Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Επενδύουν στο μέλλον

Υπομονή από τους φίλους της Μίλαν ζήτησε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος πιστεύει πως το πλάνο που έχει εκπονηθεί θα αποδώσει στο μέλλον.

Επενδύουν στο μέλλον
Κάθε μεταγραφική περίοδος προσφέρεται για… όνειρα. Οι οπαδοί των ομάδων περιμένουν τον σπουδαίο παίκτη, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά, ελπίζουν στο μεγάλο «χτύπημα» που θα αλλάξει τις ισορροπίες, προσδοκούν στην ενίσχυση της ομάδας τους. Όπως ακριβώς κάνουν και οι φίλοι της Μίλαν, τους οποίους, όμως, ο Αντριάνο Γκαλιάνι, φρόντισε να… προσγειώσει απότομα.

«Αν δεν φύγει κάποιος, δεν πρόκειται να έρθει κάποιος άλλος. Αυτή τη στιγμή δεν χρειαζόμαστε προσθήκες, αφού θεωρώ πως είμαστε και… υπεράριθμοι. Συνεπώς οι φίλοι μας να μην περιμένουν μεταγραφές, εκτός και αν πρόκειται για μεγάλες ευκαιρίες ή για κάποια επένδυση για το μέλλον», είπε ξεκάθαρα ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Η πολιτική λιτότητας που ακολουθήθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού, αναμένεται, συνεπώς, να συνεχιστεί και τον Ιανουάριο, κάτι που επιβεβαίωσε ο Γκαλιάνι. «Το πλάνο που εκπονήσαμε το περασμένο καλοκαίρι προχωράει κανονικά και με επιτυχία. Στόχος μας ήταν να εξισορροπήσουμε τους ισολογισμούς του συλλόγου, κάτι που συμβαίνει για πρώτη, ίσως, φορά. Την ίδια στιγμή ποντάραμε σε νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μέρα με τη μέρα δείχνουν την αξία τους. Στο παιχνίδι με τη Σαμπντόρια παίξαμε με μια επιθετική γραμμή που είχε μέσο όρο ηλικίας τα 20 χρόνια. Η ομάδα άλλαξε τρόπο σκέψης και αυτό θα μας κάνει καλό. Δεν πρόκειται να ξοδέψουμε αλόγιστα τα χρήματά μας», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μίλαν.

Παρά την οικονομική… στενότητα, πάντως, ο συνεργάτης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, είναι αισιόδοξος πως η Μίλαν θα ξαναγίνει μεγάλη. «Χρειάζεται υπομονή κάποια χρόνια, αλλά είμαι βέβαιος πως θα επιστρέψουμε στην κορυφή. Οι νέοι που απαρτίζουν την ομάδα μας, με σωστή δουλειά, θα μας οδηγήσουν σε επιτυχίες. Ίσως όχι αμέσως, αλλά είμαι σίγουρος πως σύντομα θα δούμε το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας. Επενδύουμε στο μέλλον και μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε από αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: