Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Υψηλοί τόνοι και αιχμές για τη διοίκηση της ΕΠΟ στη Γενική Συνέλευση!!

Έντονη κριτική στην διοίκηση της ΕΠΟ, ασκήθηκε κατά της διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης από προέδρους ενώσεων αλλά και τους εκπροσώπους ΠΑΟ και ΠΑΟΚ.

Υψηλοί τόνοι και αιχμές για τη διοίκηση της ΕΠΟ στη Γενική Συνέλευση

«Γιώργο Γκιρτζίκη, πρέπει να σταματήσεις το bullying, τις διώξεις, τον εκφοβισμό, την εκβίαση και την έμμεση δωροληψία! Μπορείτε να κάνετε κάποια πράγματα, αν δεν είστε αγκιστρωμένοι εκεί που ήταν οι προηγούμενοι. Αντισταθείτε! Το ποδόσφαιρο έχει εξευτελιστεί, είτε το παραδέχεστε είτε όχι» ήταν κάποια από τα λόγια του Βασίλη Χατζηαποστόλου προέδρου της ΕΠΣ Κιλκίς.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Γραμμένος, προέδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας τόνισε: «Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Έχει παρέμβει η ποινική δικαιοσύνη και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη περνούν απ’ τον ανακριτή. Όλες οι κατηγορίες είναι σε βαθμό κακουργήματος. Οι περιοριστικοί όροι επιβάλλονται γιατί είσαι επικίνδυνος. Και αναρωτιέμαι: Πρέπει να ψηφίσω πεπραγμένα της διοίκησης; Η ΕΠΟ σιωπά εκκωφαντικά για όλα αυτά!»

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στα ανοιχτά ζητήματα που υπάρχουν από το 2011 και μετά:

«Υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα από το 2011. Είδαμε τα πακιστανικά και τα κινέζικα τηλέφωνα, στα οποία ακούγονται απίθανα πράγματα και δεν έχει παραιτηθεί κανείς! Διαπράττονται κακουργήματα και προσποιούνται κάποιοι ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Ατελείωτο το κατάντημα στη λειτουργία της ΕΠΟ και των επιτροπών της. Επιλεκτική ευαισθησία από του ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς. Οι αθλητικοί δικαστές πρέπει να συνεδριάζουν εκτός ΕΠO».

Τέλος, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παναγιωτίδης, μίλησε για την ανάγκη πάταξης της διαφθοράς: ««Υπάρχει νέος αθλητικός νόμος και δεν έχετε εναρμονιστεί. Πότε θα το κάνετε; Στον πειθαρχικό κώδικα είναι δική σας πατέντα η διάταξη για τα χειραγωγημένα και τους τρεις ποδοσφαιριστές».

O διοικητικός απολογισμός της ΕΠΟ ψηφίστηκε με 134 ναι, 14 όχι και 9 παρών.

Για τον οικονομικό απολογισμό: 147 ήταν τα ναι, 2 τα όχι (από Παναθηναικό και ΠΑΟΚ) ενώ έξι ψήφισαν παρών.

Έξι ενώσεις ψήφισαν υπερ στο σύνολο, αλλά είχαν κάποιες ενστάσεις σε επιμέρους ζητήματα. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας κ. Κουλούρης είπε για την αποζημίωση Ρανιέρι «Ας την πληρώσει ο κ. Σαρρής που τον έφερε».

Αντιρρήσεις υπήρχαν και για την αμοιβή του Χιου Ντάλας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: