Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ολοκληρώνεται του Σνάιντερλιν στη Γιουνάιτεντ!!


Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της δεύτερης μεταγραφής της είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να αποκτήσει τον Μόργκαν Σνάιντερλιν από τη Σαουθάμπτον.

Ολοκληρώνεται του Σνάιντερλιν στη Γιουνάιτεντ
Στο περσινό μεγάλο «κύμα» φυγής που βίωσε η Σαουθάμπτον, χάνοντας τους Λουκ Σο, Ντέγιαν Λόβρεν, Λουκ Τσέιμπερς, Άνταμ Λαλάνα και Ρίκι Λάμπερτ, ο Μόργκαν Σνάιντερλιν έμεινε παρά τη θέλησή του στη Σαουθάμπτον, καθώς είχε κι αυτός επίσημη πρόταση από την Άρσεναλ.

Ο Γάλλος αμυντικός χαφ παρέμεινε τελικά στους «Άγιους», όντας και πάλι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος, αλλά αυτό το καλοκαίρι η αποχώρησή του είναι δεδομένη, με τη μάχη της απόκτησής του να αναμένεται να την κερδίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της Daiy Mirror, οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Σαουθάμπτον αντί 33,5 εκατ. ευρώ, κερδίζοντας στην… πλειοδοσία τις Άρσεναλ και Τότεναμ που δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε τόσο υψηλά νούμερα και ανακοινώσεις θα υπάρξουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Ο 25χρονος αναμένεται να υπογράψει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γιουνάιτεντ, ενώ με αυτή την κίνηση το πιθανότερο είναι ότι το ενδιαφέρον για τον Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ θα πάψει να υφίσταται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η δεύτερη καλοκαιρινή προσθήκη για τη Μάντσεστερ μετά τον Μέμφις Ντιπάι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: