Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ο Φάμπρι ένιωσε ό,τι και ο κόσμος!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις δηλώσεις του Φάμπρι μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μίλησε για όσα είδε εκείνος αλλά και ο κόσμος του Παναθηναϊκού.
Μου άρεσαν πολύ οι δηλώσεις του Φάμπρι μετά την λήξη του αγώνα με τα Γιάννενα. Δεν κρύφτηκε πίσω από δικαιολογίες του στιλ, ότι το γήπεδο δεν ήταν κατάλληλο για μπάλα, η κάτι τέτοιο και μίλησε για την τραγική εικόνα της ομάδας του. Και απ'όσο ξέρω έδειξε τον εκνευρισμό του μετά το ματς όταν έβαλε διπλές προπονήσεις στους παίκτες την Τρίτη και την Τετάρτη και τους περιμένει την Τρίτη να τους τα πει ένα χεράκι.
Ο Φάμπρι δεν ξέρω αν θα καταφέρει να συνεφέρει τον Παναθηναϊκό και να υπάρξει μία σταθερή βελτίωση στη συνέχεια, αλλά είναι απόλυτα θετικό ότι αισθάνθηκε μετά το ματς ότι και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού από αυτό που είδαν. Δηλαδή θυμό. Και αυτό το έδειξε στους παίκτες , το είπε και στους συνεργάτες του. Οταν βλέπεις ότι υπάρχει πρόβλημα, κάνεις τα πάντα, για να το διορθώσεις, άρα είσαι στον σωστό δρόμο.
Αν μετά το ματς ο Φάμπρι έλεγε, ότι ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι, διότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε μαύρα χάλια δεν θα ήταν σε σωστό δρόμο. Τουλάχιστον ο Φάμπρι είπε την αλήθεια και ευχή όλων είναι να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας.
Για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί να έρθει και ο Σισέ και ο Κυργιάκος, η κάποιος άλλος ποιοτικός στόπερ και ο Μπέσα, που είναι ο κορυφαίος στην ομάδα Νέων της Ιντερ και να επιβεβαιώσει ο Καζιγιάμα στο γήπεδο τα θετικά σχόλια, που λένε για αυτόν οι συμπαίκτες του , που τον έχουν δει στις προπονήσεις. Ο Παναθηναϊκός μετά το ντεφορμάρισμα του Μαυρία και την συνεχιζόμενη κακή παρουσία του Κουίνσι δεν πάσχει μόνο στην θέση του φορ, αλλά και στα άκρα της επίθεσης.
 
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: