Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Βούρβαχης: «Ρώτησα για την ''πυραμίδα'' και κοιτούσαν τον ουρανό»

Παραδοχή της ύπαρξης της «πυραμίδας» στη διαιτησία -εμμέσως πλην σαφώς- από τον Γιώργο Βούρβαχη στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6. «Ρώτησα και κοιτούσαν τον ουρανό. Ιδιαιτέρως ανεπτυγμένη στην Κρήτη» τόνισε.

Βούρβαχης: «Ρώτησα για την ''πυραμίδα'' και κοιτούσαν τον ουρανό»

Όπως τόνισε στον "αέρα" του ΣΠΟΡ Fm 94,6... «Τους ρώτησα και κοιτούσαν τον ουρανό», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων ο οποίος παραδέχθηκε, εμμέσως πλην σαφώς την ύπαρξή της και μάλιστα τόνισε ότι «είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη και στην Κρήτη σε κάποιους νομούς».

Σχετικά με την επιλογή του Γιάννη Τσαχειλίδη για τη θέση του αρχι-διαιτητή υποστήριξε ότι δεν τους εξηγήθηκαν οι λόγοι της επιλογής του προσώπου του, και σχολίασε...

«Εγώ τους έχω εμπιστοσύνη, Ας τους δούμε, ας περιμένουμε το έργο τους και να τους κρίνουμε».



Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Γιώργου Βούρβαχη, προέδρου της ΕΠΣ Χανίων

-για την επιλογή του Τσαχειλίδη
"Την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο πρόεδρος ο οποίος μας ανακοινώσε ότι η πρόταση είναι αυτή. Δεν εξήγησε γιατί έγινε η επιλογή αυτή των ονομάτων. Η συντριπτική πλειοψηφία δεν εξέφρασε αντίρρηση. Δυστυχώς αυτή είναι η διαδικασία. Ας τους αφήσουμε να δούμε θα κάνουν καλά τη δουλειά τους. Εγώ τους έχω εμπιστοσύνη. Ειδικά ο κ.Τσαχειλίδης νομίζω ότι είναι έντιμος και σωστός. Ας τους δούμε και ας περιμένουμε το έργο τους να τους κρίνουμε.

-για τον Χιού Ντάλας:
"Του έγινε μείωση στις 90.000 στις αποδοχές του. Προσπαθήσαμε να μην του δίναμε και τις 170.000 ευρώ. Βλέπετε έχει συμβόλαιο. Εάν τον διώξουμε θα προσφύγει στη δικαιοσύνη και τότε θα πάρει όλο το ποσό. Ήταν μια λάθος κίνηση. Τώρα πια θα γίνουν πολλά μαζέματα και περικοπές. Εδώ και χρόνια θα έπρεπε να έχουν κάνει περικοπές. Η ΕΠΟ ξοδεύει πολλά λεφτά κάτι που είναι πρόκληση για την κοινωνία με τις δυσκολίες που υπάρχουν σήμερα»

-για τη διαιτητική πυραμίδα
"Ρώτησα χθες και κοιτούσαν στον ουρανό. Από το προηγούμενο συμβούλιο κάτι είχε πέσει στην αντίληψή μου. Τότε είχα ρωτήσει γιατί στα μπαράζ μπαίνουν διαιτητές από συγκεκριμένες Ενώσεις. Υπάρχει διαιτητής που έχει πέντε ματς. Ποιος; Ο Φουκάκης. Δεν πήρα καμία απάντηση για αυτό. Κάποιοι συνάδελφοι χαμογέλασαν. Από φήμες γνωρίζω ότι είναι διαδεδομένη στην Κρήτη σε κάποιους νομούς". *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: