Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

«Δεν θα πουλήσουμε ποτέ τον Μέσι»

Με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Λιονέλ Μέσι μίλησε ο Σάντρο Ροσέλ. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα εξαπέλυσε επίθεση στην Μάντσεστερ Σϊτι.

«Δεν θα πουλήσουμε ποτέ τον Μέσι»
Ο Λιονέλ Μέσι θα μείνει για πάντα στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σάντρο Ροσέλ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» έπλεξε το εγκώμιο του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ενώ παράλληλα επιτέθηκε στην Μάντσεστερ Σίτι που με δόλιους τρόπους προσπαθεί να μάθει τα μυστικά του καταλανικού συλλόγου.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Σάντρο Ροσέλ στην ραδιοφωνικό σταθμό «RAC 1»

«Ποτέ δεν θα πουλήσουμε τον Μέσι»

«Δεν είναι δύσκολο να διαχειριστείς τα ταλέντα, αλλά την προσωπικότητά τους. Όσον αφορά τον Μέσι, ήταν εύκολο, επειδή είναι καλός χαρακτήρας, είναι φιλικός απέναντι σε όλους και κοιτάει τη δουλειά του. Εκείνος δέχεται ότι ο σύλλογος θεωρεί καλύτερο».

«Με ενοχλεί η διαρροή πληροφοριών»

«Είναι προσβλητικό η Μάντσεστερ Σίτι να θέλει να αρπάξει παίκτες και προπονητές από κάποια άλλη ομάδα, αλλά οι δικοί μας άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται τι συμβαίνει στον αγγλικό σύλλογο. Με ενοχλεί, όμως, άνθρωποι που έχουν εργαστεί στην Μπαρτσελόνα να δίνουν πληροφορίες σε κάποια άλλη ομάδα. Θα έπρεπε να τα πράγματα να είναι πιο ξεκάθαρα και να υπάρχει μεγαλύτερος επαγγελματισμός».

«Πολύ σωστή επιλογή ο Βιλανόβα»

«Η επιλογή είναι πολύ σωστή. Για τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν ο Τίτο αποτελεί μία έκπληξη, αλλά όχι για εμάς και αποδεικνύεται ένας ισχυρός προπονητής στα αποδυτήρια και στον Τύπο. Θα είμαι χαρούμενος αν μετά από χρόνια αν ακούσω ότι η προώθηση του Βιλανόβα ήταν η καλύτερο για την σύλλογο, αφού πρόθεσή μου είναι πάντα το καλό της ομάδας».

«Ταιριάζει στην Μπαρτσελόνα του στιλ του Νεϊμάρ»

«Τα χαρακτηριστικά του μοιάζουν με τη φιλοσοφία των Καταλανών, της Μπαρτσελόνα. Ο Νεϊμάρ είναι ένας παίκτης που μοιάζει με το στιλ της Μπαρτσελόνα. Δεν νομίζω ότι θα υπήρχε πρόβλημα σε ενδεχόμενη συνεργασία του με τον Μέσι. Σε ένα γήπεδο όλοι οι καλοί παίκτες χωρούν».

«Θα ήθελα ένα νέο Καμπ Νου»

«Έχουμε αναθέσει την εκπόνηση μελέτης που θα έχουμε στα χέρια μας σε δύο μήνες για να δούμε τι ακριβώς πρέπει να γίνει. Πρόκειται για ένα θέμα που επηρεάζεται από την καρδιά και το μυαλό. Θα ήθελα ένα νέο Καμπ Νου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: