Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

«Θα τα βρει με ΠΑΟΚ η Μάλμε»


Μπορεί η πρόταση του ΠΑΟΚ στην Μάλμε για την απόκτηση του Ρόμπιν Όλσεν να έπεσε στο… κενό, όμως ο μάνατζερ του 25χρονο γκολκίπερ δήλωσε αισιόδοξος πως στο τέλος οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν.

«Θα τα βρει με ΠΑΟΚ η Μάλμε»
Έρχονται κι άλλα επεισόδια στην υπόθεση ΠΑΟΚ και Ρόμπιν Όλσεν, σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη. Μιλώντας στην ιστοσελίδα «fotbollskanalen.se», ο Χασάν Σεντικάγια αφού επιβεβαίωσε την πρώτη πρόταση του «δικέφαλου του Βορρά» στους Σουηδούς, εκτίμησε πως στο τέλος θα υπάρξει συμφωνία.

Παράλληλα, χαρακτήρισε την προσφορά της ομάδας της Θεσσαλονίκης συμφέρουσα, ενώ πίεσε την Μάλμε για το «ναι».

«Είναι αλήθεια ότι η Μάλμε δέχτηκε μία πρόταση για τον Ρόμπιν, μπορώ να το επιβεβαιώσω. Το βλέπω ως μία ειδική προσφορά διότι απομένουν μόνο τέσσερις μήνες στο συμβόλαιό του. Είμαι σίγουρος ότι η Μάλμε θα καταλήξει στο συμπέρασμα πως είναι καλή η πρόταση για παίκτη που λήγει σε τόσο μικρό διάστημα το συμβόλαιό του. Περιμένουμε ότι θα υπάρξει συμφωνία.

Στο παρελθόν ο Όλσεν είχε προτάσεις και έφτασε κοντά στο να φύγει με πώληση από την ομάδα, όμως τελικά έμεινε. Αυτό πρέπει να επιβραβευτεί. Ο Ρόμπιν είναι αποφασισμένος να φύγει τώρα και το μόνο που μπορεί να κάνει η Μάλμε είναι να τον αφήσει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Το έχει κάνει σε παρόμοιες καταστάσεις και με άλλους παίκτες και πιστεύω ότι θα το αποδεχτεί και τώρα. Η προσφορά του ΠΑΟΚ είναι πολύ προσιτή»,
είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του 25χρονου γκολκίπερ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: