Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

«Νομίζω θα έρθει ο Σισέ»

Αισιόδοξος για την έλευση του Σισέ στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο γενικός αρχηγός της ομάδας Βασίλης Κωνσταντίνου.

«Νομίζω θα έρθει ο Σισέ»
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μιλώντας στην τηλεόραση της Nova φάνηκε αισιόδοξος αναφορικά με το θέμα Σισέ. Δείτε αναλυτικά τι είπε ο παλιός άσος του «τριφυλλιού».

-Για τον Τζιμπρίλ Σισέ:

«Είναι εφικτό να επιστρέψει ο Σισέ. Νομίζω ότι την Τετάρτη θα απαντήσει η QPR. Νομίζω ότι θα έρθει ο Σισέ στον Παναθηναϊκό, ακόμα και αν υπάρχουν λίγες δυσκολίες, οι οποίες θα ξεπεραστούν. Λείπει από τον Παναθηναϊκό ο δεινός σκόρερ, αυτός που θα μπορέσει με ευκολία να βάλει την μπάλα στα δίχτυα και ο Σισέ μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι. Από εκεί και πέρα ο κόσμος πρέπει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια της διοίκησης και να έρθει στο γήπεδο για να βοηθήσει και τα υπόλοιπα παιδιά του Παναθηναϊκού και την διοίκηση της ομάδας. Και αυτή την χαμένη αυτοπεποίθηση, πρέπει ο κόσμος να την αποκτήσει και πάλι».

-Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Σωτήρη Κυργιάκου και αν επιθυμεί ο παίκτης να επιστρέψει:

«Δεν έχω μιλήσει με τον Σωτήρη Κυργιάκο και δεν ξέρω αν θέλει να επιστρέψει. Όμως τα χρήματα είναι πολλά για την απόκτηση του και είναι δύσκολο να επιστρέψει ο Κυργιάκος».

-Για τις μεταγραφές:

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί ενίσχυση και νομίζω ότι ήδη η διοίκηση του κινείται, ώστε η ομάδα να αποκτήσει 2-3 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ενσωματωθούν και με τους υπόλοιπους παίκτες που θα μείνουν -γιατί απ' ότι ξέρουμε, υπάρχουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποχωρίσουν- ώστε να διεκδικήσει αυτά που έχουν απομείνει. Την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας που είναι οι επόμενοι στόχοι που ο Παναθηναϊκός θέλει και μπορεί να τους πετύχει».

-Για την επιστροφή στο "Απόστολος Νικολαϊδης":

«Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός το πρώτο του παιχνίδι στη Λεωφόρο θα το κάνει ή με τον ΟΦΗ ή με τον Πανιώνιο. Σε ένα από αυτά τα δύο παιχνίδια θα μπούμε και πάλι στην Λεωφόρο. Το γήπεδο θα είναι έτοιμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: