Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Άρχισαν οι ανταλλαγές!!

Η ολοκλήρωση του ντραφτ έδωσε το σύνθημα για πολλές ανταλλαγές ανάμεσα στις ομάδες. Διαβάστε το πάρε-δώσε, που θα συνεχιστεί τις επόμενες ώρες.

Άρχισαν οι ανταλλαγές
Οι πρώτες ώρες μετά από ένα ντραφτ περιλαμβάνουν πάντα πολλές ανταλλαγές. Η φετινή διαδικασία δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Οι Χοκς πήραν από τους Νικς τον γκαρντ Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ δίνοντας σαν αντάλλαγμα το νούμερο 19 του ντραφτ, επίσης γκαρντ, Τζέριαν Γκραντ. Ο τελευταίος αμέσως δόθηκε στους Χοκς μαζί με δύο μελλοντικά πικ δευτέρου γύρου και στους Νικς μετακόμισε το νούμερο «15», Κέλι Άουμπρ Τζούνιορ. Ο 23χρονος Χάρνταγουεϊ είχε 11,5 πόντους την περασμένη σεζόν με την ομάδα της Νέας Υόρκης.

Οι Νικς, που επέλεξαν τον Λετονό πάουερ φόργουορντ Κρίσταπς Πορζίνγκις της Σεβίλλης στο νούμερο «4», απέκτησαν επίσης τα δικαιώματα του Ισπανού σέντερ, Γκιγέρμο Ερνανγκόμεθ, επίσης της Σεβίλλης, από τους Σίξερς, που τον επέλεξαν στο νούμερο «35»».

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο απέκτησαν τον γκαρντ Γκρέιβις Βάσκες από τους Ράπτορς δίνοντας ως αντάλλαγμα το νούμερο «46» του ντραφτ, Νόρμαν Πάουελ, και μια επιλογή πρώτου γύρου στο ντραφτ του 2017. Ο Βάσκες είχε 9,5 πόντους και 3,7 ασίστ ανά αγώνα στο Τορόντο.

Οι Μπρούκλιν Νετς έδωσαν τον σέντερ Μέισον Πλάμλι και τα δικαιώματα του «41» του ντραφτ, Πατ Κονότον, στους Μπλέιζερς αποκτώντας τον γκαρντ Στιβ Μπλέικ και το νούμερο «23» Ρόντε Χόλις-Τζέφερσον.

Οι Καβαλίερς πήραν τα δικαιώματα του Τούρκου γκαρντ/φόργουορντ Τσεντί Οσμάν που επελέγη στο νούμερο «31» και του Ρακίμ Κρίστμας από το νούμερο «36» δίνοντας το νούμερο «24», Τάιους Τζόουνς, στους Τίμπεργουλβς.

Οι Σανς απέκτησαν τον Τζον Λιούερ από τους Γκρίζλις δίνοντας αντάλλαγμα το νούμερο «44», Άντριου Χάρισον. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: