Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Βούρκωσε ο "Ελέ"

Διαβάστε όλο το παρασκήνιο από την επίσκεψη των Πάνθηρων στο σπίτι του.
Οταν κάποιος που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό, έχει παίξει Τσάμπιονς Λιγκ με τους «ερυθρόλευκους», έχει πάρει τίτλους εντός των συνόρων και έχει περάσει τις πύλες του Μιλανέλο με τη φανέλα των θρυλικών «ροσονέρι, δηλώνει «ό,τι πιο όμορφο έχω ζήσει στην επαγγελματική μου καριέρα είναι αυτό που έχουμε χτίσει όλοι μαζί στον Πανιώνιο αυτούς τους 7 μήνες», τότε κάτι... δυνατό έχει μεσολαβήσει!
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, όπως άλλωστε αναφέραμε και στο χθεσινό φύλλο, παραμένει κανονικά στον πάγκο του Πανιώνιου, αλλά κι αν ακόμα είχε έστω στο πίσω μέρος του μυαλού του τη διάθεση να τα παρατήσει, όλα όσα έλαβαν χώρα από χθες νωρίς το πρωί ως το απόγευμα του έδιωξαν κάθε παρόμοια σκέψη.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ανθρωποι της διοίκησης, μαζί με τον βοηθό του «Ελέ», Κώστα Παναγόπουλο, επισκέφθηκαν τον τεχνικό του «ιστορικού» χθες το πρωί στο σπίτι του και συζήτησαν τα προχθεσινά γεγονότα μετά το ματς με τη Βέροια. Οι διοικούντες των «κυανέρυθρων» έδωσαν στον «Ελέ» να καταλάβει ότι τον στηρίζουν, ότι δεν έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, με τον τεχνικό των Νεοσμυρνιωτών να υπόσχεται καλύτερη συνέχεια και ακόμα σκληρότερη δουλειά. Παραδέχθηκε κάποια λάθη που έχουν γίνει και όλοι μαζί, ουσιαστικά, δεσμεύθηκαν να βγουν από το αγωνιστικό αδιέξοδο των τελευταίων 2 μηνών.
«Προχώρα, είμαστε μαζί σου»
Αυτό πάντως που ακολούθησε, λίγες ώρες μετά, συγκίνησε τόσο πολύ τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος βούρκωσε ενώπιον των 15 οπαδών του Πανιώνιου που τον επισκέφθηκαν σπίτι του στο Φάληρο!
«Μη μασάς και μην ακούς τίποτα. Αυτούς που έκαναν όσα έκαναν χθες (σ.σ.: προχθές) θα τους απομονώσουμε. Μην ανησυχείς, είμαστε δίπλα σου. Προχώρα και κάνε όλα όσα χρειάζονται!» άκουσε ο «Ελέ» από την αντιπροσωπεία των «Πανθήρων», συγκρατώντας πολύ δύσκολα τη συγκίνησή του και αρκέστηκε να πει: «Σας ευχαριστώ, παιδιά. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Συνεχίζουμε μαζί ακόμα πιο δυνατοί».
Λίγα λεπτά μετά το τέλος της συνάντησης ανέβηκε στην ιστοσελίδα του Πανιώνιου η δήλωση του «Ελέ», που ανέφερε ότι «θα παραμείνω πιστός στη δουλειά μας και τα όνειρά μας, τουλάχιστον μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι μας». Λάθη έχουν γίνει και από τον «Ελέ» και από τη διοίκηση και από τους παίκτες του Πανιώνιου. Η ουσία είναι να αναλύονται χωρίς... εγωισμούς και να διορθώνονται, κάτι που έμπρακτα έδειξαν χθες άπαντες με τις χθεσινές τους ενέργειες. Ο χρόνος θα δείξει τα πάντα. Ως είθισται, άλλωστε...
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: