Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Αδάμου: «Κακός μας δαίμονας το Καυτανζόγλειο»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Δημήτρης Αδάμου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικού Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του Ηρακλή στο Πρωτάθλημα και για τη φυσιολογική πίεση που ασκεί ο κόσμος.


Για την πορεία του Ηρακλή έως τώρα:

«Έχω πει ξανά ότι η ομάδα δεν ήταν για αυτή την κατηγορία. Δεν ήταν έτοιμη για πρωταθλητισμό. Παρόλα αυτά είμαστε κοντά στις υπόλοιπες ομάδες και στις πρώτες θέσεις και μας δίνεται η ευκαιρία να μπούμε στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε την άνοδο. Είναι μακρύς ο δρόμος. Ο κακός μας δαίμονας είναι το γήπεδό μας, έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς στην έδρα μας».

Για την αλλαγή του προπονητή:

«Θεωρώ ότι υπάρχει μια υγιείς διοίκηση και το σημαντικότερο
είναι ότι δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Υπάρχει ένας αξιόλογος πρόεδρος με αξιόλογους ανθρώπους δίπλα του. Βρέθηκαν σε μια δύσκολη στιγμή αυτοί οι άνθρωποι και πρέπει να τους στηρίξουμε. Δεν μπορώ να πω ότι η πορεία με τον Στράντζαλη ήταν άσχημη αλλά ίσως λόγω της πίεσης να ήρθε η απόλυση. Ο νέος προπονητής θα πρέπει να είναι Έλληνας κατά τη γνώμη μου για γνωρίζει το ελληνικό Πρωτάθλημα».

Συνεχίζοντας είπε:

«Αν είχαμε επιτυχίες στην έδρα μας θα ήμασταν τώρα πρώτοι. Οι άλλες ομάδες είχαν κορμό, εμείς φέτος φτιαχτήκαμε. Εύχομαι τα καινούρια παιδιά που θα έρθουν να βοηθήσουν και να μπορέσουν να τραβήξουν την ομάδα. Ο τερματοφύλακας είναι πολύ καλός όπως και όλα τα παιδιά».

Για την πίεση που ασκεί ο κόσμος:

«Η πίεση που ασκεί ο κόσμος είναι φυσιολογική γιατί θέλει τον Ηρακλή να κερδίζει. Ο Ηρακλής είναι καζάνι που βράζει καθώς υπάρχει η ένταση της αδικίας. Είναι σε δύσκολη εποχή και είναι εκνευρισμένος με όσα έχουν γίνει. Πρέπει να κάνουμε υπομονή όλοι».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: