Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Στράντζαλης: «Η χειρότερή μας εμφάνιση»

Παραδέχτηκε το γεγονός ότι η Καλλιθέα είχε περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Χουάντερσον ο προπονητής του Ηρακλή, Γιώργος Στράντζαλης, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

«Σήμερα έπαιζαν οι δύο πιο παραγωγικές επιθέσεις του πρωταθλήματος. Εμείς θέλαμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για γκολ όμως δεν το πετύχαμε αυτό στον βαθμό που θα θέλαμε. Στο πρώτο δεν απειλήσαμε, αλλά ούτε και στο δεύτερο ματς πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Αυτή ήταν η χειρότερη εμφάνιση στην έδρα μας. Η Καλλιθέα είχε τις κλασσικές φάσεις να πάρει το παιχνίδι και αυτό θα πρέπει να το παραδεχτούμε. Είχαμε ένα ανούσιο ρυθμό στο παιχνίδι μας. Στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς λόγο χάσαμε την ηρεμία μας. Θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, όμως ο αντίπαλος μας πίεσε πολύ στον άξονα.

Από την άλλη η Καλλιθέα πέτυχε στον απόλυτο βαθμό αυτό που σχεδίαζε. Να μας χτυπήσει στην κόντρα. Ο Χουάντερσον όμως ήταν σε καταπληκτική μέρα και μας κράτησε στο παιχνίδι και μας έδωσε τον βαθμό. Αυτή είναι η αλήθεια.

Σήμερα είχαμε πολλούς παίκτες σε κακή ημέρα. Δεν ήταν αυτοί που θέλαμε να είναι. Εγώ όμως πίστη και εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας και πιστεύω ότι θα πετύχουμε στο τέλος το στόχο μας.

Είχαμε μία αναγκαστική αλλαγή, αυτή του Σαββίδη και αυτό μας άλλαξε κάπως τα σχέδια, καθώς θα μπορούσαμε να γίνουμε και πιο επιθετικοί".

Για την ενίσχυση της ομάδας, είπε: «Δεν έχω μείνει ποτέ στο τι μου λείπει και το τι θέλω. Υπάρχουν παίκτες που θα μας βοηθούσαν πολύ σήμερα κυρίως στην ανάπτυξη, αλλά δεν τους είχαμε μαζί μας. Εχουμε ανταγωνιστικό ρόστερ και υπάρχει μεγάλη διάθεση. Ευελπιστούμε ότι οι νέοι παίκτες θα μας δώσουν την ποιότητα που χρειαζόμαστε. Δεν έφτασε έγκαιρα και η μπλε κάρτα του Τούνι, ο οποίος ήταν έτοιμος να μας βοηθήσει. Κοιτάμε παίκτες και πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε σε ακόμα δύο προσθήκες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής σεζόν».

Κλείνοντας υπογράμμισε: «Το χω ξαναπεί. Θα πρέπει να κάνουμε έδρα το γήπεδο αυτό. Δουλεύουμε πολύ και το συζητάμε αυτό. Ο κόσμος έχει δίκαιο να φωνάζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: