Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Αγκάνθο Vs Πετρόπουλος!

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για μία αναμέτρηση που είναι η μισή χρονιά για Άρη και ΑΕΚ. "Ντου στα Αποδυτήρια" με τα προεόρτια από τον γνωστό – άγνωστο του sportdog.
Δεν το συζητάμε ότι από τώρα μπαίνει μπροστά η πιο δύσκολη προετοιμασία για Άρη και ΑΕΚ. Το μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή είναι το πιο κρίσιμο που έχουν δώσει ως τώρα και οι δυο ομάδες.
Και, μάλιστα, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ο Άρης είναι πιο πιεσμένος απ΄ ό,τι η ΑΕΚ. Γιατί; Επειδή η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε από τον ΟΦΗ, ενώ η Ένωση νίκησε την Ξάνθη. Άλλο, δηλαδή, να πηγαίνεις με μια σφαλιάρα στην πλάτη κι άλλο με ένα τρίποντο υπέρ.
Τη ζημιά ο Αγκάνθο
Ποιο είναι το βασικό πρόβλημα των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα; Το γκολ. Δεν μπορούν να σκοράρουν. Ο Άρης ξεκίνησε άσχημα και είδε να κουνιέται το πλεκτό μόνο στο ντεμπούτο του Αγκάνθο. Σε ποιο ματς; Με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όταν έληξε το ματς 1-1. Ο Αγκάνθο είχε ισοφαρίσει στο πρώτο του ματς στο πρωτάθλημα και είχε κάνει τη ζημιά στους γηπεδούχους με το καλημέρα.
Κανονικός σέντερ φορ
Η ΑΕΚ βολόδερνε επιθετικά τόσους μήνες. Και φαίνεται ότι σιγά – σιγά βρίσκει πια την ηρεμία της με τον Πετρόπουλο. Και δεν είναι μόνο το γκολ που έβαλε με την Ξάνθη. Είναι και ότι βρέθηκε μέσα σε ευκαιρίες. Ήταν στη φάση, δηλαδή.
Για πρώτη φορά, λοιπόν, η ΑΕΚ έχει έναν κανονικό σέντερ φορ στην αντίπαλη περιοχή. Ενώ για τον Αγκάνθο δεν το συζητάμε ότι είναι το βαρύ πυροβολικό του Άρη.
Στο γκολ...
Κι ακριβώς επειδή το παιχνίδι μπορεί να κριθεί στο γκολ, γι΄ αυτό έχει σημασία ποιος θα μπορέσει να σκοράρει ακόμα και στην μισή ευκαιρία που θα του έρθει. Μεγάλη ιστορία να έχεις γκολτζή.
Τέλος πάντων. Κρίνονται πολλά από το Άρης – ΑΕΚ και είναι λογικό οι δυο μεγάλες και ιστορικές ομάδες να ρίχνουν όλο το βάρος τους εκεί πια, αφού ένα τρίποντο θα τους δώσει ώθηση για τη σωτηρία. Και, μάλιστα, μην ξεχνάμε ότι αμέσως μετά και οι δυο θα έχουν πολύ δύσκολες αποστολές. Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον δυσκολοκατάβλητο ΟΦΗ και ο Άρης θα πάει στην Κέρκυρα που καίγεται κι αυτή για πόντους. Για να δούμε, λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: