Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Τα εισιτήρια με Αστέρα!!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 έως και την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 θα λειτουργεί εκδοτήριο στο γήπεδο της Τούμπας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, που θα διεξαχθεί στις 19 Ιανουαρίου 2013, στις 19:30.

Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν Τετάρτη 16/1/2013 & Πέμπτη 17/1/2013 από τις 9πμ έως τις 5μμ και την Παρασκευή 18/1/2013 από τις 9πμ έως τις 12μμ.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι ?15 και η αγορά του θα γίνεται μόνο μετά από επίδειξη ταυτότητας του φιλάθλου.  

33.000 ζημιά από τα προϊόντα-μαϊμού!

Δικογραφία σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε βάρος τριών ανδρών ηλικίας 41,46 και 48 ετών, για παράβαση του Νόμου «Περί Σημάτων».

Ειδικότερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατήγγειλε μία εταιρεία, η οποία μέσω ιστοσελίδας στο διαδίκτυο διέθετε προς πώληση πλήθος προϊόντων που έφεραν το σήμα της παραπάνω Π.Α.Ε. χωρίς να διαθέτει σχετική άδεια. Από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε χώρους της επιχείρησης, μεσημβρινές ώρες χθες (14-01-2013) στη Σίνδο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25.518 αντικείμενα (ποτήρια, κούπες, αυτοκόλλητα κ.α.), τα οποία αποτελούν προϊόντα απομίμησης και αντιγραφής γνήσιου εμπορικού σήματος της προαναφερομένης Π.Α.Ε., ενώ σύμφωνα με εκτίμηση υπαλλήλου της, η οικονομική ζημία ανέρχεται στο ύψος των 33.000 ευρώ περίπου.


πηγή: metrosport.gr
 


«Φουλ» για ενίσχυση!

Ιδιαίτερα καθοριστική, από κάθε άποψη, θα πρέπει να θεωρείται η τρέχουσα εβδομάδα επί των μεταγραφικών θεμάτων του Άρη.

Η ενίσχυση έχει ήδη καθυστερήσει κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, αφού την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ έχει αποκτήσει τους Πετρόπουλο, Μητρόπουλο και Τσουμάγκα, που τη βοήθησαν πολύ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης, έχασαν στην Κρήτη, στηριζόμενοι αποκλειστικά στο ρόστερ με το οποίο ξεκίνησαν τη χρονιά και είναι εμφανές ότι αντιμετωπίζει πολύ μεγάλα προβλήματα. Οι άνθρωποι που επωμίστηκαν το αγωνιστικό έχουν ήδη κάνει όλες τις απαραίτητες εκείνες κινήσεις, προκειμένου μόλις ανάψει το «πράσινο φως» για μεταγραφές, να μη χαθεί χρόνος και να ενισχυθεί η ομάδα με παίκτες, τουλάχιστον μεγαλύτερης εμπειρίας και ποιότητας, σε σχέση με τους υπάρχοντες. «Κλεισμένος» θα πρέπει να θεωρείται μόνο ο Διαμαντάκος, που θα έρθει στη Θεσσαλονίκη με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό ενώ οι επαφές για την περαιτέρω ενίσχυση με δανεικούς από την ομάδα του Πειραιά, συνεχίζονται.

Διαψεύδουν στην Κρήτη για Σαρρή

Από εκεί και πέρα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, προστέθηκε -κυρίως στον ηλεκτρονικό Τύπο- ένα ακόμη όνομα στη μακρά λίστα των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων του Άρη. Αυτός ήταν ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός του Εργοτέλη, Γιώργος Σαρρής. Ο Άρης, που χρειάζεται δεδομένα ενίσχυση στην αμυντική του γραμμή, φέρεται να κατέθεσε επίσημη πρόταση στους Κρητικούς, για την παραχώρηση του παίκτη, με ένα μικρό χρηματικό ποσό αλλά και ορισμένα έμψυχα ανταλλάγματα. Το συμβούλιο της ΠΑΕ Εργοτέλης μάλιστα χθες το βράδυ επρόκειτο να συνεδριάσει σχετικά με την οριστική του απόφαση και ενδεχομένως ακόμη και σήμερα να αποφασίσει για το αν δέχεται να παραχωρήσει τον παίκτη. Στην προσπάθεια τους πάντως, πιθανότατα να κερδίσουν χρόνο και… χρήμα σχετικά με τον Σαρρή, στην Κρήτη διαψεύδουν την επιθυμία παραχώρησης του ποδοσφαιριστή, όμως τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν περισσότερο κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας.


πηγή: metrosport.gr
 


Παπακώστας: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα στην Τούμπα»

Ο τεχνικός της Καλλιθέας, Γιάννης Παπακώστας, μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» για το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή αλλά και γι' αυτό που ακολουθεί στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.


Για τις καλές εμφανίσεις της ομάδας κόντρα στις ομάδες της Θεσσαλονίκης:

«Παρά τις καλές εμφανίσεις αν δούμε τον βαθμολογικό πίνακα θα τη δούμε χαμηλά την ομάδα. Πέρα από την καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα όμως, βρήκα υπεύθυνα και σωστά άτομα με δίψα για διάκριση».


Για το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κλειστό το παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες. Εμείς το τελευταίο μισάωρο κάναμε ευκαιρίες που ήταν τετατέτ, σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα σε μια ομάδα με καλές εμφανίσεις στα προηγούμενα παιχνίδια. Μας μένει μια πικρή γεύση γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Εμείς καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και ήμασταν καλύτεροι».

Για τον Χουάντερσον και την πολύ καλή εμφάνιση:

«Ο τερματοφύλακας ήταν φανταστικός, πάρα πολύ καλός. Τον είδα να παίζει επιθετικά και να γεμίζει το τέρμα. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση».

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα μετά την έλευσή του:

«Κάθε προπονητής προσπαθεί να δώσει κάτι διαφορετικό στην ομάδα και με τον προηγούμενο προπονητή πάντως έκανε καλή προσπάθεια η ομάδα. Εγώ προσπάθησα να περάσω τη δική μου φιλοσοφία μήπως προλάβουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Έχει βρεθεί η χημεία μεταξύ ποδοσφαιριστών και τεχνικού τιμ».

Για τον Στράντζαλη και ότι αποτελεί παρελθόν από τον Ηρακλή:

«Εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε μάθει να στηρίζουμε τους προπονητές. Όταν παίρνεις έναν προπονητή πρέπει να τον εμπιστευτείς γιατί αλλιώς δεν προχωράει μπροστά ούτε η ομάδα, ούτε η ποδοσφαιριστές».

Για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ για τη διαιτησία:

«Το γκολ που ακυρώθηκε δεν έπρεπε να ακυρωθεί. Δυο φορές κόπηκε η ομάδα μου με οφσάιντ ενώ δεν ήταν. Συνέλαβαν και αυτά στο να μην πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την ομάδα του και αν θα καταφέρει να μπει στα πλέι οφ:
«Η ομάδα δείχνει ότι έχει ικανότητες, περιμένουμε και 2-3 παίκτες για ενίσχυση. Θέλει τεράστια προσπάθεια απ? όλους».

Για τον επαναληπτικό στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Μετά το 2-0 δεν μπορείς να μην καταθέσεις την ψυχή σου. Σε τέτοια παιχνίδια, οι παίκτες χαμηλότερης κατηγορίας υπερβάλουν εαυτόν. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, δεύτερη στη Σούπερ Λίγκα. Ξέρουμε ποια είναι η ατμόσφαιρα στην Τούμπα και θα το απολαύσουμε. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα».


πηγή: metrosport.gr
 


Αδάμου: «Κακός μας δαίμονας το Καυτανζόγλειο»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Δημήτρης Αδάμου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικού Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του Ηρακλή στο Πρωτάθλημα και για τη φυσιολογική πίεση που ασκεί ο κόσμος.


Για την πορεία του Ηρακλή έως τώρα:

«Έχω πει ξανά ότι η ομάδα δεν ήταν για αυτή την κατηγορία. Δεν ήταν έτοιμη για πρωταθλητισμό. Παρόλα αυτά είμαστε κοντά στις υπόλοιπες ομάδες και στις πρώτες θέσεις και μας δίνεται η ευκαιρία να μπούμε στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε την άνοδο. Είναι μακρύς ο δρόμος. Ο κακός μας δαίμονας είναι το γήπεδό μας, έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς στην έδρα μας».

Για την αλλαγή του προπονητή:

«Θεωρώ ότι υπάρχει μια υγιείς διοίκηση και το σημαντικότερο
είναι ότι δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Υπάρχει ένας αξιόλογος πρόεδρος με αξιόλογους ανθρώπους δίπλα του. Βρέθηκαν σε μια δύσκολη στιγμή αυτοί οι άνθρωποι και πρέπει να τους στηρίξουμε. Δεν μπορώ να πω ότι η πορεία με τον Στράντζαλη ήταν άσχημη αλλά ίσως λόγω της πίεσης να ήρθε η απόλυση. Ο νέος προπονητής θα πρέπει να είναι Έλληνας κατά τη γνώμη μου για γνωρίζει το ελληνικό Πρωτάθλημα».

Συνεχίζοντας είπε:

«Αν είχαμε επιτυχίες στην έδρα μας θα ήμασταν τώρα πρώτοι. Οι άλλες ομάδες είχαν κορμό, εμείς φέτος φτιαχτήκαμε. Εύχομαι τα καινούρια παιδιά που θα έρθουν να βοηθήσουν και να μπορέσουν να τραβήξουν την ομάδα. Ο τερματοφύλακας είναι πολύ καλός όπως και όλα τα παιδιά».

Για την πίεση που ασκεί ο κόσμος:

«Η πίεση που ασκεί ο κόσμος είναι φυσιολογική γιατί θέλει τον Ηρακλή να κερδίζει. Ο Ηρακλής είναι καζάνι που βράζει καθώς υπάρχει η ένταση της αδικίας. Είναι σε δύσκολη εποχή και είναι εκνευρισμένος με όσα έχουν γίνει. Πρέπει να κάνουμε υπομονή όλοι».


πηγή: metrosport.gr
 


«'Εφυγε» ο Γιώργος Χατζής!

Θρηνεί η ΠΑΕ Ατρόμητος για τον χαμό του παλαιού πδοσφαιριστή, αλλά και μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ για αρκετά χρόνια, Γιώργου Χατζή, ο οποίος "έφυγε" σήμερα από τη ζωή.

Η ανακοίνωση:


"Ο "Στρατηγός" δεν θα δει ξανά τον αγαπημένο του Ατρόμητο. Ο κυρ Γιώργος δεν θα φωνάξει στον διαιτητή, δεν θα πανηγυρίσει για ένα γκολ. Δεν θα μοιράσει τις προσκλήσεις του, δεν θα πάρει το μολύβι του για να δει πόσες κενές θέσεις υπάρχουν σε κάθε θύρα του γηπέδου, δεν θα γκρινιάξει γιατί κάτι πήγε στραβά στην σύσκεψη, δεν θα βάλει ξανά τα στήθη του μπροστά για να υπηρετήσει την ιδέα και τα ιδανικά του Ατρόμητου.

Ιδανικά που τον συντρόφευαν μια ολόκληρη ζωή ξεκινώντας από ποδοσφαιριστής της ομάδας μας στη δεκαετία του '50, χαλκέντερος αμυντικός είναι αλήθεια, και από τότε η λέξη "Ατρόμητος" αποτελούσε μέρος της καθημερινότητάς του. Εκείνος μας δίδαξε ότι: "Ατρόμητος σημαίνει Δύναμη-Τέχνη-Ατσάλινη Καρδιά".

Η ΠΑΕ Ατρόμητος και το Περιστέρι πενθούν για το θάνατο του Γιώργου Χατζή που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών. Μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν εκεί στο γραφείο του, το αγαπημένο του γραφείο στο Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων που αποτελούσε κυριολεκτικά το δεύτερο σπίτι του. Άνθρωπος με δύναμη ψυχής και καρδιάς μέχρι το τέλος, ο Γιώργος Χατζής πρόσφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες στον Ατρόμητο.

Γεννήθηκε στο Περιστέρι από πρόσφυγες γονείς της Μικράς Ασίας και ήταν απόφοιτος του ΙΑ' Γυμνασίου (γενιά της παράγκας). Μεγάλωσε παίζοντας μπάλα στην πλατεία δημαρχείου στην Ευαγγελίστρια, "το πρώτο μου γήπεδο" όπως έλεγε χαρακτηριστικά, κι εκεί τον είδε ο τότε άσος του Ολυμπιακού και πρώην του Ατρόμητου Μπάμπης Δρόσος ο οποίος τον πήγε μαζί με τον Γιάννη Νικολιά στην ομάδα του Πειραιά την εποχή που μεσουρανούσαν οι αδελφοί Χέλμη.

Λόγω όμως της εισαγωγής του στην Σχολή της Αεροπορίας μετεγράφηκε τελικά μετά από δύο χρόνια στον Ατρόμητο στον οποίο ήταν βασικό στέλεχος και αρχηγός από το 1956 μέχρι το 1967. Αγωνίστηκε επίσης στην ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αθηνών.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας έγινε γενικός αρχηγός στον Ατρόμητο επί προεδρίας Στάη, Τσακίρη και Αλυφαντή. Διετέλεσε ακόμη αιρετό μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής. Για έξι συναπτά έτη ήταν Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ.

Τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ατρόμητος ως Υπεύθυνος Οικονομικής Επιστασίας Αγώνων και ως Υπεύθυνος της Διαχείρισης Εισιτηρίων. Ταυτόχρονα ήταν Υπεύθυνος Οικονομικής Επιτροπής ΕΠΟ-ΕΠΑΕ. Ήταν Αξιωματικός Ε.Α. της Πολεμικής Αεροπορίας.

"Στρατηγέ" καλό σου ταξίδι!. Ο Ατρόμητος σε ευχαριστεί για όλα όσα του πρόσφερες!". Έφυγε ένας πολύ μεγάλος Ατρόμητος....".

"Ο Γιώργος Χατζής αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο για περισσότερο από μισό αιώνα ζωής ανάμεσα στον Ατρόμητο της παλιάς εποχής και στον Ατρόμητο της νέας εποχής. Ευτύχησε να δει την αγαπημένη μας ομάδα στα ευρωπαϊκά σαλόνια και σε τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Η μνήμη του θα μας συντροφεύει πάντα. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στη μεγάλη οικογένεια του Ατρόμητου".

Σκέψεις για Παντελίδη!!

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκονται οι διοικούντες του Ηρακλή, με το όνομα του Σάββα Παντελίδη να έχει πέσει στο τραπέζι.

Οι άνθρωποι του "γηραιού" θέλουν να καταλήξουν στην καλύτερη περίπτωση για τον προπονητή που θα διαδεχτεί τον Γιώργο Στράντζαλη στον πάγκο της ομάδας, και όπως φαίνεται ο 46χρονος τεχνικός είναι ένα από τα φαβορί για να αναλάβει την ηγεσία της ομάδας.


πηγή: metrosport.gr