Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

«14 αγώνες αήττητοι; Όχι άσχημα»

Ο Στέφανο Μάουρι απολαμβάνει την δεύτερη θέση της Λάτσιο, αναγνωρίζοντας, ωστόσο, πως η απόδοση της ομάδας στο ματς με την Αταλάντα δεν ήταν καλή.

«14 αγώνες αήττητοι; Όχι άσχημα»
Η εκκίνηση του δεύτερου γύρου της Serie A επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη στη Λάτσιο. Η ισοπαλία της Γιουβέντους στην Πάρμα, έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή, επιβεβαιώνοντας πως η φετινή Λάτσιο είναι έτοιμη να διεκδικήσει το σκουντέτο.

Ο αρχηγός της ομάδας, Στέφανο Μάουρι, δείχνει να απολαμβάνει την περίοδο, παραμένοντας, ωστόσο, προσγειωμένος. «Η απόδοση της Λάτσιο δεν ήταν πολύ καλή. Καταφέραμε, ωστόσο, να εκμεταλλευτούμε το στραβοπάτημα της Γιουβέντους και να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο την κορυφή. Με τη νίκη επί της Αταλάντα φτάσαμε στους 14 συνεχόμενους αγώνες αήττητοι… καθόλου άσχημα, θα έλεγα. Ας απολαύσουμε την περίοδο αυτή, έχοντας πάντα στο μυαλό μας το επόμενο παιχνίδι. Μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας, σε μια σκληρή έδρα. Το Παλέρμο. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να συνεχίσουμε την προσπάθεια», έγραψε στην ιστοσελίδα του ο Στέφανο Μάουρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: