Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Εποχή Τζόρτζεβιτς!!

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα είναι, εκτός σοβαρού απροόπτου, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Επιβεβαιώνεται και από τη Σερβία το deal. Μέσα στη μέρα πιθανώς οι ανακοινώσεις.

Εποχή Τζόρτζεβιτς!
Μοιάζει οριστικό: εκτός σοβαρού απροόπτου, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και πιθανότατα η ανακοίνωση αναμένεται μέσα στη μέρα.

Οι «πράσινοι» ασκούσαν ασφυκτικό πρέσινγκ στον Σέρβο προπονητή και τελικά βρήκαν τρόπο να τον πείσουν. Πληροφορίες αναφέρουν πως το συμβόλαιο θα είναι διετούς διάρκειας, αλλά ο άλλοτε σπουδαίος πλέι μέικερ δεν θα αποχωρήσει από τη θέση του στην εθνική Σερβίας. Αυτό σημαίνει πως, λόγω και του Ευρωμπάσκετ (5-20 Σεπτεμβρίου), θα καθυστερήσει να καθίσει στον πάγκο. Θα είναι, ωστόσο, σε ανοικτή γραμμή με την Αθήνα και θα ελέγχει τα πάντα στο πράσινο στρατόπεδο μέσω των συνεργατών του (πιθανότατα συμπατριώτες του).

Τον επικείμενο «γάμο» επιβεβαιώνουν πηγές και από τη Σερβία. Κάποια μέσα αναφέρουν, δε, πως έκανε ταξίδι στην Αθήνα για να συζητήσει με τη διοίκηση του «τριφυλλιού». Οι Σέρβοι εκφράζουν-μάλιστα-έκπληξη, καθώς ο Τζόρτζεβιτς είχε αποκλείσει να δουλέψει παράλληλα σε ομάδα όσο είναι στον πάγκο της εθνικής ομάδας. Μάλιστα είχε απορρίψει πέντε προτάσεις από συλλόγους, ανάμεσα στους οποίους ο Ολυμπιακός (τον Οκτώβριο) και η Ρεάλ Μαδρίτης (το Σεπτέμβριο).

Φαίνεται, ωστόσο, πως το πρότζεκτ που του παρουσίασαν οι «πράσινοι» τον έπεισε απόλυτα και ο 47χρονος προπονητής θα καθίσει για τρίτη φορά στον πάγκο συλλόγου μετά την Ολίμπια Μιλάνο (2006/07) και την Μπενετόν Τρεβίζο (2011/12), αυτή τη φορά όμως πολύ πιο ώριμος και με μεγάλο παράσημο το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε με τη Σερβία στο Μουντομπάσκετ του 2014. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: