Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ούνα φάτσα... άλλη ράτσα!

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μήτρογλου έδειξε η Μπόλονια, αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είπαν ένα μεγαλοπρεπέστατο "όχι" στους Ιταλούς...
Η αγγλική Φούλαμ ήταν η ομάδα που ακούστηκε έντονα την τελευταία εβδομάδα ως η ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, αλλά σύλλογος άλλης χώρας έκανε πρόταση στους «ερυθρόλευκους» για τον διεθνή άσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ρεπούμπλικα».
Πάντα με βάση το σχετικό ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας (στην τοπική έκδοση της Μπολόνια), η Μπολόνια έκανε πριν από λίγες μέρες πρόταση στον Ολυμπιακό για ν' αποκτήσει τον Κώστα Μήτρογλου με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, βάζοντας παράλληλα και οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του διεθνούς επιθετικού.
Η απάντηση του προέδρου των πρωταθλητών Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ένα μεγαλοπρεπές «όχι» και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η εφημερίδα φιλοξενεί και δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Μπολόνια, Ρομπέρτο Τζάντζι, ο οποίος επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της εφημερίδας με το στέλεχος των «ροσομπλού» να τονίζει: «Είναι αλήθεια ότι ενδιαφερθήκαμε για την απόκτηση του Μήτρογλου, αλλά η απάντηση του Ολυμπιακού στην πρόταση για δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι ήταν αρνητική».
Πάντως χρήζει ιδιαίτερης μνείας η αναφορά που κάνει η εφημερίδα στο σχετικό ρεπορτάζ, με την επισήμανση ότι «η Μπολόνια δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για τον Ελληνα επιθετικό και θα επανέλθει με νέα πρόταση». Οι Ιταλοί λοιπόν βάζουν στο παιχνίδι για τη διεκδίκηση του Μήτρογλου και την Μπολόνια, αλλά τα πράγματα για τους «ερυθρόλευκους» είναι ξεκάθαρα.
Για να δεχθεί η ομάδα του Πειραιά να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή θα πρέπει η πρόταση που θα δεχθεί να είναι δελεαστική, κάτι που μεταφράζεται σ' ένα ποσό της τάξης των 6-7 εκατ. ευρώ. Ο Μήτρογλολυ αυτή τη στιγμή είναι στα πάνω του, έχοντας σημειώσει τέσσερα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι σε νεαρή ηλικία, παίζει στην εθνική ομάδα και αναμφίβολα όλα αυτά δημιουργούν ένα πολύ ελκυστικό προφίλ για ομάδες του εξωτερικού.
Θα του προτείνει νέο συμβόλαιο
Το συμβόλαιο του Κώστα Μήτρογλου με τον Ολυμπιακό λήγει το καλοκαίρι του 2014 και φυσικά πρόθεση της ομάδας του λιμανιού είναι να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον διεθνή επιθετικό. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» να καλέσει τον ποδοσφαιριστή για συζητήσεις, προκειμένου να ανανεώσει από τώρα τη συνεργασία του ο διεθνής άσος με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: