Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

«Παίζονται βρώμικα παιχνίδια στην υπόθεση Σνάιντερ»

Μήνυμα στο Twitter ανάρτησε η σύζυγος του Σνάιντερ, Γιολάντε Καμπάου, στο οποίο φαινόταν η δυσαρέσκειά της για την εξέλιξη της μεταγραφικής υπόθεσης του Ολλανδού.

«Παίζονται βρώμικα παιχνίδια στην υπόθεση Σνάιντερ»
Ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, θέλει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η μεταγραφική υπόθεση του Γουέσλεϊ Σνάιντερ, όπως φάνηκε από τις χθεσινές δηλώσεις του. «Αν ο Σνάιντερ είναι σωστός επαγγελματίας, θα πρέπει να πάρει την απόφασή του ως το βράδυ της Δευτέρας», είπε χαρακτηριστικά.

Η δήλωση αυτή, όμως, προκάλεσε την αντίδραση της συζύγου του Σνάιντερ, Γιολάντε Καμπάου, η οποία δεν άργησε να απαντήσει, μέσω μηνύματος που ανήρτησε στο Twitter. «Συγκεκριμένοι άνθρωποι παίζουν ένα… βρώμικο παιχνίδι. Σύντομα όλοι θα μάθουν την αλήθεια», έγραψε η Καμπάου, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο μέσος της Ίντερ δέχεται πολλές πιέσεις για να κάνει δεκτή την πρόταση της Γαλατασαράι.

Στη συνέχεια η Γιολάντε ανέφερε πως και εκείνη περιμένει με ενδιαφέρον την απόφαση του συζύγου της. «Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως περιμένω και εγώ. Δεν είναι εύκολο…», έγραψε χαρακτηριστικά, θέλοντας να δείξει πως ο Σνάιντερ ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, αν και είχε δεσμευτεί πως θα το κάνει μέχρι τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: