Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Αν δεν υπάρξουν εξελίξεις, τι γίνεται;

Σίγουρος πως μέχρι τις 30 Γενάρη θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της εμπλοκής του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ο Ανδρέας Δημητρέλος, όπως σχολίασε την κοπή της πίτας των παλαιμάχων. Μόνο για εναλλακτικό πλάνο δεν είπε...
«Πάντα είμαι αισιόδοξος. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. πιστεύω ότι η αρχή έγινε για κάποιες νίκες που θα έρθουν. Σίγουρα με μια νίκη δε μπορείς να πεις ότι εξασφαλίζεται η σωτηρία.
Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ως τελικό και έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος, όταν και θα κάνουμε ταμείο. Με τις μεταγραφές που κάναμε καλύψαμε κάποια κενά που υπήρχαν. πιστεύω ότι σιγά - σιγά θα πάμε ακόμα καλύτερα», σχολίασε αρχικά ο Δημητρέλος και πρόσθεσε για τον Βιντιάδη:
«Το έχουμε κουράσει αυτό το θέμα και ο κόσμος έχει κουραστεί. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι μέχρι τις 30 του μήνα θα έχουμε τις εξελίξεις που χρειάζονται. Ήδη αύριο ο κ. Βιντιάδης θα βρίσκεται στο εξωτερικό για να κάνει τις τελευταίες προσπάθειες και ευελπιστώ ότι τα μηνύματα θα είναι αισιόδοξα.
Το αν έχει καθυστερήσει ή όχι το θέμα είναι σχετικο. Ίσως υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση, αλλά οπωσδήποτε δεν είναι αποκλειστική η υπαιτιότητα του κ. Βιντιάδη. Ειδικά όταν θες να αγοράσεις μια προβληματική εταιρία, το 75% του χρέους της οποίας είναι προς το δημόσιο και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση.
Άρα δε μπορούμε να ρίχουμε το φταίξιμο σε κάποιον, είτε βάλει 1 ευρώ, είτε 100 χιλιάδες ευρώ. Κανένας άλλωστε δεν είναι υποχρεωμένος να βάλει το οποιοδήποτε ποσό. Στην ΑΕΚ υπάρχουν πάρα πολλοί που θα μπορούσαν να δώσουν χρήματα και μέχρι τώρα δεν το έκαναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: