Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Τα σπρώχνει για Σκόκο!!

Διατεθειμένος να τα… σκάσει για να φέρει πίσω στην ΑΕΚ τον Νάτσο Σκόκο είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Έρχεται προσεχώς ο Ρόναλντ Βάργκας.

Τα σπρώχνει για Σκόκο!
Τα παίζει όλα για όλα η ΑΕΚ, ώστε να ντύσει και πάλι στα κιτρινόμαυρα τον Νάτσο Σκόκο. Ο «υδραυλικός» αποτελεί «καψούρα» του κόσμου, αλλά και του Δημήτρη Μελισσανίδη, που μοιάζει έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη ώστε να υπάρξει happy end στην συγκεκριμένη υπόθεση, όπως αναφέρεται στο «Goal».

Πάντως, οι πιθανότητες δεν είναι τη δεδομένη στιγμή με την Ένωση, αλλά το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει όταν θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον νέο τεχνικό της Νιούελς Ολντ Μπόις, Λούκας Μπερνάντι.

Το όπλο της ΑΕΚ είναι τα χρήματα που μπορεί να του προσφέρει, τα οποία δύσκολα θα βρει από άλλη ομάδα. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός αμείβεται με 400.000 ευρώ ετησίως και η ελληνική ομάδα σχεδιάζει να του δώσει τα διπλάσια και υπάρχει διάθεση να ανέβει λίγο ακόμη.

Ωστόσο, ο Σκόκο, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την αγαπημένη του ομάδα και τα δεδομένα έχουν αλλάξει εσχάτως με την πρόσληψη του 37χρονου τεχνικού, καθώς τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Αργεντινός.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης ο Θέσαρ Άρθο για τις τελικές συζητήσεις.

Νέα επαφή με τον Βάργκας

Συχνή επικοινωνία έχουν ΑΕΚ και Ρόναλντ Βάργκας. Ο ποδοσφαιριστής από τη Βενεζουέλα, που ξεκουράζεται μετά την συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα της Χιλής, είχε επαφή την Πέμπτη με τους «κιτρινόμαυρους» και έγινε συζήτηση για… τυπικά. Δηλαδή, για το πότε έρθει στην Αθήνα, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει, καθώς γεμίζει τις μπαταρίες του μετά από μια αρκετά γεμάτη σεζόν. Η άφιξη του αναμένεται να σημειωθεί τις προσεχείς ημέρες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: