Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

«Σωτήρη, έλα»

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη επαφή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Σωτήρη Κυργιάκο, με τον Χρήστο Παναγόπουλο να συναντά τον διεθνή αμυντικό την Δευτέρα το απόγευμα.

«Σωτήρη, έλα»
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα η πρώτη επαφή ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τον Σωτήρη Κυργιάκο.

Ο Χρήστος Παναγόπουλος υποδέχθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι τον 33χρονο στόπερ και του εξέφρασε την πρόθεση συνεργασίας των «πράσινων».

Παρόλα αυτά, η απόκτηση του διεθνή αμυντικού είναι αρκετά δύσκολη. Μιας και για να τον πάρει το «τριφύλλι» δανεικό μέχρι το καλοκαίρι, πρέπει να δώσει περίπου 600.000€ στην Βόλφσμπουργκ. Και αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν. Στον Παναθηναϊκό, η πάγια τακτική είναι να μην δίνουν πάνω από 200.000€ για αυτό το διάστημα.

Η απόσταση είναι μεγάλη αλλά οι συζητήσεις θα συνεχιστούν πιο έντονα τις επόμενες μέρες. Μιας και ο γερμανικός σύλλογος δεν υπολογίζει στον παίκτη και μπορεί να του λύσει το συμβόλαιο με μια μικρή αποζημίωση. Με αυτό τον τρόπο, οι «πράσινοι» θα έχουν… ανοιχτό τον δρόμο, ειδάλλως θα πρέπει να βρεθεί μια χρυσή τομή και οι τρεις πλευρές (Παναθηναϊκός, Βόλφσμπουργκ, ποδοσφαιριστής) να βάλουν λίγο… νερό στο κρασί τους.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: