Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Συμπαίκτες τους αυτοί που τους έβριζαν!!


Οι Λέικερς και οι Μπουλς επέλεξαν στα ντραφτ παίκτες που κάποτε είχαν βρίσει μέσω Twitter τον Κόμπι Μπράιαντ και τον Ντέρικ Ρόουζ.

Συμπαίκτες τους αυτοί που τους έβριζαν
Οι επιλογές που έκαναν Λέικερς και Μπουλς στο ντραφτ προκάλεσαν και άλλου είδους συζητήσεις. Κι αυτό γιατί δύο παίκτες είχαν καταφερθεί στο παρελθόν μέσω Twitter κατά των ηγετών των ομάδων στις οποίες πλέον θα ανήκουν.

Ο Λάρι Νανς Τζούνιορ, που η ομάδα του LA επέλεξε στο νούμερο «29», το 2012 είχε αποκαλέσει στο Twitter τον Κόμπι Μπράιαντ «βιαστή», με αφορμή τις σχετικές κατηγορίες που είχε αντιμετωπίσει στο μακρινό 2003. «Γνωρίζουμε την ύπαρξη αυτού του Tweet. Είναι ένα θέμα που θα πρέπει να λύσουν μεταξύ τους», είπε ο τζένεραλ μάνατζερ των Λέικερς, Μιτς Κάπτσακ, για τον 22χρονο φόργουορντ, που είναι γιος του άλλοτε ΝΒΑερ, τρις φορές All Star και νικητή του πρώτου διαγωνισμού καρφωμάτων, Λάρι Νανς.

inner

Δεν είναι όμως ο μόνος που «στοιχειώνεται» από ένα λάθος του παρελθόντος. Οι Μπουλς επέλεξαν στο νούμερο «22» τον Μπομπ Πόρτις, ο οποίος το 2011 είχε γράψει στο Twitter: «Γ..α τον Ρόουζ και τους Μπουλς. Ομάδα Χιτ!». Ο μικρός το μετάνιωσε και προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, αλλά και να… δωροδοκήσει τα αστέρια της ομάδας του Σικάγο. «Φίλοι των Μπουλς, συγγνώμη για τα tweet που έκανα πριν από τέσσερα χρόνια. Τότε ήμουν παιδί, τώρα είμαι άντρας. Και ταύρος. Ρόουζ, Γκασόλ, τι ντόνατς προτιμάτε;», έγραψε στο Twitter.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: