Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

«Διαπραγματεύσεις Μπενφίκα-Γιουνάιτεντ για Γκαϊτάν»

Την απάντηση της Μπενφίκα για την απόκτηση του Νίκολας Γκαϊτάν περιμένει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή.

«Διαπραγματεύσεις Μπενφίκα-Γιουνάιτεντ για Γκαϊτάν»
Πολύ κοντά σε μια ακόμα μεταγραφική προσθήκη βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα πορτογαλικά ΜΜΕ.

Σημερινό ρεπορτάζ της «A’ Bola» υποστηρίζει ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Μπενφίκα και τον αγγλικό σύλλογο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και είναι πολύ πιθανό τελικά ο Αργεντινός να μετακομίσει στο Νησί.

Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή, Χοσέ Ιριμπαρέν στο «Antena 1», ο οποίος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ περί ύπαρξης διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Γκαϊτάν, τονίζοντας πως είναι στο χέρι της Μπενφίκα να αποδεχθεί την προσφορά που έχει στα χέρια της.

«Όλα είναι πιθανά. Υπάρχει μια διαπραγμάτευση που εκκρεμεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η επιθυμία του παίκτη είναι όλα να κυλήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Όλοι περιμένουμε μια απάντηση από τον αντιπρόεδρο. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: