Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Φέρνει Σάντσεθ, «δένει» Στιλ!!

Τελειώνει εντός της ημέρας η υπόθεση Σέρχιο Σάντσεθ, καθώς αναμένεται να απαντήσει θετικά ο Ισπανός στόπερ. Σε συμφωνία με τους «πράσινους» για ανανέωση του συμβολαίου έχει έρθει ο Λουκ Στιλ.

Φέρνει Σάντσεθ, «δένει» Στιλ
Ημέρα Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό. Ο 29χρονος αμυντικός θα απαντήσει στην πρόταση που του έχει κάνει το «τριφύλλι» και εκτιμάται ότι θα πει το «ναι».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάλαγα βρίσκεται στην Ίμπιζα και κάνει διακοπές με την πανέμορφη σύζυγο του, ενώ έχει προγραμματίσει να συνομιλήσει με τον μάνατζερ του, ώστε να πάρει την τελική του απόφαση. Πάντως, σύμφωνα με την «Πράσινη» είναι ικανοποιημένος από το συμβόλαιο που του έχει προτείνει η ελληνική ομάδα, τετραετούς διάρκειας (3+1, με δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να το ανανεώσει).

Εφόσον απαντήσει θετικά, θα παίρνει περίπου 800.000 ευρώ ετησίως, μαζί με τα μπόνους, ενώ στην Ισπανία έπαιρνε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ. Παραμένει ζεστό και το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας, αλλά ο τούρκικος σύλλογος του προσφέρει συμβόλαιο μικρότερης χρονικής διάρκειας, ενώ δύσκολα θα επιλέξει τη ρώσικη ομάδα τον θέλει, καθώς δεν επιθυμεί η γυναίκα του τη μετακόμιση στη συγκεκριμένη χώρα.

Ανταμείβει Στιλ

Νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να υπογράψει ο Λουκ Στιλ. Ο Άγγλος δεσμεύεται έως το 2016 με τους «πράσινους», οι οποίοι θέλουν να τον «δέσουν» έως το 2018 με καλύτερους οικονομικούς όρους. Το θέμα είναι καθαρά τυπικό και με την επιστροφή του στην Ελλάδα για έναρξη της προετοιμασίας θα υπογράψει ο 30χρονος πορτιέρο, σύμφωνα με το «Goal».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: