφαλίσει επιπλέον άδεια. Το ίδιο θα συμβεί λογικά και με τον Χακόμπο, που δεν υπολογίζεται, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το θέμα, ενώ θα λείπει και ο Λούκας, που ανήκει στον ΠΑΟΚ και αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ντεπορτίβο τη σεζόν που έφυγε, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό.

Παρόντες θα είναι όμως οι συνεργάτες του Κροάτη τεχνικού. Ο Ιβάν Λέκο, που θα είναι ο πιο άμεσος συνεργάτης του, αλλά και ο Γιούριτσα Βούτσκο, ο οποίος θα έχει επιπλέον καθήκοντα ανάλυσης των αντιπάλων του ΠΑΟΚ. Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Τσάβλινα και τον τομέα της φυσικής κατάστασης θα αναλάβει ο Αρτίκο ο οποίος έχει μεγάλη προηγούμενη εμπειρία σε Ουντινέζε (τα τελευταία πέντε χρόνια), Λεβάντε και Τορίνο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: