Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

«Έκοψε» οκτώ ο Κολέ!!


Οι 24 έγιναν 16 στην εθνική μπάσκετ της Γαλλίας, ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας των πρωταθλητών Ευρώπης για το Ευρωμπάσκετ του ερχόμενου Σεπτεμβρίου.

«Έκοψε» οκτώ ο Κολέ
Ο Βενσάν Κολέ «έκοψε» την Πέμπτη, όπως και αναμενόταν, οκτώ παίκτες από την προεπιλογή των «τρικολόρ», ανακοινώνοντας πως το πρώτο ραντεβού των διεθνών θα είναι στις 20 Ιουλίου.

Ο ένας εκ των «κομμένων» ήταν ο Εντουιν Τζάκσον, με τον φόργουορντ της Μπαρτσελόνα να ανακοινώνει, μέσω του twitter, πως δε θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μόλις στα 25 του.

«Ευχαριστώ την εθνική ομάδα για τις όμορφες στιγμές. Θέλω να ανακοινώσω πως σήμερα αποσύρομαι. Καλή τύχη σε όλους όσοι έχουν επιλεγεί, βασίζομαι πάνω τους για να φέρουν το χρυσό μετάλλιο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Κολέ έδωσε στη δημοσιότητα και λεπτομέρειες για τα φιλικά προετοιμασίας εκτός Γαλλίας. Συγκεκριμένα, οι «τρικολόρ» θα ταξιδέψουν στη Σερβία (11-13/08) και τη Γερμανία (29-30/08).

Οι δεκαέξι παίκτες που κλήθηκαν να δώσουν το «παρών» στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των πρωταθλητών Ευρώπης είναι οι εξής: Αλέξις Αζινσά, Νικολά Μπατούμ, Φαμπιάν Κοζέρ, Νάντο Ντε Κολό, Μπορίς Ντιό, Αντουάν Ντιό, Εβάν Φουρνιέ, Μικαέλ Ζελαμπάλ, Ρούντι Γκομπέρ, Τόμας Ερτέλ, Μαμαντού Ζετέ, Τσαρλς Καουντί, Τζοφρί Λοβέρν, Τόνι Πάρκερ, Φλοράν Πιετρούς και Κιμ Τιγί.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: