Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Μόνο η ανακοίνωση για Τσιώλη!!

Τα τυπικά της συμφωνίας και η ανακοίνωση της ΠΑΕ απομένουν να διευθετηθούν, ώστε να αρχίσει η θητεία του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της Κέρκυρας, κάτι που αναμένεται να συμβεί και εντός της ημέρας.

Μόνο η ανακοίνωση για Τσιώλη

Διοίκηση και προπονητής βρίσκονται τις τελευταίες μέρες σε συνεχείς επαφές, έχουν φτάσει σε πλήρη συμφωνία και από χθες ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται στο νησί των «Φαιάκων» ώστε να συζητηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που άπτονται κυρίως στον αγωνιστικό προγραμματισμό.

Ο Σάκης Τσιώλης μετέφερε στους ιθύνοντες της ΠΑΕ ότι γνωρίζει άριστα το επίπεδο του ρόστερ και τις ανάγκες που υπάρχουν ενόψει της αυτονόητης μεταγραφικής ενίσχυσης.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα, οι διοικούντες έχουν προχωρήσει αρκετά κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις, ωστόσο με καμία από αυτές δεν έχουν «πέσει» οι υπογραφές, καθώς αναμενόταν και η απαραίτητη σύμφωνη γνώμη του νέου προπονητή.

Παράλληλα, στο επίκεντρο των συζητήσεων έχουν βρεθεί και οι ημερομηνίες της προετοιμασίας, αλλά και τα φιλικά που θα υπάρξουν μέχρι την επίσημη έναρξη της σεζόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: