Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Με απουσίες η πρεμιέρα στην Τούμπα!

Μόλις λίγες μέρες μετά τη λήξη της σεζόν 2014-2015, ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για την περίοδο 2015-2016, λόγω των επερχόμενων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στις 16 Ιουλίου.

Με απουσίες η πρεμιέρα στην Τούμπα
Η πρώτη προπόνηση των «ασπρόμαυρων», υπό τις οδηγίες του Ιγκόρ Τούντορ, έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία και θα είναι κλειστή για τους δημοσιογράφους, ενώ έχει προγραμματιστεί και απογευματινή προπόνηση στην Τούμπα στις 19:00 της ίδιας μέρας.

Ο Κροάτης τεχνικός δε θα μπορεί να υπολογίζει στην πρεμιέρα τους αδειούχους Ρατς, Κάτσε, Τζιόλη, Μακ, Νομπόα, Κουλούρη, Ποζογλου και Δεληγιαννίδη, όπως και τον Χακόμπο, που λογικά δεν υπολογίζεται.

Για το Σάββατο, έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, για την Κυριακή μία πρωινή και για τη Δεύτερα μια απογευματινή, ενώ την ίδια μέρα θα γίνουν και οι καθιερωμένες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.

Την επόμενη Πέμπτη, ο «Δικέφαλος» θα αναχωρήσει για την Ολλανδία και το Ντούσβερθ της «χώρας της τουλίπας», ώστε να πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του μέχρι τις 14 Ιουλίου, όπου και δώσει τρία φιλικά. Ήτοι, στις 4 του μήνα με την Κουτ Αζούρ, στις 8 με την Μπόχουμ και στις 10/7 με άγνωστο ακόμα αντίπαλο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: