Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Πρέσινγκ από Αλβανία σε Κάτσε

Στην Εθνική ομάδα Ανδρών της Αλβανίας κλήθηκε ο Εργκούς Κάτσε. Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε αρνηθεί να παίξει στην Ελπίδων. Παρακολουθούν διακριτικά στην ΕΠΟ.

Πρέσινγκ από Αλβανία σε Κάτσε
Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας ο βοηθός προπονητής της Εθνικής ομάδας της Αλβανίας κ. Paolo Tramezzani και σήμερα ήρθε κλήση για τον Εργκούς Κάτσε εν όψει του φιλικού με την Γεωργία στις 2 Φεβρουαρίου.

Ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ είχε αρνηθεί να αγωνιστεί στην εθνική Ελπίδων της Αλβανίας τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς επιθυμία του ήταν να αγωνιστεί στους Άνδρες. Όλο αυτό το διάστημα στην ΕΠΟ, παρακολουθούν διακριτικά την συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά από την στιγμή που ακόμα δεν διαθέτει ελληνικό διαβατήριο (έχει μεγαλώσει στη χώρα μας) δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι διαφορετικό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Στην Εθνική ομάδα Ανδρών της Αλβανίας κλήθηκε ο Ergys Kace για φιλικό αγώνα στις 6 Φεβρουαρίου ανάμεσα στην Αλβανία και στη Γεωργία.

Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας ο βοηθός προπονητής της Εθνικής ομάδας της Αλβανίας κ. Paolo Tramezzani.

Παράλληλα τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδα Νέων Κ-17 του ΠΑΟΚ, οι Γρηγόρης Κασαπίδης, Μανόλης Πατράλης και Τάσος Δημητριάδης κλήθηκαν στην αποστολή της Εθνικής ομάδα Παίδων για το Διεθνές τουρνουά AEGEAN CUP 2013 που θα διεξαχθεί στην Τουρκία από 18 έως 25-27 Ιανουαρίου 2013».

Δεν υπάρχουν σχόλια: