Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

"Δεν πρόκειται να γυρίσει στον Ολυμπιακό"!

Αυτό ξεκαθάρισε στον sportdog ο ατζέντης του Κέβιν Μιραλάς, δίνοντας απάντηση στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες περί επιστροφής του Βέλγου στον Ολυμπιακό!
Από την Κυριακή έχει αναπτυχθεί η συγκεκριμένη φημολογία για τον Βέλγο κυνηγό, η οποία μεταδόθηκε και από ραδιοφωνικά Μέσα. Υπάρχει όμως η πιθανότητα να αγωνιστεί για έξι μήνες ο Μιραλάς στον Ολυμπιακό, προκειμένου να πάρει μαζεμένα παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Έβερτον;
Ακόμα και ο Αντώνης Νικοπολίδης αναφέρθηκε στον παλιό του συμπαίκτη, στη χθεσινή γιορτή του ΠΣΑΠ, σχολιάζοντας πως ο Ολυμπιακός θα έχει πάντα ανοιχτές τις πόρτες του, αν δεν τα καταφέρει στην Αγγλία. Ο σκύλος επικοινώνησε για το θέμα με τον Κριστόφ Ενροτό, προκειμένου να μάθει κάτι παραπάνω...
"Όχι δεν είναι αλήθεια πως μπορεί να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός τον πούλησε και τώρα ο Κέβιν παίζει στην Έβερτον. Δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω, πολύ περισσότερο με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες", σχολίασε αρχικά ο Βέλγος μάνατζερ και συμπλήρωσε στην ερώτηση αν από τις συζητήσεις που έχει κάνει με τον Μιραλάς, έχει αντιληφθεί πως κάποια στιγμή στο μέλλον μπορεί να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα:
"Δεν το ξέρω, κανείς δεν ξέρει τι φέρνει η ζωή. Το μόνο σίγουρο είναι πως τώρα ζει στην Αγγλία, παίζει στην Έβερτον και το ευχαριστιέται. Έχει σπίτι στην Αγγλία και του αρέσει πολύ να παίζει σε αυτό το πρωτάθλημα. Αλλά δεν είμαι σίγουρος, γενικότερα, αν θα ήθελε να επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα για να αγωνιστεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: