Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Γαλατάσαραϊ για Λάσμε!!


Σύμφωνα με το sportando, η Γαλατάσαραϊ κατέθεσε ήδη επίσημη πρόταση στον... ελεύθερο Στέφαν Λάσμε, που δεδομένα απασχολεί και τον Παναθηναϊκό.

Γαλατάσαραϊ για Λάσμε
Την... πόρτα του Στέφαν Λάσμε χτύπησε η Γαλατάσαραϊ. Σύμφωνα με το sportando, οι Τούρκοι κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Γκαμπονέζο σέντερ, προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ακόμα είναι... νωρίς να φανούν προθέσεις για πιθανό deal, ωστόσο φαίνεται -σύμφωνα με το δημοσίευμα- οτι η «τσιμπόμ» έδειξε έμπρακτα πως θέλει τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού, ο οποίος προ ημερών έμεινε ελεύθερος απ' την Αναντολού Εφές (προκειμένου να γλιτώσει το υψηλό συμβόλαιό του και με πρόθεση να τον επαναπροσεγγίσει).

Όπως και να 'χει, ο παίκτης είναι πάντα και στο... στόχαστρο του τριφυλλιού. Προφανώς πρέπει πρώτα να κλείσει το θέμα προπονητή -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με την πρόσληψη του Τζόρτζεβιτς- και στη συνέχεια θα μπουν σε σειρά τα μεταγραφικά θέματα.

Φέτος ο Λάσμε είχε 6,8 πόντους και 3,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα με την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ κατέκτησε μαζί της το Κύπελλο Τουρκίας κι έφτασε στους τελικούς του πρωταθλήματος, όπου είχε 9,6 πόντους και 5,3 ριμπάουντ ανά αγώνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: