Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ασο ημίχρονο αλλά ποτέ διπλό τελικό!

Αν δείτε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πηγαίνει στα αποδυτήρια στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και να προηγείται, τότε πρέπει να ξέρετε ότι δεν θα ηττηθεί. Έχουν περάσει 29 χρόνια από τότε που υπήρξε ομάδα, η οποία κατάφερε μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» να κάνει την ολική επαναφορά στο 2ο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη
Ήταν 7 Μαϊου του 1984 όταν η Ίπσουιτς κατάφερε με τέρματα των Μικ Ντ’Αβρεϊ και Άλαν Σάντερλαντ να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από το πρώτο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη μέσα στο «Ολντ Τράφορντ».


Η ομάδα του Ρον Άτκινσον είχε προηγηθεί με γκολ του Μαρκ Χιουζ και ήλπιζε ακόμα σε κατάκτηση του τίτλου, όμως η ήττα σε συνδυασμό με τη νίκη της Λίβερπουλ την ίδια ώρα επί της Κόβεντρι με σκορ 5-0, έδωσε τον τίτλο στους «κόκκινους», αφήνοντας στο τέλος της χρονιάς τους «κόκκινους διάβολους» έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή.


Από τότε πέρασαν οκτώ χρόνια για τη δημιουργία της Πρέμιερ Λιγκ και άλλα 21 στα οποία υπάρχει το κατά γενική ομολογία, καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καταφέρει να προηγηθεί σε 212 παιχνίδια στο πρώτο ημίχρονο και πανηγύρισε τη νίκη στα 200 από αυτά ενώ στα υπόλοιπα 12 υποχρεώθηκε σε ισοπαλία.
Στις 16 Οκτωβρίου του 2010, η Γουέστ Μπρόμιτς κατάφερε να γυρίσει το ματς από 2-0 και να πάρει την ισοπαλία με σκορ 2-2


Το 2011 στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η Βασιλεία αντέδρασε στην επανάληψη και πήρε την ισοπαλία με σκορ 3-3
england365 gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: