Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Τα βρίσκουν Σπόρτινγκ - Σίλβα!

Αλλάζει στάση η Σπόρτινγκ Λισαβόνας σχετικά με το συμβόλαιο της με τον Μάρκο Σίλβα. Αισιοδοξία ότι σύντομα θα τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα.

Τα βρίσκουν Σπόρτινγκ - Σίλβα
Η αισιοδοξία πλέον είναι διάχυτη... Η εκκρεμότητα που υπάρχει με τον Μάρκο Σίλβα θα λυθεί και σύντομα ο πορτογάλος θα μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει αλλάξει στάση και δείχνει περισσότερο διαλλακτική στο θέμα της συνεργασίας της με τον Μάρκο Σίλβα και φαίνεται να θέλει να "σπάσει" το συμβόλαιο που έχει μαζί του.

Θυμίζουμε ότι λόγω των κακών σχέσεων που έχει ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας με τον Σίλβα είχαν κολλήσει οι διαπραγματεύσεις έχοντας καταγγείλει τη σύμβαση μαζί του.

Όπως εκτιμούν άνθρωποι που ασχολούνται με την υπόθεση, πρόκειται στις αρχές της νέας εβδομάδας το αργότερα να έχει "κλείσει" και ο προπονητής να μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Αυτό φυσικά, περιμένουν και στον Ολυμπιακό για "δέσουν" τη συμφωνία με τον Σίλβα και να ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας μαζί του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: