Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Επέστρεψε στην βάση του ο Ρόκα!!

Στην Κομοτηνή βρίσκεται ο Μάνουελ Ρόκα, που αφού ολοκλήρωσε τις διακοπές του, πλέον ρίχνει το βάρος στον σχεδιασμό του Πανθρακικού ενόψει της νέας σεζόν.

Επέστρεψε στην βάση του ο Ρόκα!
Βάζουν μπροστά τις μηχανές στον Πανθρακικό. Ο Μάνουελ Ρόκα επέστρεψε την Πέμπτη στην Κομοτηνή και μαζί με τους ιθύνοντες του συλλόγου σηκώνει τα μανίκια ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Φυσικά ο σχεδιασμός της ομάδας δεν θα ξεκινήσει από το «μηδέν», αφού ο Ισπανός τεχνικός βρισκόταν σε συνεχή επαφή με την διοίκηση κατά την περίοδο των διακοπών του στην πατρίδα του.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Πανθρακικού:

«Στη βάση του βρίσκεται από την Τετάρτη ο προπονητής του Πανθρακικού, Μάνουελ Ρόκα.

Μετά από ένα διάστημα κατά το οποίο βρέθηκε στην πατρίδα του, έπειτα από το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας, όπου συνδύασε την απαιτούμενη ξεκούραση με την καθημερινή δουλειά για τη νέα σεζόν, ο Ισπανός τεχνικός επέστρεψε στην Κομοτηνή.

Βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τη διοίκηση του Πανθρακικού, ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά και για να οργανώσει όλα όσα χρειάζονται για την έναρξη της προετοιμασίας. Θυμίζουμε πως η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 2 Ιουλίου, όταν και θα αρχίσουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ για τις 6 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Μάλιστα, ο Μάνουελ Ρόκα την Παρασκευή θα επισκεφθεί μαζί με το γενικό αρχηγό της ομάδας, Χάρη Μαυρομάτη, το προπονητικό κέντρο του ξενοδοχείου «Αλώνι» στο Βώλακα της Δράμας, όπου και θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, προκειμένου να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες που απαιτούνται και για να είναι όλα έτοιμα όταν ο Πανθρακικός θα μεταβεί εκεί στις 20 Ιουλίου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: