Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

Από οξύ εγκεφαλικό «έφυγε» ο Τσιπούρας!!

Από «οξύ εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα, παθολογικής αιτιολογίας» έφυγε από την ζωή ο 17χρονος Άγγελος Τσιπούρας που ήταν μέλος της ομάδας Κ-17 του Άρη. Η συγκλονιστική μαρτυρία του πατέρα του.

Από οξύ εγκεφαλικό «έφυγε» ο Τσιπούρας
«Οξύ εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα, παθολογικής αιτιολογίας», αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του Άγγελου Τσιπούρα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Κ-17 του Άρη, «προδόθηκε» από την καρδιά του.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του πατέρα του, Στέλιου Τσιπούρα στην ΕΤ-3.

«Ξυπνήσαμε το πρωί, άκουσα βογγητά από το διπλανό δωμάτιο. Σκέφτηκα ότι θα είχε χτυπήσει το πόδι του στο κρεβάτι, γιατί το είχε ξαναπάθει. Μπήκα στο δωμάτιο και τον είδα να έχει λιποθυμήσει. Του έκανα μαλάξεις και φώναξα το 166, αλλά δεν προλάβαμε.

Ξεψύχησε στα χέρια μου», είπε συγκλονισμένος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα όνειρά του: «Ήθελε να βγάλει τα ΤΕΦΑΑ και να γίνει προπονητής ποδοσφαίρου. Αυτό ήταν το όνειρό του.

Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον ΑΡΗ, οι άνθρωποι ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή. Επειδή ακούω διάφορα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον ΑΡΗ. Δεν υπάρχουν ούτε φάρμακα, ούτε τίποτα, όλα είναι καθαρά στην ομάδα», τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: