Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

«Άγγελε ζωντανός, για πάντα Αρειανός…»! Ράγισαν και οι πέτρες στο στερνό αντίο

Ο Άγγελος Τσιπούρας ξεκίνησε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης το δικό του ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων! Το 17χρονο Αρειανάκι, ένα από τα καμάρια του κιτρινόμαυρου συλλόγου «έφυγε» τόσο άδικα και ξαφνικά, βυθίζοντας σε απέραντη θλίψη και πόνο όλη την οικογένεια του Άρη. Στα χέρια των συμπαικτών του και με μια σημαία του Άρη έκανε την τελευταία του βόλτα στα μέρη μας!
Ο πρωταθλητής με την Κ17 Άγγελος, ένας άριστος μαθητής κι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας θα βλέπει από ψηλά και για πάντα την αγαπημένη του ομάδα, τον Άρη, να προσπαθεί σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα αθλήματα να βγαίνει νικητής.Όπως ήταν κι ο ίδιος.
Το στερνό αντίο του απηύθυναν εκατοντάδες κόσμος, ο οποίος συγκεντρώθηκε στον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στο Πλαγιάρι για να χαιρετήσει για τελευταία φορά τον Άγγελο Τσιπούρα. Πρόσωπα θλιμμένα, σκυθρωπά, καρδιές πληγωμένες από το χτύπημα της μοίρας. Ένα τεράστιο «γιατί» στα χείλη όλων. «Γιατί Θέε μου να πάρεις τόσο απότομα και βιαστικά αυτό το αγγελούδι».
Θλιβερές φιγούρες οι γονεις του Άγγελου. Προσπαθούσαν να πάρουν δύναμη από όλον αυτόν κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό τους, σε αυτή την στιγμή της συμφοράς. Όλοι είχαν μια κουβέντα παρηγοριάς. Πόση δύναμη χρειάζεται τέτοιες ώρες; Πόσα ψυχικά αποθέματα;

Η οικογένεια του Άρη παραβρέθηκε σύσσωμη στην κηδεία. Δεν ήταν παρόντες μόνο οι συμπαίκτες του Άγγελου στην Κ17, ήταν σύσσωμη η ομάδα της Κ20, η ανδρική ομάδα με τους περισσότερους παίκτες παρόντες, τα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ, της Κοινωνίας Μελών, του Ερασιτέχνη, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, με τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ, Αντώνη Ασημακόπουλο… Παλιοί προπονητές του Άγγελου ήταν εκεί.
Ο Γιώργος Σεμερτζίδης, ο Δημήτρης Μπουγιουκλής, αλλά και ο Αλέκος Κατσιαούνης, ο Κυριάκος Μπιμπισίδης, ο γιος του οποίου ήταν συμπαίκτης με τον Άγγελο. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης, ο Αντώνης Ζαμπέτας και ο Τάσος Ορφανίδης ήταν επίσης παρόντες για το «τελευταίο αντίο».
Παρόντες και παιδιά από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ με τον Βαγγέλη Πουρλιωτόπουλο παραβρέθηκαν στην τελετή, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως υπήρχαν δεκάδες στεφάνια από τους φορείς του Άρη, από συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας, αλλά και από οργανωμένους του ΠΑΟΚ.
Μπροστά σε τέτοια γεγονότα η όποια αντιπαλότητα υπάρχει, μπαίνει στην άκρη. Η θλίψη είναι ίδια για όλους όταν χάνεται τόσο άδικα ένα τόσο άξιο παλικάρι σαν τον Άγγελο.
Παρόντες φίλοι και συμμαθητές του Άγγελου, παιδιά με τα οποία μεγάλωσαν μαζί, μοιράστηκαν τα ίδια όνειρα, τις ίδιες αγωνίες. Κρατούσαν όλα από ένα λουλούδι…
Το φέρετρο λευκό, με μια σημαία του Άρη τυλιγμένο. Στιγμές που «σπάει» ο καθένας μέσα του, στιγμές που ραγίζουν τις καρδιές όλων.
Το μήνυμα ένα, βγαλμένο από τις καρδιές όλων… «Άγγελε ζωντανός, για πάντα Αρειανός»!pressaris gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: