Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Με το μυαλό στο πάθημα της Νάπολι!!

Το Κύπελλο Ιταλίας ενδιαφέρει την Ίντερ. Κατά συνέπεια δεν πρόκειται να σνομπάρει τον προημιτελικό με τη Μπολόνια, όπως δήλωσε ο Στραματσόνι την παραμονή του αγώνα.

Με το μυαλό στο πάθημα της Νάπολι
Μπορεί να είναι η τρίτη, σε ενδιαφέρον, διοργάνωση στην οποία παίρνει μέρος η Ίντερ, αφού το πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λιγκ έχουν μεγαλύτερη αξία, αλλά και πρεστίζ, το Κύπελλο Ιταλίας, ωστόσο, δεν αφήνει αδιάφορους τους «νερατζούρι». Αυτό φάνηκε από όσα είπε την παραμονή του προημιτελικού με τη Μπολόνια ο Αντρέα Στραματσόνι, τονίζοντας πως η ομάδα του θέλει να προχωρήσει στο θεσμό.

«Δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε τη Μπολόνια, ούτε να σνομπάρουμε το θεσμό. Πρώτα γιατί οι αντίπαλοί μας είναι μια πολύ καλή ομάδα, με έναν διαβασμένο και ικανό προπονητή, μετά γιατί έχουμε φτάσει κοντά στον τελικό και δεν θέλουμε να μείνουμε εκτός, δύο… βήματα πριν από αυτόν. Μην ξεχνάμε πως στο τέλος ο νικητής παίρνει τρόπαιο, κάτι που δεν μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους», τόνισε ο προπονητής της Ίντερ.

Αναλύοντας το παιχνίδι με τη Μπολόνια, ο Στραματσόνι έδειξε να υπολογίζει πολύ τους αντιπάλους του. «Όλοι είδαμε αυτό που κατάφεραν στη Νάπολη. Ο Στέφανο Πιόλι είναι ένας από τους πιο σοβαρούς προπονητές της Ιταλίας και είμαι σίγουρος πως θα προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται τους παίκτες του. Η Μπολόνια βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει βρει ισορροπία στο παιχνίδι της. Μπορεί στο πρωτάθλημα να μην είναι στη θέση που της αξίζει, σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ, όμως, είναι ικανή να κάνει τη ζημιά. Για αυτό απαιτείται η μέγιστη προσοχή και συγκέντρωση, ώστε να μην την… πάθουμε. Θέλουμε να προχωρήσουμε ως το τέλος στο Κύπελλο. Θέλουμε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο», είπε χαρακτηριστικά ο Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Στραματσόνι, ωστόσο, δεν αποκάλυψε τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει. «Υπάρχει κόπωση από τις συνεχείς υποχρεώσεις. Υπάρχουν τραυματίες και τιμωρημένοι. Υπάρχει, ακόμα, η σκέψη της ερχόμενης αγωνιστικής στο Καμπιονάτο. Όλα αυτά θα υπολογιστούν για να προκύψει η ενδεκάδα που θα αντιμετωπίσει τη Μπολόνια. Το μόνο σίγουρο είναι πως, όποιος παίξει, πρέπει να κάνει τα πάντα για να προκριθούμε», υπογράμμισε ο προπονητής της Ίντερ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: