Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Βρήκε ομάδα ο Βαλδίβια! (video)


Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα συνεχίσει την καριέρα του ο παικταράς της Χιλής, Χόρχε Βαλδίβια! Θυμηθείτε τη χθεσινή εντυπωσιακή «ποδιά» του κόντρα στην Ουρουγουάη.

Βρήκε ομάδα ο Βαλδίβια (video)
Απ’ τη Βραζιλία, στο Άμπου Ντάμπι! Η Αλ Γουάντα ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Χόρχε Βαλβίδια, η οποία θα ολοκληρωθεί και τυπικά (με τα ιατρικά τεστ) μετά το πέρας του Κόπα Αμέρικα.

Το «δεκάρι» της Χιλής, που είναι πραγματικά εντυπωσιακός στα γήπεδα (αν και εξωαγωνιστικά έχει τα... θέματά του) αφήνει την Παλμέιρας (το συμβόλαιο εξέπνεε στα μέσα Αυγούστου) ύστερα από πέντε χρόνια και πάει για δεύτερη φορά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (παλιότερα στην Αλ Αΐν), όπου είναι αλήθεια πως το δέλεαρ των χρημάτων έπαιξε το ρόλο του.

Ο 31χρονος βιρτουόζος αυτή την περίοδο έχει υποχρεώσεις με την εθνική του, έχοντας φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης κι ελπίζοντας να κατακτήσει στο... σπίτι του το τρόπαιο.

Είναι εξίσου αλήθεια, πάντως, πως οι μετοχές του ανέβηκαν κι άλλο με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στον θεσμό, ωστόσο η τετράκις πρωταθλήτρια της χώρας κατάφερε να τον κάνει δικό της...

Η ποδιά του χθες στον Φουτσίλε της Ουρουγουάης





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: