Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Σανκαρέ: «Η έδρα το δυνατό μας στοιχείο»

Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Καλιφά Σανκαρέ, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικού Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ αλλά και για τη δεύτερη θέση που «οδηγεί» στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.



Για τον Αστέρα και αν θεωρεί ότι βρίσκεται δίκαια στην τρίτη θέση:

«Ο Αστέρα έχει μεγάλες φιλοδοξίες, έχει πάρει κάλους παίκτες και στόχος μας είναι να πάμε ψηλά ώστε να διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση».

Για το αν πρέπει να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ στο προσεχές παιχνίδι ώστε να ελπίζουν για τη δεύτερη θέση:

«Είμαστε πάρα πολύ δυνατή στην έδρα μας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση θα πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Για να πετύχουμε του στόχους μας πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας, εκεί που είναι το δυνατό μας στοιχείο».


Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα του να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ:

«Δουλεύουμε σκληρά, όλοι στην ομάδα κάνουμε καλή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Βήμα-βήμα θα καταφέρουμε να βγούμε δεύτερη αλλά πρέπει να διατηρήσουμε τη θέση αυτή και στα πλέι οφ. Ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια στην έδρα μας με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και αν καταφέρουμε να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει θα αποδείξουμε σε όλους ότι είμαστε έτοιμοι και για το Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Γνωρίζουμε καλά τον ΠΑΟΚ και την ποιότητά του. Ξέρουμε τι παιχνίδι θα κάνει. Εμείς θα δουλέψουμε πολύ γι' αυτό το παιχνίδι, θέλουμε όλοι στην ομάδα τη νίκη αλλά αν δεν έρθει είναι καλή και η ισοπαλία. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με καλούς παίκτες. Τέτοια παιχνίδια σαν παίκτης θέλεις να τα δίνεις κάθε βδομάδα.

Για τον Άρη:

«Έπαιξα στον Άρη πέρυσι, έχει πλέον πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές με πολλά οικονομικά προβλήματα. Θα έλεγα ότι θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα για τον Άρη του χρόνου αν πάρει κάποιος την ομάδα».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: